Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
meni se gorivo jednom smrzlo vani,u škodi.od OMV bivšeg

I meni, na Toledu, smrznuo se Tifonov CLASS euroDIESEL BS... Auto je bio vani, a vani je tu noc bilo cak do -24...

Zato prije skijače lepo me nazovete, ja vam dam dvije ove tube za 2 tanka goriva za 52kn/kom i prst u uho...jebena stvar. :cool:

Castrol%20TDA.jpg

TDA Super Plus tekućina razvijena za poboljšanje tečljivosti dizel goriva, naročito u zimskim uvjetima.

Pored tečljivosti, kao dodataka gorivu Castrol TDA značajno doprinosi da ispušni sustav od ventila do is¬puha bude čišći, te poboljšanim izgaranjem doprinosi smanjenju emisije štetnih plinova u okoliš.

Castrol TDA se dodaje dizel gorivu u omjeru 1.000 litara goriva - 1 litar Castrol TDA, te osigurava tečljivost na između -20°C do -30°C.

Preporučuje se da se koristi tokom cele godine zbog svoje kompleksnosti.

● Čisti dizne

● Omogućava tiši rad motora

● Pomaže prilikom "hladnog starta"

● Smanjuje formiranje čađi u sistemu sagorijevanja

● Također je pogodan za Bio Dizel

● Optimalna zaštita DPF filtera

● Pruža zaštitu od korozije cijelog sistema za razvod goriva

● Smanjuje potrošnju goriva

blah....blah...:D

Zato prije skijače lepo me nazovete, ja vam dam dvije ove tube za 2 tanka goriva za 52kn/kom i prst u uho...jebena stvar. :cool:

Castrol%20TDA.jpg

TDA Super Plus tekućina razvijena za poboljšanje tečljivosti dizel goriva, naročito u zimskim uvjetima.

Pored tečljivosti, kao dodataka gorivu Castrol TDA značajno doprinosi da ispušni sustav od ventila do is¬puha bude čišći, te poboljšanim izgaranjem doprinosi smanjenju emisije štetnih plinova u okoliš.

Castrol TDA se dodaje dizel gorivu u omjeru 1.000 litara goriva - 1 litar Castrol TDA, te osigurava tečljivost na između -20°C do -30°C.

Preporučuje se da se koristi tokom cele godine zbog svoje kompleksnosti.

● Čisti dizne

● Omogućava tiši rad motora

● Pomaže prilikom "hladnog starta"

● Smanjuje formiranje čađi u sistemu sagorijevanja

● Također je pogodan za Bio Dizel

● Optimalna zaštita DPF filtera

● Pruža zaštitu od korozije cijelog sistema za razvod goriva

● Smanjuje potrošnju goriva

blah....blah...:D

Jebena stvar...ako 2 bocice prek zime potrosim...ne treba na svaki tank staviti...

Nisam čuo još za to. Prva riječ.

Možda se radi o krivotvorinama.

Ne bi me čudilo da su i to počeli krivotvoriti.

kad je tamnoplava kutija,vise sjajnija, obavezno pise made in china, kad su ovakve ko na tvojoj slici onda pise made in germany, mislim da se proizvode ovisno o modelu diska,a ne da su u pitanju klase

• 2 weeks later...

Ekipa, u mogućnosti sam nabaviti R888 i R888R gume.

Za R888R je rok isporuke Travanj 2016. pošto tek idu u proizvodnju.

TOYOR888R_ponuda.jpg

Cjenik je OVDJE i na te maloprodajne cijene imate još 20% popusta (onda gledate VPC cijene jer vas toliko ispadne ukoliko nemate mogućnost odbitka PDVa).

Plaćanje ide unaprijed po službenoj ponudi jer moram rezervirati gume unaprijed.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...