Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam gledao svoja posla dok se jelaca zabio u mene , ccc :(

brbuton sve se zavrsilo bas kako si rekao , probao sam dobro startat ali ovog ako ne pustas da te obidje on te skrsi hahahah

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

oooooo da :notworthy: super sam odvozio i evo me na 1. mjestu u ukupnom poretku :cheer:

:thumbsup:

sporisu 1. smo u Team Standings i u Manufacturers Championship hehe ;)

Edited by BABA
Posted

opa, pobjeda :cheer::cheer::cheer:

i to još kakva jedino baba uspio ostati u istom krugu :P

samo me zanima kurtovicu jel bi ulazio jos jednom u boks??? jer znam da bi kolegu dobio s ovom strategijom;)

Posted

mene ovaj nije mogao obic pa me izgurao :(

brbuton zavrsilo je bas kako si rekao ... :(

nema bodova za brawn na domacoj utrci ...

Posted
opa, pobjeda :cheer::cheer::cheer:

i to još kakva jedino baba uspio ostati u istom krugu :P

samo me zanima kurtovicu jel bi ulazio jos jednom u boks??? jer znam da bi kolegu dobio s ovom strategijom;)

ja sam te pratio ali brziiiii si bioooo :lol::lol:

Posted

Brba (P5) is concerned with the front wing. Moments later Brba is out of the race!

ja cu odustat od ove jebene igrice, pojest ce mi zivce

Posted
Brba (P5) is concerned with the front wing. Moments later Brba is out of the race!

ja cu odustat od ove jebene igrice, pojest ce mi zivce

LOOL :rofl::rofl::rofl::rofl:

Posted

mislim da je bio jos jedan odlazak u box, sad neznam sigurno ...

bila su 2 a neznam koliko sam obavio , net mi steka neke postove i na forumu ne pokazuje a i tamo nemogu sad detalje da vidim ...

Ma uglavnom mislim da je bila cista moja utrka , startao sam potpuno drugacije bas da nedam nikome na pocetku da me predje , ali opet shranje

Posted

ok :D idem sad sa drugim planom, ocito ne lupam dovoljno jako kad uvijek strgam samo sebe, sljedecu trku agresivnost na 100 i pravac Gjetvaj :cool:

a imao sam i najbolji setup , al uzalud mi to kad imamo smece od bolida

sljedeca je nasa :driv_ing:

baričelo , ko ce prvi ?

Posted

da ja se nemrem uopće spojiti

@Aureus - ak si bio na jos jednom zaustavljanju onda bih te dobio ;), nažalost niti ja sad nemogu pogledati ništa jedino kaj se sjecam da je sudar bio u 54 krugu

Posted
ok :D idem sad sa drugim planom, ocito ne lupam dovoljno jako kad uvijek strgam samo sebe, sljedecu trku agresivnost na 100 i pravac Gjetvaj :cool:

kaj si mene sad našao :lol:, ja mislim da bi se trebao zabiti u vodeceg u ukupnom poretku, necemo ga sad imenovati

BABA

obrati pozornost na bijela slova;)

Posted

moj sudar ? ako je bio tada onda nisam imao zaustavljanje odradio sam u 19 i 48 ili tako nesto ...

a to dal bi me dobio budemo vidjeli drugu utrku :P i nemoj vise da kolegu saljes na mene hehehhe

brbuton ne se nervirati :D

znas da ja navecer neradim testiranja :) samo ujutro hahaha pa sad volis prvi ili drugi svejedno mi je :)

Posted

meni se vise ni neda igrat... sauber je zadnje smeče koje ne moze odvozit ni trening da se ne skuca, a timski kolega bas i nije zainteresiran za igru tako da ne mogu vise konkurirat...

Posted
meni se vise ni neda igrat... sauber je zadnje smeče koje ne moze odvozit ni trening da se ne skuca, a timski kolega bas i nije zainteresiran za igru tako da ne mogu vise konkurirat...

normalno kad treba znati i voziti :lol:

Posted
normalno kad treba znati i voziti :lol:

tebi cestitke na pobjedi! :notworthy:

al sad ponovo procitaj tijek utrke od pocetka do kraja... i prati kako se penjem sa zadnjeg mjesta do 6.

u svakom usranom krugu Bacic harasses nekoga... megalol!

procitaj, u svakom usranom krugu nekoga guzim :lol::lol::lol::lol:

Posted

jebeno , prva voznja i odmah krs i oduzme mi 5-6 voznji :D jeeebeno

baričelo sve je na tebi, nemoj se skršit LOL

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...