Jump to content

Walbro pumpa goriva

2fast

Recommended Posts

Neću ništa 100% tvrdit, ali jedan dečko mi nudi pumpu koju je od njega nabavio u group buy-u, i prema svemu sudeći to je "kineskinja"...

Walbro-san... LOL

Edited by 2fast

Neću ništa 100% tvrdit, ali jedan dečko mi nudi pumpu koju je od njega nabavio u group buy-u, i prema svemu sudeći to je "kineskinja"...

Walbro-san... LOL

Ja sam kod njega kupio (ne u grup buy-u) i dobio sam original Walbro

Ja sam kod njega kupio (ne u grup buy-u) i dobio sam original Walbro

Moguće, rekao sam, ne tvrdim 100%...

Ali ova izgleda kao kopija, ne sjaji se, slova su "urezana" krivo - umjesto poprečno urezana su uzdužno, boje na kapicama su krive, odnosno ne originalne Walbrove... itd...

Uglavno, da se vratimo na temu, tko nabavlja 100% originalne Walbro pumpe kod nas? :)

Jel netko može nabavit direkt sa: http://www.walbropumps.co.uk/

Ovo je konkretno model koji mi treba:

http://www.walbropumps.co.uk/product_info.php?pName=uprated-255lph-walbro-fuel-pump-astra-coupe-z20let-2004&cName=vauxhall

Za njih sam siguran da prodaju original.

šta misliš da ovaj na ebayu ne prodaje original?Misliš li stvarno da bi obavio 12 000 prodaja i imao 100% zadovoljne mušterije da nije tome tako?Par stvari origan audi sam uzima preko ebaya i nikad nikakvih problema...kako piše u oglasu tako i bude...:thumbsup:

Nažalost ova tvoja je kopija...

Dao sam si truda i detaljno se raspitao i proguglao ovu tematiku jer tražim di ću nać original, jer kopije su jako jako česte.

Znači ovako:

1. Kučište mora biti "sjajno" odnosno glatko, a ne hrapavo kao na tvojoj.

2. Natpis "Walbro" mora biti poprečno, a ne uzdužno.

3. Font kompletnog natpisa je kriv.

4. Ispod natpisa Walbro GSS 342 mora biti još njihov "part number".

5. Na ogirinalu ne piše ovo: "255L"

6. Original "Walbro" logo je drugačiji, odnosno "praznine" u slovu "W" su veće između znači ove tri crte koje čine slovo "W", a ne gotovo spojene kao na tvojoj.

7. Natpis "Walbro" unutar loga je veći i drugačijeg fonta.

8. Boje na poklopcima ulaza i izlaza nisu "originalne", umjesto ove plavih kapica, na jednoj strani mora biti crna kapica, a na drugoj siva.

9. Nedostatak uputstava je isto čest znak kopije, znaju čak stavit uputstva na francuskom, itd...

Koliko se sjećam to je to... možda ima još koja sitnica.

Uglavnom, you have been punk´d! :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...