-Wolverine- Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Gdje se u Zg može povoljno i brzo ugradit opruge (spiralne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=4566 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 kaj postoje i neke nespiralne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 kaj postoje i neke nespiralne ? Lisnate:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 i torzione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 viš kako ovi bemvejaši pojma nemaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 vulco u stupniku meni su uzekli 400kn za to i spur poslije ugradnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 (edited) viš kako ovi bemvejaši pojma nemaju LOL Igore hvala na infu evo javio mi se Zivac da bi mi on to sredio btw ovo bi išlo gore ova guma (ovojnica) pretpostavljam ostaje gore ko izolacija Edited June 1, 2009 by -Wolverine- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 LOL Igore hvala na infu evo javio mi se Zivac da bi mi on to sredio btw ovo bi išlo gore ova guma (ovojnica) pretpostavljam ostaje gore ko izolacija ta guma ostaje da feder ne klonga tj da se ne cuje lupkanje tamo di se navoji na opruzi dodiruju :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Odi kod Sma. Tas autodijelovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 tako je mislim da je meni naplatio 250kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 ta guma ostaje da feder ne klonga tj da se ne cuje lupkanje tamo di se navoji na opruzi dodiruju :thumbsup: da tak sam i pretpostavljao da će se ovih pet ringova praktičk leč jedan na drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Odi kod Sma. Tas autodijelovi. i kaj bu u autodijelovima ? mijenjao opruge ? ide u servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 Odi kod Sma. Tas autodijelovi. tako je mislim da je meni naplatio 250kn Zivac mi je već bio ponudio da će mi to složit za dve glave a i relativno mi je blizu ne bi sad htio lika zayebat kad se već sam ponudio Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Wolverine- Posted June 6, 2009 Author Share Posted June 6, 2009 (edited) Bio danas kod Zivca doma i montirao mi je opruge. Lik je A1, brz i zna kaj radi Auto nije puno pao, tek 2cm no nadam se da će još malo past nakon par km Ono kaj nisam mogo vjerovat je koliko je auto udobniji, upravljiviji, koliko bolje koči. Kotači više ne upadaju u rupe, nema nabijanja, prednji kraj puno manje tone pri kočenju. I to sve na stock amoritzeru koji ima već 70k km i zimskim balonkama. Usudio bi se reć da mi sad sa 185/65 14 i ovim oprugama auto bolje reagira nego sa 195/55 15 i stock oprugama Zbilja mi nije žao ni kune još trebam naštelat špur jer čujem da gume malo više cvile u zavoju nego obično no auto puno puno bolje reagira nego ranije. Kad stavim 16'' felgu sa 205/45 gumom to će bit preporod. Edited June 6, 2009 by -Wolverine- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now