Jump to content

Recommended Posts

Posted
A kakvo je meguiars gold class sredstvo za kozu?

A tko će znat o kakvom sredstvu govoriš?

Postoji Meguiars gold class gel i Meguiars gold class krema

Makar i jedno i drugo nije dobro jer se nakon toga koža sjaji (i nakon sušenja)

• Replies 82
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Ajd da i ja pitam; htio bih aplicirati najobičniju nivea kremu (onu u plavoj kutijici :)) samo na volan i kožicu mjenjača tek toliko jer mi je malo dosadno :cool: a i želio bi malo početi održavati to malo kože šta imam u autu jelte :naughty:

Jel' to ok, dal' se bude to upilo kroz par sat te dal' budem mogao nesmetano okretati volan bez bojazni iskliznuća? Nemojte mi savjetovati neke preparate specijalne ih ih stvarno nemam namjeru kupovati za tako malo kožne površine.

Hoću li uopće išta dobiti kad/ako stavim niveu? Napominjem da u 3 godine nikad ništa nisam stavio niti sam ikako njegovao to malo kože šta imam :rofl:

I kad stavim kremu da li je bolje da auto ostane na suncu ili da ga u hlad parkiram (u svrhu boljeg/bržeg sušenja, šta ja znam).

Posted
Ajd da i ja pitam; htio bih aplicirati najobičniju nivea kremu (onu u plavoj kutijici :)) samo na volan i kožicu mjenjača tek toliko jer mi je malo dosadno :cool: a i želio bi malo početi održavati to malo kože šta imam u autu jelte :naughty:

Jel' to ok, dal' se bude to upilo kroz par sat te dal' budem mogao nesmetano okretati volan bez bojazni iskliznuća? Nemojte mi savjetovati neke preparate specijalne ih ih stvarno nemam namjeru kupovati za tako malo kožne površine.

Hoću li uopće išta dobiti kad/ako stavim niveu? Napominjem da u 3 godine nikad ništa nisam stavio niti sam ikako njegovao to malo kože šta imam :rofl:

I kad stavim kremu da li je bolje da auto ostane na suncu ili da ga u hlad parkiram (u svrhu boljeg/bržeg sušenja, šta ja znam).

Apsolutno ništa od navedenog nemoj radit jer ćeš samo probleme sebi stvorit.

Prvo niveu ne smiješ stavljati na kožu koja se nalazi u autu, nego SAMO ako imaš te siceve, volan (što god...) izvađeno van!

Drugo ne smiješ to nikako raditi na suncu i dok je velika temperatura. Samo hlad i sobna temperatura

Treće nivea ne služi za to što tebi treba nego za druge stvari.

Pošto si napisao da ti ne preporučujemo specijalne preparate, onda niti neću :cool:

Posted
To je gel. Ako voliš da se sicevi seljački sjaje onda ti je dobar :)

koliko vidim piše bez sjaja:

cleans, conditions and protects leather without leaving behind any white residue or artificial gloss.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...