bubinjo Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 znaci onaj baotian skinem filter zraka i na visim okretajima se gusi u stvari gusi se cim otfrljim gas ,po nekoj mojoj logici mu fali goriva jel?e sad jel se da otfrljit benzin malo jer bi htio gljivu kao stavit..stavljene su rolice sporcke i blokada je skinuta ,a na auspuhu se radi(sportski kao) hvala na odgovorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 trebas staviti vecu glavnu diznu od benzine a i onda je pitanje kako ce raditi, tj koliko ce trositi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 ma fuckas potrosnju skuter 2005 i ima 625 km,znaci diznu bi trebalo promjenit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 digni iglu u frgi za jedan zub, i to bu sljakalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 javi rezultat, obavezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nisde Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 sorry ali mislim da se nikako neces usreciti sa tim "čajniz" pizdarijama! imao sam ga i ja jedno kratko vrijeme i kostao me je dosta zivaca a i novca! dva dana ga vozim a dva tjedna je na popravku! prodao sam ga brzo sada vec duze vrijeme imam beverly. e to je skuter!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 sorry ali mislim da se nikako neces usreciti sa tim "čajniz" pizdarijama! imao sam ga i ja jedno kratko vrijeme i kostao me je dosta zivaca a i novca! dva dana ga vozim a dva tjedna je na popravku! prodao sam ga brzo sada vec duze vrijeme imam beverly. e to je skuter!! Neznam kakvoga si imao , moje isto cajna 50 kubika, imam skoro 2500 km , nikada stao , nikada nikakav popravak van redovnih servisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Odvezi ga doktoru Roby-u na tjuning... Dok odemo na kavu i vratimo se bude stjuniran skroz... buš se po zadnjem vozio kući... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Odvezi ga doktoru Roby-u na tjuning... Dok odemo na kavu i vratimo se bude stjuniran skroz... buš se po zadnjem vozio kući... :lol: Apsolutno , ja sam redovito kod njega i covjek je tata mata Cak i sad u subotu oko 10 idem da mi malo ocisti kvacilo Crnicu , dodi na kavu ujutro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now