Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
sad sam skuzio kako to ide , hvala i jos jedno pitanje kako su svi vozili test 8 puta a ja 6 i nemogu više ?

meni je odmah na prvo testiranju otišla 3 kruga pa je vjerojatno to to:huh:

Posted

ak podesiš ono high data- more risk... dakle što više oćeš ejdnim krugom prikupit podataka to vozač vozi riskantnije... i moguće je da se razbije (nećemo o imenima jelda baba :D) ili mu treba tri kruga a ne jedan da ti prikupi podatke...

Posted

jebemti ja dok ovo skuzim procice cijela sezona ,

opet sam sjebo :( valjda ce i ostali pomalo zakazati

imao sam nekakve bezveze podesene odlaske u boks i sad mi Fia neda da promjenim jer sam u top 10 kvalificiran ... :(

Posted

nisu uvijek isti :D

eto zadnji puta ja bio pa sam sad 15 ako ce biti srece.

najbitnije ti je prvo procitati advice od inzinjera. i onda postavis otprilike auto i odvozis jedan run.

nakon toga ti ispise sta trebas spustit i sta dic i onda peglas samo po postavkama.

Posted
nisu uvijek isti :D

eto zadnji puta ja bio pa sam sad 15 ako ce biti srece.

najbitnije ti je prvo procitati advice od inzinjera. i onda postavis otprilike auto i odvozis jedan run.

nakon toga ti ispise sta trebas spustit i sta dic i onda peglas samo po postavkama.

a di to pise? ja nevidjeh nigdje

Posted
napredujem, 6. na treningu... lela pa sta si tako agresivan da si skurio motor? :P

a jebiga,zania se malo :lol::lol::lol::lol:

Posted

pa kad imas one slajdere.

i stavis ih na jednu vrijednost. ispod toga ti pise decrease setting ili increase setting.

i onda trazis tocno di ga trebas metnut.

Posted (edited)

ajde napokon da sam posložio sve kak spada sad još malo poigrati se pa na postolje u utrci:cheer::cheer:

edit: malo sam se poigrao na warm up-u :)

Edited by File
Posted

Uglavnom , par info za početnike:

1. Očekujte REALNE snage bolida. Dakle realno je da je Brawn miljama ispred , oni mogu biti bolji čak i sa lošijim setupom. Slijedi Williams, pa Red Bull Pa Ferrari itd... to će se mjenjat kasnije kroz sezonu , u početku prema realnim pokazateljima ( do trka koje su odvožene) a kasnije random.

2. Uvijek složite TAKTIKU ZA TRKU PRIJE KVALIFIKACIJA. Kasnije nećete moć mjenjat pri ulazak u boks jer je on određen gorivom koje imate (tj, moći ćete ga postaviti ranije ali ne i kasnije)

EDIT: malko sam razočaran kvalifikacijama, jer sam mislio da imam šanse za Pole, al ništa od toga, brawn je nezaustavljiv

Posted (edited)

Đe viđaš mene najprvljastijeg to su t kvalikifacije :D

Baba i spori , polako na startu molim :D hahahah

Edited by Aureus

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...