File Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 sad sam skuzio kako to ide , hvala i jos jedno pitanje kako su svi vozili test 8 puta a ja 6 i nemogu više ? meni je odmah na prvo testiranju otišla 3 kruga pa je vjerojatno to to:huh:
msporis Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ak podesiš ono high data- more risk... dakle što više oćeš ejdnim krugom prikupit podataka to vozač vozi riskantnije... i moguće je da se razbije (nećemo o imenima jelda baba ) ili mu treba tri kruga a ne jedan da ti prikupi podatke...
Lovrek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 napredujem, 6. na treningu... lela pa sta si tako agresivan da si skurio motor?
brba Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 katastrofa al baričelo je proradio , btw kolega imas poruku tamo ...
Aureus Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 odgovorio sam ti Imam neki osjecaj da ce ovaj ferari na startu stisnuti gas do podaaa
Aureus Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 jebemti ja dok ovo skuzim procice cijela sezona , opet sam sjebo valjda ce i ostali pomalo zakazati imao sam nekakve bezveze podesene odlaske u boks i sad mi Fia neda da promjenim jer sam u top 10 kvalificiran ...
obie Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ja ode nista ne razumin... i kako su uvik isti likovi jebeno brzi. dajte savjete kako sto bolje slozit setup?
c2h5oh Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nisu uvijek isti eto zadnji puta ja bio pa sam sad 15 ako ce biti srece. najbitnije ti je prvo procitati advice od inzinjera. i onda postavis otprilike auto i odvozis jedan run. nakon toga ti ispise sta trebas spustit i sta dic i onda peglas samo po postavkama.
obie Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nisu uvijek isti eto zadnji puta ja bio pa sam sad 15 ako ce biti srece. najbitnije ti je prvo procitati advice od inzinjera. i onda postavis otprilike auto i odvozis jedan run. nakon toga ti ispise sta trebas spustit i sta dic i onda peglas samo po postavkama. a di to pise? ja nevidjeh nigdje
Lela Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 napredujem, 6. na treningu... lela pa sta si tako agresivan da si skurio motor? a jebiga,zania se malo :lol::lol::lol::lol:
c2h5oh Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 pa kad imas one slajdere. i stavis ih na jednu vrijednost. ispod toga ti pise decrease setting ili increase setting. i onda trazis tocno di ga trebas metnut.
v.d. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Toro Rosso je proradio kak spada,jebo me cinculator toro roso šuta dupe :cice:
File Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 (edited) ajde napokon da sam posložio sve kak spada sad još malo poigrati se pa na postolje u utrci:cheer::cheer: edit: malo sam se poigrao na warm up-u Edited June 2, 2009 by File
msporis Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Uglavnom , par info za početnike: 1. Očekujte REALNE snage bolida. Dakle realno je da je Brawn miljama ispred , oni mogu biti bolji čak i sa lošijim setupom. Slijedi Williams, pa Red Bull Pa Ferrari itd... to će se mjenjat kasnije kroz sezonu , u početku prema realnim pokazateljima ( do trka koje su odvožene) a kasnije random. 2. Uvijek složite TAKTIKU ZA TRKU PRIJE KVALIFIKACIJA. Kasnije nećete moć mjenjat pri ulazak u boks jer je on određen gorivom koje imate (tj, moći ćete ga postaviti ranije ali ne i kasnije) EDIT: malko sam razočaran kvalifikacijama, jer sam mislio da imam šanse za Pole, al ništa od toga, brawn je nezaustavljiv
msporis Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 pa na kvalifikacijama, dolje skroz su finalni rezultati
Aureus Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 (edited) Đe viđaš mene najprvljastijeg to su t kvalikifacije Baba i spori , polako na startu molim hahahah Edited June 3, 2009 by Aureus
msporis Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ne znam za kolegu, ja imam kers i ziher napadam
alan ford eskort Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ne znam za kolegu, ja imam kers i ziher napadam hu kers !!!!! :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now