Raptor6767 Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 Donja desna kugla za mog? Hvala. Poslan upit. Javim ti kada dobijem odgovor od dečkiju iz firme. aj daj cijenu ATE Power diskova i pločica za GTC 1.9 cdti 150 ks Imaš PM. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Poslan upit. Javim ti kada dobijem odgovor od dečkiju iz firme. Molim te da pogledaš za neki kvalitetni set kvačila za moj isto. Hvala... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 Pharaon, Burnout, Steppenwulff, Hvala na upitima, javim vam se što prije! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Da i meni bi se mogao javiti da ti nekaj tesko narucim .........:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 Da i meni bi se mogao javiti da ti nekaj tesko narucim .........:D:D:D Pošalji PM, SMS, zvrcni, mailaj...koji god oblik komunikacije ti odgovara...:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 brba, Sunstorm, Pharaon, Imate PM sa odgovorima. J.J - provjeri PM, trebam broj šasije. Hvala svima na upitima! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 (edited) brba,Sunstorm, Pharaon, Imate PM sa odgovorima. Pitanje za admine - ovima kaj raptor6767 salje PM-ove ne javlja da su ih dobili pa im on mora rec ili ? :huh: Edited June 8, 2009 by scuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 Pitanje za admine - ovima kaj raptor6767 salje PM-ove ne javlja da su ih dobili pa im on mora rec ili ? :huh: Ne moras se brinut. To radim jer se znalo desiti da ekipa ne vidi PMove zbog popup blockera pa me kasnije pita zasto im nisam odgovorio, a ne zelim ispast neodgovoran. A i ti isto, samo da napises nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 (edited) A i ti isto, samo da napises nesto... a znas me kuzis otvorim ovaj topic i nadam se da cu vidjeti ponudu za neki novi sporCki zbalansirani cincilator sa geblangom a kad ono mahuna , imate peemove blabla i normalno da sam morao nekaj napisati Edited June 8, 2009 by scuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 a znas me kuzis otvorim ovaj topic i nadam se da cu vidjeti ponudu za neki novi sporCki zbalansirani cincilator sa geblangom a kad ono mahuna , imate peemove blabla i normalno da sam morao nekaj napisati To je to....jao kako ćeš riješiti jedan McDreck ovih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 senzor protoka zraka audi a3 1.8t 01 godina?aum oznaka motora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Dečki, hvala svima na upitima i moje isprike što vam nisam mogao odgovoriti jučer na PM-ove sa konkretnim stvarima - riknuo nam je komp u dućanu. :lamo::doh: Danas očekujte PM-ove sa cijenama. Nekima sam i uspio odgovoriti prije nego što je đubre izdahnulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 jel imaš ulje Mobil LD 0w-30 ,neznam jel to ulje samo za diesel ali nisam ga nasao na benzama nigdje danas...?thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 senzor protoka zraka audi a3 1.8t 01 godina?aum oznaka motora kad budem dobio povratni info?:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 moram pohvaliti renea koji mi je i mijenjao dijelove ako nisu pasali i sve narpavio u subotu ujutro odmah...ma svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Hladnjak vode, zamjenski, alh tdi,2000 god,golf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 kad budem dobio povratni info?:huh: Najkasnije do ponedeljka, popusili smo neke podatke pa smo trebali slat upit dobavljacima od kojih jos nismo dobili povratnu informaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 daj mi cijenu ATE Power diskova za stila 2003 1.9 115ks. tenks Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Hladnjak vode, zamjenski, alh tdi,2000 god,golf? bump! prosao ponedjeljak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 bump! prosao ponedjeljak Znam, borimo se jos s kompom, a povrh svega decko koji radi za nas je u Tunisu na medenom mjesecu od ponedeljka. Decki, ispricavam se, ali cete zato dobiti +5% rabata. Odgovorim vam sto prije, na kraju krajeva i meni je u interesu da okrenem paru. Jos jednom moje isprike i zahvale na razumijevanju! :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 e da sve pohvale za renea , cak sam i dostavu dobio :thumbsup::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Znam, borimo se jos s kompom, a povrh svega decko koji radi za nas je u Tunisu na medenom mjesecu od ponedeljka. Decki, ispricavam se, ali cete zato dobiti +5% rabata. Odgovorim vam sto prije, na kraju krajeva i meni je u interesu da okrenem paru. Jos jednom moje isprike i zahvale na razumijevanju! :notworthy: Ma nema problema! Pricekat cu/cemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 e da sve pohvale za renea , cak sam i dostavu dobio :thumbsup::notworthy: Da i ja isto ...budala donijela mi prednje diskove za Bmw 5er 302mm teski ko vrag na motoru u ruksaku .. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 Da i ja isto ...budala donijela mi prednje diskove za Bmw 5er 302mm teski ko vrag na motoru u ruksaku .. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Istegnuo vrat i još me POLICIJA NA MOTORU zaustavila - frajer je mislio da sam ukrao neki krac - da vidiš smijeha kada sam ga zamolio da mi pomogne skinuti torbu jer nisam mogao solo a da ne puknu naramenice...samo je rekao - ajde, ajde, produži. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 pa kad izgledas ko kriminalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now