Jump to content

Recommended Posts

Posted

There is a collision as Jelaca attempts to pass Brba for P1! Jelaca is out of the race! Brba appears to be lapping slower. Most people agree that Jelaca tried to make a hugely over-optimistic pass whilst Brba was minding their own business.

MMJ :D

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

meni solidna 3 pozicija, opet podij :D

solidno, kad pogledate na car comparison koliko je ferrari slabiji od red bulla i dominantnog Brawn GP-a

Posted

moj brawn je fijat u duši :D

na kvalama radi kako treba al kad dođe trka rokne ga trema i evo vec petu il koju vec utrku zaredom sam sjebo

Posted
meni solidna 3 pozicija, opet podij :D

solidno, kad pogledate na car comparison koliko je ferrari slabiji od red bulla i dominantnog Brawn GP-a

pa normalno kad imate taktiku :P

There is a collision as Baba attempts to pass Gjetvaj for P4! Baba has lost time and possibly track position. Gjetvaj is out of the race! It looks like the collision was purely a racing incident.

to mi je najači detalj, a gore fino dobio 2 pozicije

Posted

ma nabijem ja car comparasion kad ja 3 utrke nisam zavrsio ... brbuton ja mislim i 4 nije zavrsio .... smetje brawn ...

ee ovu utrku pusim , brbuton ova je tvoja ;)

Posted

da nažalost kolega loše kvale i za tebe i za mene, ti si se slupo i bio 10 a ja opet probliemi u Q3 i završio 8 :yucky::yucky:

Posted (edited)

hahahahahhahaha

znao sam da je to taktika ,

nema na cemu kolega i drugi put ;)

eee testing sutra sad sam prepijan...

lovrek nabijem te :D

Edited by Aureus
Posted
5. mjesto, uz agresivnost gotovo na full :D jebga, trebalo nadoknadit kad nismo trening ni ja ni baba napravili

ja sam sad nekaj smuljo na brzinu al slabo, šteka mi sve nekak u pigvs mater :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...