SVEN Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Plastifikacija jako tesko , usudio bi se reci nikada nemoze biti toliko kvalitetno odrađena kao kvalitetno lakiranje, prvenstveno zbog onog reljefa o kojem pricas ( koji nema veze s pripremom ) , a i zbog toga sto u tesko dostupnim djelovima plastifikacija bude...nekako razlivena cudno.. nije to to 100% Plastifikacija je best&buy ali nikako winner ako gledamo bojanje felgi. Evo stavit cu slike jednih plastificiranih felgi koje imam doma pa da vidite o cem pricam. btw da, kad plastificiras imas cjelu paletu boja, onu debelu knjizurinu bar tu u zg
corrador Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Plastifikacija jako tesko , usudio bi se reci nikada nemoze biti toliko kvalitetno odrađena kao kvalitetno lakiranje, prvenstveno zbog onog reljefa o kojem pricas ( koji nema veze s pripremom ) , a i zbog toga sto u tesko dostupnim djelovima plastifikacija bude...nekako razlivena cudno.. nije to to 100% Plastifikacija je best&buy ali nikako winner ako gledamo bojanje felgi. Evo stavit cu slike jednih plastificiranih felgi koje imam doma pa da vidite o cem pricam. btw da, kad plastificiras imas cjelu paletu boja, onu debelu knjizurinu bar tu u zg thanks :thumbsup:
Zivac2 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 kod krune jednom i više nikada. doduše meni je samo ravnao unutarnji rub felge... i čovjek mi je tako masakrirao felgu da je to užas, a ono najgore je kaj ta felga još uvijek nije ravna, jer mi redovito nova guma pušta na njoj. i kad budem vremena imao nosim ju Slaveku tako da Kruno za mene više nikada. Hvala samo kod Slaveka sve nosim... kod njega sam zadovoljan uslugom(ravnanja, varenja itd..) i cijenom sam isto zadovoljan eto malo od mene
SVEN Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Kod slaveka sam polirao ali nije mi odradio to kako je pričao da ce odraditi..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now