Sunstorm Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Kad dolazi ps3 slim i po kojoj cijeni ? p.s. ne dela ti stranica Navodno bi trebao idući tjedan doći u dućane, po cijeni od 2700 s jednom igrom (motostorm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Tocno dolazi po toj cijeni sljedeci tjedan. Jedino neznam s kojom se tocno igrom biti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 2Fox: imas mail.. isprike na kasnjenju. Iamo sam malih poteskoca u zadnje vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 kaj je sa stranicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 kaj je sa stranicom Proradit ce sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Evo samo da se zahvalim Balevu na brzom odgovoru i jako dobroj cijeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 2 Balev: Daj mi sibni na pm koliko je čip za nintendo wii!!! Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 2 Balev: Daj mi sibni na pm koliko je čip za nintendo wii!!! Hvala Oprosti ali tek sad vidim ovo.. Inace je cijena 650kn, a s popustom 500kn. Chip je Wiikey 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Nemogu editirati prvi post.. Nova adresa i kontakt podaci: Poslovnica 1 Veleprodaja, maloprodaja i servis 10 000 Zagreb, Horvaćanska cesta 37/4 tel/fax: +385 1 3010 370 mail: info@tandem-multimedia.hr servis@tandem-multimedia.hr Radno vrijeme: Ponedjeljak-petak 09-19h Subota 09-13h http://www.tandem-multimedia.hr/?str=onama :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Jel došao chip za PSP od moje kčeri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Jel došao chip za PSP od moje kčeri? Sutra idem probat jednog takvog modat pa ti javim ako uspijem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Jel servisirate ps3? Frendu je laser navodno otisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 (edited) Jel servisirate ps3? Frendu je laser navodno otisao... Da. Inace je standardna cijena sa zamjenom 750kn.. -20% popust na forum. 6mj. jamstvo. :thumbsup: http://www.tandem-multimedia.hr/?str=proizvod&g=1&k=22&pk=22&id=30 http://www.tandem-multimedia.hr/?str=proizvod&g=43&k=43&pk=43&id=52 Edited November 25, 2009 by BALEV Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 jel imas g25 i koja je cijena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 za PS3 Colin McRae Dirt 2 kak je igrica u odnosu na 1 koja je po meni totalna katastrofa?pošto je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Jel imaš čip za PS al da ga mogu iskopčat i ukopčat prek prekidaća? Ono da mi, kada zatreba, može zavrtiti CD na više okretaja? Dal daješ garanciju? Može li zastupnik skužiti pa mi ukinuti garanciju? I najbitnije, da li troši više struje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 Jel imaš čip za PS al da ga mogu iskopčat i ukopčat prek prekidaća? Ono da mi' date=' kada zatreba, može zavrtiti CD na više okretaja? Dal daješ garanciju? Može li zastupnik skužiti pa mi ukinuti garanciju? I najbitnije, da li troši više struje?[/quote'] :lol: Ugradnja 300kn.. prekidac? ..uzmes kod sebe u firmi onaj avionski pa ti stavimo tak da mozes brzo vrtit CD. Imas moje jamstvo 12mj. pa ti netreba zastupnik i sto je najvaznije..smanjuje potrosnju struje i do 50% i to ne samog uređaja nego u kompletnom stanu..!! :lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 za PS3 Colin McRae Dirt 2 kak je igrica u odnosu na 1 koja je po meni totalna katastrofa?pošto je? Ovaj nastavak bi trebao biti bolji.. tj. jer jer svi tako kazu. Sad koliko ce se tebi svidjet ili nece to moras sam procjeniti 495kn je cijena -20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 jel imas g25 i koja je cijena Nemam trenutno jer su nesto cijene dizali pa spustali tako da nisam htio da mi ostane na stanju po vecoj cijeni kad ostali spuste.. sve u svemu dobavljiv je najvise u roku 48h po cijeni od 2500kn -10% Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 :lol: Ugradnja 300kn.. prekidac? ..uzmes kod sebe u firmi onaj avionski pa ti stavimo tak da mozes brzo vrtit CD. Imas moje jamstvo 12mj. pa ti netreba zastupnik i sto je najvaznije..smanjuje potrosnju struje i do 50% i to ne samog uređaja nego u kompletnom stanu..!! :lol::lol::lol::lol: OK! Idem u oglasnik potražiti PS1 pa ti se javim! Možeš nabaviti floppy za njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 OK! Idem u oglasnik potražiti PS1 pa ti se javim! Možeš nabaviti floppy za njega? Ne da mogu nabaviti nego imam na lageru :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Ne da mogu nabaviti nego imam na lageru :lol: Ako mi još kažeš da je 5¼-inchni, i da su diskete od 89,6kB, možeš odmah slati ponudu na PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Sutra idem probat jednog takvog modat pa ti javim ako uspijem.. OK...čekam...i od sina Nitendo će trebati riješiti...model?nemam pojma,onaj sa duplim ekranom,i touch screenom...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Ovaj nastavak bi trebao biti bolji.. tj. jer jer svi tako kazu. Sad koliko ce se tebi svidjet ili nece to moras sam procjeniti 495kn je cijena -20% hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 za PS3 Colin McRae Dirt 2 kak je igrica u odnosu na 1 koja je po meni totalna katastrofa?pošto je? imas demo za skinuti na ps store-u pa isprobaj dosta je dobra i pohvala Balevu za brzo nabavljeni pes2010, igrica je preejebena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now