Jump to content

Q: TEXTAR diskovi

Recommended Posts

Ja vam kažem da se textar ne može usporediti sa korejskim materijalima. Sad to možda ima veze sa ekologijom, jer koreanci nemaju zabranu stavljanja azbesta u pločice, no ako su vama super textar, što bi onda tek rekli za korejske materijale da se rade za evropske aute... :lol: :P

Bože dragi :eek:

Koreja i kvaliteta:drink:

• Replies 66
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ja vam kažem da se textar ne može usporediti sa korejskim materijalima. Sad to možda ima veze sa ekologijom, jer koreanci nemaju zabranu stavljanja azbesta u pločice, no ako su vama super textar, što bi onda tek rekli za korejske materijale da se rade za evropske aute... :lol: :P

Još je bila dobra kombinacija brembo max rezani diskovi sa korejskim pločicama. To je bila luda kombinacija.

Ali textar-textar na 256mm disku totalno SMEĆE!

Sad nažalost imam evropske kočnice tako da više ne mogu koristiti blagodati korejske industrije materijala za diskove i pločice... :P

Sad mislim da imam ATE diskove i pločice ali većeg promjera/druga klješta... Tako da se ne mogu uspoređivati sa prijašnjim setupom... :)

car si...

Još je bila dobra kombinacija brembo max rezani diskovi sa korejskim pločicama. To je bila luda kombinacija.

Ali textar-textar na 256mm disku totalno SMEĆE!

Sad nažalost imam evropske kočnice tako da više ne mogu koristiti blagodati korejske industrije materijala za diskove i pločice... :P

Sad mislim da imam ATE diskove i pločice ali većeg promjera/druga klješta... Tako da se ne mogu uspoređivati sa prijašnjim setupom... :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lamo: :lamo: :lamo:

Edit-da nije mozda problem u 256mm disku s obzirom da imas auto koji ide 300 i koji na 402 vozi 7.5sek..treba is stat...ali ocito si imao te diskove i plocice imao kad si bmwa naguzio...iako si davao izjave za tv da su ti kocnice na prvom mjestu. LOL

Edited by drahic

Ja sam sve napisao. Ti malo uključi ono što imaš u lubanji, NHF, i zamisli se nad time... ;)

AKEBONO

JC AUTO

JC PREMIUM

KASHIYAMA

?

Koji od ta 4 proizvođača si ti imao na svom autu?

Šta bi rekao na to ako ti kažem da NITI JEDAN od ova 4 ne proizvodi pločice S AZBESTOM?

Eto...toliko od mene...ti samo stavljaj Koreju...do idućeg stupa ili šta god si pokupio...

BTW, mogu nabaviti i gore navedene pločice pošto smo distributer Intercarsa za Samobor i okolicu...:cool:

Znači, imam bolje uvjete na te pločice nego na one koje sam mu preporučio. A sada se ti zamisli zašto mu nisam ove preporučio?!

Kao što rekoh...car si.

mrgvsvindieselmh3.jpg

Ja sam svoje rekao, a vi se isčuđavajte. Evropske pločice kurca ne valjaju od kad su dobili zabranu korištenja azbesta... Sad, svaka čast ultraskupim pločicama koje ima možda karbon ili neka druga vlakna, jer pločica bez vlakana nije pločica...

Brembo max 256mm + korejska pločica je zaustavljala odlično auto sa 60% više snage od serijale, tako da to sve dovoljno govori....

BTW, pločice su bile original DAEWOO za nubiru/lanosa sport...

Edited by mr_G

Ja sam svoje rekao, a vi se isčuđavajte. Evropske pločice kurca ne valjaju od kad su dobili zabranu korištenja azbesta... Sad, svaka čast ultraskupim pločicama koje ima možda karbon ili neka druga vlakna, jer pločica bez vlakana nije pločica...

Brembo max 256mm + korejska pločica je zaustavljala odlično auto sa 60% više snage od serijale, tako da to sve dovoljno govori....

BTW, pločice su bile original DAEWOO za nubiru/lanosa sport...

Istina.

car si.

EOD od mene :thumbsup:

Ne. Ja nisam slušao priče. Tj. slučao sam priče kad sam kupio textar. Sam sam nakon toga išao pronaći odličnu kombinaciju.

Ja sam ju našao. Sad priče o prvoj ugradnji predrasude ovo ono ostavite po strani...

2sunstorm: Ma ja ništa nemam pojma. Lijepo ti sebi uzmi textar! :thumbsup:

Meni su te akebono bili uvalili u JC auto kad sam ubio ebc red stuff do željeza pa sam morao odmah nekaj stavit,a samo to su imali...

jao pa gore pločice u životu nisam imao na autu..to se sve dimilo iz njih tj. pregrijavalo nakon par semafora..Type R 230ks..diskovi 300 mm

"Sad to možda ima veze sa ekologijom, jer koreanci nemaju zabranu stavljanja azbesta u pločice"

Pročitaj ponovno sa razumijevanjem! ;)

Ma sve 5, ti samo stavljaj Made in Korea, ja cu se drzat textara bez azbesta:thumbsup:

Mislim nema smisla, sta drugo nego Car si..

lol

a sta ti mislis da bi EU dozvolila uvoz materijala koji su na popisu zabranjenih ????

nijedan smrdljivi frižider nema freonsko punjenje a kamo li nešto kao azbest

pa oni smrdljivi kineski automobili se nemogu prodavati ovdje jer neprolaze sigurnosne uvjete, kao ni onaj indijski tata sta rade babe od starih šmrkalja

Edited by charger

jao pa gore pločice u životu nisam imao na autu..to se sve dimilo iz njih tj. pregrijavalo nakon par semafora..

Meni isto, ali za JC Premium plocice.. trenutno ih imam na kolima ( ne svojom voljom :D ).

Nakon 3 zavoja na spustu prema Rijeci dim i nema vise kocnice, mislio sam da mi se lajtung negdje precvikao ili nesto, jer jednostavno nisam mogao vjerovati da takooo brzo se pregriju :drink:

Meni isto, ali za JC Premium plocice.. trenutno ih imam na kolima ( ne svojom voljom :D ).

Nakon 3 zavoja na spustu prema Rijeci dim i nema vise kocnice, mislio sam da mi se lajtung negdje precvikao ili nesto, jer jednostavno nisam mogao vjerovati da takooo brzo se pregriju :drink:

imao i ja Nipparts plocice jednom :lol: kad prvi put stisnes kocnicu, grizu abnormalno, skoro da osjetis kak tokare disk :rofl: al uspio sam ih spalit sa 90 ks na av. dubrovnik od ine do rotora :no2:

zivot su dale na sljemenu, pale je bio svjedok jer je bio iza mene, skoro sam šumu zapalio, plocica se raspala i u obliku zapaljenih komadica je letila van :D jako efektno je izgledalo :D

imao i ja Nipparts plocice jednom :lol: kad prvi put stisnes kocnicu, grizu abnormalno, skoro da osjetis kak tokare disk :rofl: al uspio sam ih spalit sa 90 ks na av. dubrovnik od ine do rotora :no2:

zivot su dale na sljemenu, pale je bio svjedok jer je bio iza mene, skoro sam šumu zapalio, plocica se raspala i u obliku zapaljenih komadica je letila van :D jako efektno je izgledalo :D

Ti kad ovako nesto napises.....nemogu ti ne vjerovat jer vjerujem da si sposoban tak nesto napravit i isprobavat :lol:

Hahaha ... :D

To je i meni Pale brijao da iskre frcaju iz prednjih kotaca sa Textar plocicama.. zato su valjda i nestale u prah za 2500 km :doh::rofl:

A onda pogledam njegov auto, a on spaljeno uzarena sva 4 diska.. to sam tada po prvi puta vidio da je netko spalio i straznje diskove :lamo:

Meni nisu sjeli. Poderao sam ih za manje od 30.000km i diskove i pločice. Malo malo sam ih spaljivao. Felge su bile stalno prljave. A način vožnje mi se nije promijenio prije i poslije izmjene diskova..

Oni originalni korejski diskovi i pločice su mila majka za textar..

Joooooooj umirem od smijeha,boli me vilica od smijanja:rofl::rofl::rofl:

Gdje si ti vidio da ja spominjem akebono? Daewoo original. Sad tko ih poizvodi za njih ili ih sami proizvode, neznam i ne zanima me... OK? ;)

Ti si imao original pločice a ne znaš tko ih proizvodi,možda si imao baš textar:D

btw 30tkm provozati je puno za auto s 300ks,tako da CAR SI:cool:

On topic: Slobodno uzmi textar nećeš pogriješiti,po meni je textar best buy:thumbsup:

On topic: Slobodno uzmi textar nećeš pogriješiti,po meni je textar best buy:thumbsup:

Ma to je već odlučeno, ali se mr g zalaufao u koreji, i dominaciji korejskih pločica...

Još jedino nije odlučeno dal će ići textar diskovi + textar pločice, ili ate diskovi + textar pločice... To ću u ponedjeljak ili utorak odlučiti kad odem po robu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...