Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
evo kiša na kvalifikacijama :D

al zgubio sam prvenstvo zbog ovog kiksa :yucky:

ma kaj, pa i ja ostao bez boda ovu trku LOL:)

Posted

tmtr, kakav sam practice napravio :D baričelo nemas kaj ni radit na setupu LOL

javio mi Ross da su mi stavili novi poboljšani mjenjac i evo ga :D cijeli practice bez greske LOL

Posted
baba sta si ti radio zadnji krug u boksu ??

e i mogao samo komotno i ja u zadnjem u boks na cugu :D

da, i ja baš gledam :huh::huh: neam pojma, drogirali ste me KUJEEEEEE :lol::lol:

Posted

bABAkonen , fulao si podesavanja heh ,

brbuton boli me glava od onog linka , studiram sutra , sad treba negdje kavu popit ...

e i ko mi moze objasniti gdje vidim koji sam u ukupnom poretku ???

Posted

e sporis ajde objasni sad ovo oni kažu da je sutra kiša znači ja bih trebao tu naći što bolje postavke i onda podesiti ono +- s onim kaj piše dolje tam u onim savjetima???

@baričelo - :P

Posted (edited)

1	Armin Kurtovic   Brawn GP		2	Tomislav Baba           Ferrari		3	Filip Gjetvaj               Red Bull	4	Marko Prodanovski	Renault5	Ante Lela		McLaren6	Juraj Lovrencic	McLaren7	Matija Sporis		Ferrari8	Tomislav Brba		Brawn GP9	Oskar Bacic		BMW Sauber10	Ante Bogdan		Renault11	Marko Mes		Williams12	Gordan Jelaca		Red Bull13	Vedran Dunkic	Toro Rosso14	Kristijan Habulin		Williams15	Drago Ivanisevic		Force India16	Dario Vrataric              Toro Rosso		17	Vladimir Diklic               BMW Sauber

Nasao sam gdje se gleda ko je koji ukupno :P:P:P:P:P

I da napomenem da kolega brbuton nije zavrsio 3 utrke a ja 2 , od toga smo se jednu zajedno skrsili :D

To ja upucujem ove koji ne igraju ...

Btw danas kisa , sad cemo da vidimo sta su bolidi ,...

Edited by Aureus
Posted

ma nabijes spot , ionako mi to netreba bolje vozim sa 90-95% setup nego preko 98 , uvijek izletimo negdje...

ee bilo bi dobro da se moze nekako i jedan krug prije kvala odvesti po kisi :(

Posted

a jbg, ja sad postelao po onim uputama , mislim da bu ovo po kisi zanimljivo LOL neke brojke u setupu su onak, malo čudne xD

Posted

xD

zakaj sad nisu isti spotovi ko na treningu LOL, a suho je ko i onda :D ma nabijem ih , ko zna kakav je sad setup nakon ovog podesavanja , mislim tak svejedno za mene kad necu doc do kraja, nego se brinem kak ce kolega proc :lol:

Posted

da kaj je s ovim spotovima, sad sam se tek izgubio u svemu ali nije loše 2. na kvalifikacijama jedino kaj sam na prljavoj strani staze :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...