Duba Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ljepo je popigao cijevi... ..to sam i ja odma uočio..:thumbsup::thumbsup:
Gogach Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 koji FI??i jel bolje? jel moze netko sredit kakav popust tamo? stavio bi fi60 od turbine do kraja i nastavak koji sad imam... Vidi prvi post
dcrnic Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 550kn je bilo. lonaca nema, al sutra ide onaj od prije nazad jer je prepreglasno, neznam koji k. nisam odmah tak napravio Inox ili obična cijev...
Kroky Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Inox. auto se cuje ko avion jer nema lonaca (idem danas zadnji metnut), ali sa njihovim poslom i uslugom sam zadovoljan. bilo gotovo za sat i pol. bagy: puno bolje/prije reagira na gas
Alfaludak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 mene su kod laste uvjeravali da mi NITKO ne moze spigat pod 90 cijev fi 76.8, a taj dan su mi decki spigali SAVRSENO bez ijednog nabora tu istu cijev joj sere mi se od lastovčića
Zlaya Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 nabavili su cnc pigalicu zato je puno bolje sada Je tak je pigalica ko auto velika, za sad ima kalupe za manje fi pigat uskoro i preko 70 mm se piga.
Alfaludak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 mozda vam ne bude jasno zasto mi se toliko GADI lasta, zato sto mi se ONO sto su mi napravili na alfi raspalo nakon 4 mjeseca! INOX - BUAAHAHAHAHHAHAHAHAHHA za te pare sam mogao sam doma slozit, kao sto sam si neki dan sam napravio sve!
Kroky Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 i koji onda k. nisi napisao da ti to mozes slozit kad sam postavio topic? mislim, meni svejedno, ovo mi je o.k., a ak se raspadne ima garanciju, kak su mi i prosli put bez problema popravili...
jabolchica Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mamin auto su napravili u ponedjeljak i ono što sam na brzinu vidjela je ok. Ima 5 godina garancije na auspuh, a ako sve bude po planu, za par godina dobiva moj auto tak da nema frke.
niknejm Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 a ti si alfa isto biser.. bacis racun i onda kad se desi pizdarija kukash.. hebiga, sfusali su, al si i sam kriv.. trebao si se vratit i sve im po spisku, naravno sa racunom
Alfaludak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 bacio sam racun ali gle, jel bi ti dao garanciju na INOX koji hrđa??????????????? i to 5 godina??????????
Zlaya Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Hebemu miša sused "kaj veliš", kod mene i tome su auspusi kod lasa rađeni prije cca 3 i više godine pa nigdje zahrđali ili neš slično, fakat su ok kao i prvog dana ja zadovoljan!
doggy Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Koliko ja znam inox nehrđa sam od sebe. Razlog zašto hrđa je u lošem zavarivacu.
Rain Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 mozda vam ne bude jasno zasto mi se toliko GADI lasta, zato sto mi se ONO sto su mi napravili na alfi raspalo nakon 4 mjeseca! INOX - BUAAHAHAHAHHAHAHAHAHHA za te pare sam mogao sam doma slozit, kao sto sam si neki dan sam napravio sve! pa onda si iduci put napravi sam doma pa ces bit miran. Tu smo svi vec shvatili da ti se Lasta gadi pa ne moras to ponavljati kroz cijeli topic ko pokvarena ploca.
rio_cyber Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 alfa sta ces cudis inoxu koji hrda, cudi se inoxu 316 rade, kojeg pozdere majoneza za godinu dana u zvijezdi 2 mm meso ... cjev
Alfaludak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 iskreno ZAO mi je sto sam bacio u smece to sto sam skinuo sa auta! trebao sam to bacit lastovcicu u izlog ustvari, imam negdje slike toga, ali budem kasnije trazio ne da mi se sada sramota
Alfaludak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pa onda si iduci put napravi sam doma pa ces bit miran.Tu smo svi vec shvatili da ti se Lasta gadi pa ne moras to ponavljati kroz cijeli topic ko pokvarena ploca. pa napravio sam si sam, prije mjesec dana. od katalizatora do iza sve novo, nema nabora, nema prduckanja, nema nicega, samo prokleta tišina u autu ako bi ti sutio da si kupio 3 lonca cijevi materijal i sve za 2000 kuna i da si tih 2000 kuna BACIO/ZAPALIO/PODERAO onda si car
Rudy Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ma taj lasta je quraz od ovce barema ako je suditi po zvuku
meshin Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kod mene od Laste vec 4 i pol godine sve inox cijevi i vibro cijev. Sada auto stoji na livadi na klocnama vec 7 mjeseci, bas cu poslikati cijevi kako izgledaju.. pa stavim.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now