puki Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 trebam nekog plasticara koji ima vremena i nece mu trebat 3mj da napravi lip.. treba mi napravit mali prednji lip za colta po slici od originalnog mitsuovog koji se nemoze narucit vise.... ovak izgleda ... prijedlozi i sugestije hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 bubinjo sa foruma od carbona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 neznam jel bubinjo radi iz 0 ili samo sa gotovog modela skine kalup i onda radi, mislim da je ovo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Koliko ja znam, Bubinjo je odustao od "plastičarenja"...:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 sta na ovom "tjuning" forumu niko nezna ni jednog plasticara?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Kolko ja znam ima tamo onaj frajer kad se ide prema gorici negdje u blizini Msan grupe.. A ne znam točno ni gdje je ni kako se zove, al znam da radi (bar je radio) spojlere Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Ako misliš na onog u lomnici, bježi što dalje od toga..Kb design u križevcima je meni i još dvojici frendova sfušao branike. Ali je cijena bila pristojna..Ima neki plastičaru Ivaniću Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 ĐI u Ivaniću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 ĐI u Ivaniću Đukec Ivica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now