Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
lol :D ovaj sporis je neki opasan takticar , bio sam uvjeren da imam najbolje vrijeme LOL

al nema veze, pojest cu ga u utrci xD

ma naprat ću te i ja :P:D

Posted (edited)

ne dolazi niti meni??? idem sad probai ovo od lele

edit: fakat radi evo uletio u red bull nemam pojma kaj dalje ali budem valjda neš složio :)

edit: ajde jel može mala pomoć oko guma, kako ide gradacija??? 1.1 je najmekša pa do 1.3??? i di mogu pogledati podatke o stazi???

Edited by File
Posted

pa ok je, ima nas 13.. možda nađemo još 7 hahahha... stavio sam na batracer forum al niko se ne joina :( na prajvatu obično nije baš popularna sezona 2009 jer je prajvat prilika za neke starije sezone

Posted

Dobro skuzio ja ponesto, tamo ovo ono i sta dok si namjestim car setup i ostalo?

gdje su trke i tako to?

vrijeme najbolje mi je - 1:25.481

jel ok to? i onda promjenim gume na intermediate cisto da vidim kako ce bit i 5sec losije:lol::lol:

Posted

odes garage - car setup , i dolje desno u zelenom imas vremena od svih :D

ferrari je najbrzi zasad al nemoras se brinut za njega jel fiat tak i tak nemre izdrzat utrku bez kvara :D

Posted

to i mene zanima u vezi kvalifikacija i trka...nemrem skuzit to kad je i tako:rofl:

i kad dobivam nove run-ove pa da mogu podesavat vozilo i isprobavat, ili ih ima samo 5 i to je to?

Posted

i ja prvi put tak da neznam niš LOL

al odes gore na garage i odaberes strategiju za kvalifikacije i trku i onda cekas :D

Posted

garage - car setup - onda malo prckas po postavkama i stisnes dolje test, pa prckas po postavkama i opet test, dok si ne napravis najbolji setup i onda to sejvas :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...