Unknown Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 gdje ima toga za kupi? apsisale su mi kvakve i lajsne pa da im vratim sjaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 ima u bauhaus-u od sonax-a...cca 50kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 to sonax čudo sam ja kupio u konzumu. sve je bilo lijepo i crno 2 - 3 mjeseca, a onda se ta boja počela jako brzo ispirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 pa nije to boja... to je privremeni efekt... dugo ti je trajalo... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 pa... od ta 2 - 3 mjeseca auto je 2 mjeseca proveo ispod nadstrešnice, na klocnama. engine swap(ovi) i tako to... eto, zbog toga je dugo trajalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Mislim da isti efekt dobiješ sa kremom za cipele (crnom) naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 ako ces pituravat postoji posebna crna mat boja za lajsne,ako ne mogu ti preporucit armor all gel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ja sam ih prošao sa onom pjenom šta se kokpit trlja, i dobro izgleda, ima već koji mjesec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ja bih te lajsne na GT-u lakirao u neku sjajnu crnu, šta mislite oce biti selo , ozbiljan sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ja bih te lajsne na GT-u lakirao u neku sjajnu crnu, šta mislite oce biti selo , ozbiljan sam nediraj nikaj bolje je ovako, a i znas da ce te Huzek i Bajk za jaja objesit ako kaj zaseres:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Nigrin u bauhausu ili silikonski sprej Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 kolko drži taj silikonski sprej i jel treba kakvu pripremu za njega stavit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 kolko drži taj silikonski sprej i jel treba kakvu pripremu za njega stavit? netreba pripremu, kolko drzi neznam nisam isprobavao na SVOM autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 ovo od sonaxa sam ja staroj na corsu stavio...par ruku dao i drzalo godinu dana..tek nedavno pocelo lagano blijediti opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 stavio sam to od sonaxa, ali mi je pobjgnulo po laku i sad je neki sloj tog cuda, kak to skinuti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 LOL neznam ja obljepio sa pik trakom pa nisam imao tih problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 to je ovo od sonaxa? http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_product.php?show_cat=9&show_product=409100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 da, to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 hvala evo mi posla za vikend malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 u getrou nigri 45kn... danas sam kupio frendu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 u getrou nigri 45kn... danas sam kupio frendu... Provjereno i odličan je, jedno što, treba jako biti pedantan i fino razmazati jer znaju ostati mrlje pa opet treba po istom mjestu 2-3 puta proći da bi cijeli dio lajsne/odbojnika bio u jednoj nijansi, inače, meni se najbolje pokazalo premazivanje onim malo širim kistom za likovni Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 nema trajnije nego...oblijepit pik trakom....papirom...plastik primer + crni akril.... evo na twingu 2,5 godine od zahvata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now