Jump to content

Recommended Posts

Guest diablo
Posted
pa vidiš da je negdje miljama od staze...

a kaj si ocekivo, da ce za 70€ mjenjati gume massi :rofl:

Posted

ja sam u monzi bio na alta velocita a, 230 eura... tam je jebeno, isplati se... jer je sjedeća tribina, puca pogled na najbitnije mjesto na stazi (prva šikana, najviše akcije je urpavo na prvoj i drugoj šikani), preko puta imaš ogroman display na kojem je tv prijenos da vidiš što se događa na ostatku staze...

Posted

ja sam bio u Madjarskoj prije ohoho godina, onak odokativno prije 8-9, uglavnom usli unutra za 10 DM po glavi(u forintama naravno), to smo dali tipu na ulazu, pustio nas na ono neko brdo, recimo 30-50 m od staze, na super zavoju.

Onda nakon jedno 45 minuta uspjeli sličnom taktikom ući na tribinu koja je imala i veliki ekran..a pred kraj utrke smo na djem-do ušli na tribinu na ciljnoj ravnini, karta za to valjda košta ko pol mog auta.

Anyway, sumnjam da je takvo što danas moguće i bilo gdje osim u zemljama sa skoro balkanskim mentalitetom :)

Posted
imas ovdje 100€ stajanje uz stazu

http://www.grandprix-tickets.com/index.asp?pageid=WWW_GPT_COM_TKTS_ITALY

ja bio 2000. godine, i dosta si blizu staze.. nekih 6-7 metara , dobro se vidi, dobro se cuje ( V10 jos tada doduse :) )

Ako se ima para preporuka pod brojem 12...kocenje na variante Ascari

Ja sam gledo utrku iznad bokseva i jedino kaj sam vidio od cijele utrke je kak proletavaju sa 340...zabavno, al ovo je bolje

Posted

70E je karta za stajanje na brdu ispod starog grada

mozes se priblizit na par metara od staze ali onda vidis jedan zavoj ili ici na stari grad ( gdje sam ja stajao/sjedio ) i imas pogled na izlaz iz tunela, sikanu, bazen i izlaz na ciljnu ravninu.

cujes ih ionako ko da su ti u zepu

Posted
70E je karta za stajanje na brdu ispod starog grada

mozes se priblizit na par metara od staze ali onda vidis jedan zavoj ili ici na stari grad ( gdje sam ja stajao/sjedio ) i imas pogled na izlaz iz tunela, sikanu, bazen i izlaz na ciljnu ravninu.

cujes ih ionako ko da su ti u zepu

koliko te je sve izaslo,put,hotel, karte...

jeste isli preko agencije ili privatno

Posted

ne isplati se privatno jer imas 950 km do dole

jedino ako ides motorom - parking i sve ostalo

turizam preko Gen Turista - imaju ti aranzmane za sva trkalista

aranzman (bus) je 1650 kn + 600 kn karta + hrpa love za peezdarije kojih ima na svakom koraku + hrpa love ako si sa ekipom za ruzit navecer = neprocjenivo :)

slijedeca je Monza koja me interesira

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...