Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

e ovako ljudi, dajte pozovite još ljudi, team mateove od zadnji put itd... nek netko PM-a noci-jr, zadnji put je kukao da nije vidio na vrijeme :D

pokrenut cu igru stra kasno navece najvjerojatnije.

I da, ova liga ce zavrsiti za 40ak dana, a odmah cemo utvrditi i igru za MyHraweb ligu 3 koja će uslijediti nakon ove trenutne.

Moj prijedlog je da se tada igra F1 1986, a moguće su još i 1999, 1997, 2005, 2007, 2008.

Pa recite svoje mišljenje i oko toga

Posted

kad krečemo????? nego naletio sam na jedan zanimljiv detalj :D

Special Notes

During the dominating years of Ferrari in F1 at the start of the 21st century, F1 became rather boring.....

Posted

NE znam jesi gledao Top Gear kada otkriju Schumachera kao Stiga :D

I pita on Schumya, jel gleda ovu sezonu. Veli Schumi, da , na neke i putujem, neke na teveu idt... I pita ga Clarkson ak se ne varam... Don't you find it rather boring when same guy just wins and wins all the time?

Posted

kolega oslo sve u qurac, nis nisam otkrio LOL , prvu nes sjebe i nis ne izbaci, u drugoj se skrsi i kraj...

a agresivnost ispod 60, fakat sranje , ujebo sam stvar sad

Posted

Prva trka, prva pobjeda... osjećam se kao da vozim Brawn GP... a kaj je najbolje, Ferrari je čak manje nadmoćan nego Brawn GP , bar po car comparisonu :) dapače, mclaren nam je sasvim solidno blizu, još kad bi se probudili vozači :D

heheheh

juriš na novu pobjedu kreće danas....

nažalost falilo je par brzih krugova za hattrick (pole, win i fastest lap)

Posted (edited)

moramo vas pustit na pocetku da mi se ne razbjezite svi iz igre kao prosli put :P

sad cete vidjeti ovu utrku ;)

brba tem talk :D

Edited by Aureus
Posted

Da rezimiramo. Dosad su odvožene dvoje kvalifikacije i jedna trka. Dosad sam osvojio dva pole postiona i jedan grand prix :D

Hm... :D

Posted

eeee spori nemamo sta rezimirati , znamo da moras dobiti ovo prvenstvo zato i vozimo tu sezonu :P

hahahha brba smoto :) ja sam jedan krug na intericama samo ....

Posted

hahaha kako je ovaj sporis sad nabrijan hahahhahahah , isfrustrirala ga je prosla sezona :lol:

jebo brawn , krepo mi je u pol utrka :D

Posted

samo peechke kukaju da imaju slabi bolid, pravi muškarci se bore :lol::rofl:

jebem ti ovaj mclaren kurcu nevalja

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...