Jump to content

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

osim toga brba , i tako sam im prebrz ...

pokusacu samo na felgama vozit :D

idem odradit practice ;)

kolega sjebo sam na practiceu :( sorry

Edited by Aureus
Posted

za par dana ću se opet moći priključiti prvenstvu jeeej

btw kaj nema nikakvog drugog načina da odustanem od neke sezone koju vozim osim da budem neaktivan?

Posted

kod nas brba odradi okvirna testiranja ja usavrsim i gotovo ... ukupno 2 minute potrosim ...

ako ne stignete odustanite i to je to ;)

ionako znate da nemozete pobjediti ...

Posted
  msporis said:
ja kažem, na dva tjedna moram nać zamjenu... a ionak sam solo u momčadi jer Babe nema, nesto čovjek

tu i tam odigram ali ne stignem jbga, a i odo na moreno isto

Posted
  Aureus said:
mozda da dodjes do spotova koje nemas ?

pa spotove ako i dobijes na warm-upu oni su ionako za heavy rain, a sad da vracas na bone dry nekom metodom,opet ces fulat.... po meni bi trebao za trku ostati set-up s kvalifikacija...

Posted

tako je, ako si imao sve ili većinu spotova prije kvalifikacija, glupo je uopće testirat na warmupu, jer vraćanjem postavki na dry nećeš dobit spotove... ja sam odvozio warmup, al čisto iz zajebancije, nisam ni jednu postavku promjenio s practice-a :D

Posted

tako djecki recite , neznamo postavke sa heavy raina vratiti na dry :P

postoji metoda vracanja svih postavki iz jednog stanja u drugo za 2-3 minute igranja sa kalkulatorom... i ne lovrek neces fulati ni sec ako dobro postavis formulu ;)

Posted
  Aureus said:
tako djecki recite , neznamo postavke sa heavy raina vratiti na dry :P

postoji metoda vracanja svih postavki iz jednog stanja u drugo za 2-3 minute igranja sa kalkulatorom... i ne lovrek neces fulati ni sec ako dobro postavis formulu ;)

one formule su aproksimativne, a i opet moras zaokruzivat broj tak da... radje si ja ostavim tak kak je, ionako mi fali jedan spot, a i taj je +1/-1...

Posted
  Lovrek said:
one formule su aproksimativne, a i opet moras zaokruzivat broj tak da... radje si ja ostavim tak kak je, ionako mi fali jedan spot, a i taj je +1/-1...

baš to

nemoguće je (osim slučajno) na taj način pogodit spotove jer je kiša svaki put u drugačijem postotku a podatke koje ti daje inžinjer su za slučaj dry 0% to wet 100%

Posted

Bone Dry = 0% Wet Factor

Greasy = 9% Wet Factor

Moist= 18% Wet Factor

Drizzle = 27% Wet Factor

Light Rain = 36% Wet Factor

Rain = 45% Wet Factor

Wet and Slippery = 54% Wet Factor

Steady Rain = 63% Wet Factor

Heavy Rain = 72% Wet Factor

Treacherous Rain = 81% Wet Factor

Monsoon = 90% Wet Factor

Storm = 100% Wet Factor

Hocu samo da vam dokazem da nije nista aproksimativno niti nemoguce , sve je vec razradjeno i kalkulacije postoje , cak i to zaokruzivanje lovrek se tocno zna kako zaokruziti

nemojmo sitnicariti , vozite i uzivajte :D

Posted

da, znam za tu podjelu, ali i sve je to dalje samo aproksimativno.... s tim da kisa sigurno nece padati cijelu trku intezitetom od 9% pa.. ma jok, ti radi warm up za kisu, pa opet vracaj, ak mislis da je to bolje....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...