Gabre Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 (edited) onda, pošto vidim da je interes za F1 skroz opao na ovom forumu, ja otvaram ovo tjedni topic za Veliku nagradu Monaca. Button pole, Kimi za njim, pa Rubens.. napokon se probudio Kimi, a i Ferrari je valjda skuzio da su zadnji put napravili glupost... Hamilton skroz nazad... i jedna prigodna za Monaco :notworthy: Edited May 23, 2009 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Dobro lewis je nazad zato što se spucao na Q1, ali ne znam koje je opravdanje Toyoti i BMW-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diablo Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 onda, pošto vidim da je interes za F1 skroz opao na ovom forumu... jel da da je ? al zato oftopika brale :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 u koliko sati je prijenos? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diablo Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 13.55 + 10 znakova Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 jedino mi je drago da su Ferrari i Mclaren fino pokazali da se može i ovdje voziti s KERSOM dok su se primjerice iz Renaulta tome smijeli, dok mi je eto žao što vjerojatno Kimiju neće baš puno pomoči KERS na startu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diablo Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 bolje im je da skupe bodova ovdje, jer su im jos samo singapur i valencija ostali Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 bolje im je da skupe bodova ovdje, jer su im jos samo singapur i valencija ostali hmm... ako prićamo o Mclarenu kao što pretpostavljam onda im je možda veća šansa Mađarska nego ove dvije staze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 23, 2009 Author Share Posted May 23, 2009 pa upravo bi kers mogao kimiju pomoć na startu da uspije preć Pulicu na startu... a i ferrari inače mogu jako dobro startati, tako da, držiom fige kimiju i da bude ovaj put budan na utrci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Kers bi ovdje mogo doc do izrazaja u tunelu, kad im treba malo šusa za prec nekoga...bas me zanima kak ce do ic Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 pa upravo bi kers mogao kimiju pomoć na startu da uspije preć Pulicu na startu... a i ferrari inače mogu jako dobro startati, tako da, držiom fige kimiju i da bude ovaj put budan na utrci.. teško nema baš puno mjesta prije prvog zavoja a kimi smije koristiti kers tek poslije 100km/h mislim pomoći će on njemu samo sam nekako skeptićan da će ga uspijet proči, ipak nadam se da češ ti biti u pravu :thumbsup: nekako mi je ostala u sječanju španjolska kad je kimi uspio preskočiti vettela ali su brawn gp koji isto dobro staratju ipak prošli prije kroz prvi zavoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diablo Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 pa upravo bi kers mogao kimiju pomoć na startu da uspije preć Pulicu na startu... a i ferrari inače mogu jako dobro startati, tako da, držiom fige kimiju i da bude ovaj put budan na utrci.. pitanje ko koliko kmh naberu do prvog zavoja. kers se navodno ne smije koristiti na brzinama manjim od 100kmh, tak mi blazicko u povjerenju reko Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 pitanje ko koliko kmh naberu do prvog zavoja. kers se navodno ne smije koristiti na brzinama manjim od 100kmh, tak mi blazicko u povjerenju reko znaci prvih 2,5 sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABA Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 onda, pošto vidim da je interes za F1 skroz opao na ovom forumu, : Nema Schumachera nema interesa čim je otišo ode sve u kujac Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Meni je drago da se starome Franku pomalo slazu kockice, cini mi se da imaju dobar bolid...volio bih da oni nesto osvoje, barem bodove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 (edited) a ono, jedan kratki komentar, BrownGP će ove godine biti prvaci sigurno, kako konstruktorski tako vozački. Nešto bi im grdo moralo krenuti opako da se preokrene priča... Svakako mi je drago da se ovako odvija priča, zanimljivo je u jednu ruku, danas mi je bila fora, Ferari će kao prije u boks da sjebu Brown, a Brown odmah iduci krug unutra... ne mogu oni samo tako lako nadmudriti svoga učitelja Ros-a eh.. :blush: Edited May 24, 2009 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 ovo kaj se tiće taktike Ross ih je opet naprao ko malu djecu nisu mu ništa mogli mada je bilo puno sreće da je Button uhvatio pole, dobro bilo je malo nespretnih trenutaka primjerice Masse koji je jakooo dobro vozio ali ono s nicom rospbergom mu nije trebalo, neću nikada zaboraviti kako je to dobro radio Verstapen u arrows protiv Coultharda više od pola utrke prije jedno 10 godina baš u Monte Carlu, Coulthard u možda najbržem bolidu na gridu tada zapeo iza Arrrowsa i prestižu ih svi za krug i ovaj taman propusti ove koji idu za krug i svaki put zatvori Coultharda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 evo jedna od frenda koji je dole vec trecu godinu za redom malo ocesao nos momak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don-0007 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 onda, pošto vidim da je interes za F1 skroz opao na ovom forumu, Nakon bajnih izjava 95% članova (koji su se javili u toj temi) o propuštanju Hamiltona od strane Glocka u Brazilu, a da se nije promislilo o razlici u gumama sigurno da nemam više volje komentirati, kao da s djecom diskutiraš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Odlična utrka!!! Zašto? Zato jer se moj Ferrari konačno probudio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diablo Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 jel se vama cini da nekako pada interes za ovu sezonu ? mislim, na stranu to sto su i mcm i ferrari losi, pa nema tih dvoboja, nego jednostavno mislim da nova pravila nisu dala ono sto se od njih ocekivalo, a to je da zgusnu poredak. svaka cast brawnu, mislim da su ipak zasluzili ovakvu razliku u odnosu na druge, nakon sto su cijelu proslu sezonu razvijali novu bolid, ali ne da nema borbi za 1. mjesto, nego i ovi iza samo kruže.. a sto tek reci za BMW, na pol sezone se prebacili na novi bolid, i gle ovo a ja trebam na mađarsku ove godine ić.. aj barem bi mcm mogao bit dobar tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 evo malog reporta karta je u zepu pogledi koji obecavaju smjernice su na mjestu mjesto nase skromne expedicije nekoliko komada za smrtnike i pupak iz porsche cluba slovenija naravno i zvanično je sve počelo s komdaima neki su se malo utrkivali neki i opet pobjedivali za sve to vrijeme u Red Bullu su se dobro za*ebavali nek neko kaze da je kod nas turizam skup i tako nekoliko puta do slijedeceg javljanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diablo Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 70 € karta ? di di di Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 pa vidiš da je negdje miljama od staze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Pucala bi mi ona stvar, di ima za Monzu za nabavit karte...naravno neka normalna lokacija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now