Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobre su mi postavke, bolid je bia dobar na treningu, al sam spojeba kvalifikacije tako šta uopce nisam namistia taktiku za utrku, odnosno odlaske u box tako da sam spušia na 7 mjestu, i idem na 1 ulazak u box.... sranje.

da sam stavia 2 odlaska vjerojatno bi izbia na pole ili eventualno drugi.

jbg.... triba sutra docekat utrku, živo me zanima

Posted
xD

zakaj sad nisu isti spotovi ko na treningu LOL, a suho je ko i onda :D ma nabijem ih , ko zna kakav je sad setup nakon ovog podesavanja , mislim tak svejedno za mene kad necu doc do kraja, nego se brinem kak ce kolega proc :lol:

Brba (P10) makes a driver error at Woodcote. Brba is out of the race!

ma ja cu odustat od ovog jebenog sranja , jebeni brawn

Posted (edited)

aaaa, ne vjerujem :doh::doh::doh::doh: zblokiro mi se auto na startu, inaće bih dobio bio najbrži tokom cijele utrke, ovak sa začelja na 3 mjesto :lamo: sad mi kurtović biježi 6 bodova :no2:

čestitke kolega na pobjedi :thumbsup:

Edited by File
Posted (edited)

hehe imate srece pa je moj kolega dobar u teoriji ali u praksi brate nezna vozit pa ga hebi :D

Btw da sam bio budan pa na vrijeme njegove postavke stavio sebi/uredio ih , bio bi prvi ;)

sporis jel ti u postavkama mozes mjenjati vrijeme kad ce se utrka odrzati ? to jeste odgoditi utrku ili slicno ??

brbuton vidi ovo , samo ja ne izletim hebga ...

Lap 31 Kurtovic (P1) makes a driver error at turn one. Kurtovic seems fine on the circuit.

Lap 39 Kurtovic (P1) makes a driver error at Maggotts. Fortunately Kurtovic is scheduled to pit this lap!

Lap 51 Kurtovic (P2) makes a driver error at Abbey. Kurtovic seems fine on the circuit.

Edited by Aureus
Posted
hehe imate srece pa je moj kolega dobar u teoriji ali u praksi brate nezna vozit pa ga hebi :D

Btw da sam bio budan pa na vrijeme njegove postavke stavio sebi/uredio ih , bio bi prvi ;)

sporis jel ti u postavkama mozes mjenjati vrijeme kad ce se utrka odrzati ? to jeste odgoditi utrku ili slicno ??

brbuton vidi ovo , samo ja ne izletim hebga ...

Lap 31 Kurtovic (P1) makes a driver error at turn one. Kurtovic seems fine on the circuit.

Lap 39 Kurtovic (P1) makes a driver error at Maggotts. Fortunately Kurtovic is scheduled to pit this lap!

Lap 51 Kurtovic (P2) makes a driver error at Abbey. Kurtovic seems fine on the circuit.

trazio sam sastanak sa Rossom jer ovo vise nema smisla, dao sam otkaz cijeloj ekipi, dolaze mi mali crnci koji ce to bolje odradit :lol:

sto je meni ovo trebaloooooooo :doh::rofl:

Posted

Zahvalio bi svim svojim navijacima , navijacicama ,hostesama sto mi drze suncobran da mi nebude vruce itd....

i poseban pozdrav sa sasu tina i kedzu :D

naravno mama tata i svi ostali koji me poznaju ....

e sljedecu utrku je red da se skrsim i ja :)

Posted

meni je home race, al mi je overenthusiasm koštao nekoliko krugova bez napretka... jebi mater, il izletim ili sam jebeno presretan sta dobro vozim krugove pa ne obracam paznju na postavke....

somebody shoot me

Posted

naravno da je tako , kad nadjes spot u sranju si

ovi neki danas spavaju ? nema testiranja ? ili nas hoce iznenadit ???

naravno da se i ja zajebavam

Posted

zadnji put kad sam bia prvi na postolju (Bahrain) - guess what - startao sam sa 4. mjesta.

pa da vidimo jel se povijest ponavlja..... :D:D:D:D:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...