brba Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 vec vidim da je postolje moje baba ce izletit , sporisu ce krepat , torroi ce se skucat , baričelo ce otic u box u zadnjem krugu i to je to
brba Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ma za njega se nemoramo brinut, on je daleko iza na startu
Lovrek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 (edited) thx lovrek,nisam skuzio da je warmup "manual" drive no problem.... Edited June 3, 2009 by Lovrek
brba Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dobro je s obzirom kakav sam loš setup imao 5 mjesto , 3 ukupno baričelo je bio standardno LOŠ p.s. ovi fijati imaju 98 posto setup pogođen mvj ja bi vozio ispod minute da sam ga tak slozio lol
msporis Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 hahaha al je mene shebo dunkić na startu inače bi bio vrlo vjerojatno prvi... a drugo mjesto mi uzela greška pred sam kraj trke... dammit... svaka čast babi, odvozio je bez greške
File Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ne kužim kak uvjek popušim na utrci, mislim da će iči malo više agresije pitanje za nekoga tko zna kak da podesim kad ću koje gume u utrci recimo krenem na softu onda pređem na tvrđe?????
msporis Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 staviš na početne one koje oćeš, recimo soft, a onda sa soft makneš kvačicu dolje niže i staviš je kod hard
Aureus Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ucim ja ucim polako,za prve 2 utrke ovakve igre je to i dobro, zapravo sve je dobro samo je ovaj brawn smetje ..... (i ja sa svakom utrkom skuzim da sam nesto zaboravio podesiti )
msporis Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 brawen je, btw, najjači u igri (cca pola sekunde brži od williamsa, renaulta i 0.7 brži od ferraria)
File Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 staviš na početne one koje oćeš, recimo soft, a onda sa soft makneš kvačicu dolje niže i staviš je kod hard ok, ali onda se nemogu recimo vratiti na soft, mislim za ovu trku sam si brijo složiti prva dva soft pa onda hard to nije išlo:no2:
msporis Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ne možeš, tip gume možeš mjenjat samo u prvom ulasku
brba Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 a jel vi isprobavate sa gumama ? ja ostavim one serijala koje su same odabrane gore kaj znaci ono 1.1 soft , 1.2 soft
File Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 a jel vi isprobavate sa gumama ? ja ostavim one serijala koje su same odabrane gore kaj znaci ono 1.1 soft , 1.2 soft koliko sam ja skužio imaš po 3 seta od svake gume, znači recimo testiraš na 1.1 i onda voziš kvalifikacije i utrku na 1.2 i 1.3
brba Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 skuzio sam sad da tj sve sam skuzio i hebali ste ježa sad LOL baričelo imaš tamo par poruka pa ih sve dobro prouči i idemo po naslov
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now