mr_G Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Jura, nije ti to ITB. Turbine čuda čine, i 1.8 sa GT3071R bez problema može napraviti preko 400KS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Motor 1.8t 400-500ks, turbina r30.Mjesta ima tak tak. Granu za turbo trebam, to sam zaboravio napisat :doh:[/QUOJ Jesu to oni mali konji ili oni veliki ? Veliki ce vozit, a ovi u motoru ce bit kakve fire napravi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Veliki ce vozit, a ovi u motoru ce bit kakve fire napravi :lol: Kupio sam dobre steroide, tako da ce konji narasti velki. A ako pokaze malo, uvjek postoji grijanje senzora temperature zraka na dyno i takve fore . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Evo Dario, grana za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 ovo je neka picajzla vario, ful su uredni varovi! reko bi moj frend da se projekt zove: "moje prvo varenje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Evo Dario, grana za tebe :blink:Čije je ovo??? Bilo bi fora kad nebi pustala :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 to su mene zajebavali da ce moja grana tako izgledat... pa eto ne izgleda nije za izlozbu al je i puno bolja od nekih izvikanih tu na forumu, a mi kao predstavljamo hrvatsku tuning scenu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bara Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 rat style :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Kakve veze ima kako izgleda. Nije za izložbu, ali ova je stvarno katastrofa. Em što su koljena od ravnih dijelova rezanih pod kutem, em je kolektor katastrofa, em nisu iste dužine runnera. No raditi će ona i zavrtiti turbo, sad možda neće izvući max iz turbine, ali taj auto će ići poštenski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 pa nisu al mu je cetvrti runer malo dulji od ostalih, dobro njemu je malo puno dulji, al zar cetvrti runner nebi trebao bit malo dulji od ostalih jer je cetvrtom cilindru hladjenje najlosije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Zar to nije prvi? Ako se broji od zupčastog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 LOL, DA zaboravio sam da su vama motori okrenuti naopako ovo bi na mom motoru recimo bio cetvrti, a na tvom prvi e sad za koji je ovo auto honda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 po prirubnici izgleda vw 16V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now