fire Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 zakaj u 6tu?????? i ko je pobro nagradu na kraju??? Zbog proklizavanja.
GoranE46 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 zakaj u 6tu?????? i ko je pobro nagradu na kraju??? zato sto se mjeri auto u predzadnjoj brzini...
Bartol Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 jel zna netko ciji je onaj zuti BMW (mislim da je jedinica bila) sa rollbarom?? zanima me tko je rollbar u nju slago?
Markus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nakon što sam pošteno izgorio i pokisnuo na kraju mogu samo čestitat organizatorima ... odlično je bilo, nije bilo nešto puno čekanja, kašnjenja i tog ... sve u svem odlično Gjuro je car!!! ...ali onaj Žvan il kak se već zove, pa čovjek je dvojicu prestigo kod twin drifta ... imam to na slikama sve, uglavnom slike će sutra, ne mogu sad Tonći ... not your weekend čini mi se, žao mi je bilo što nisi uspio u 4 kruga napravit neke bodove ... al eto .. bar si imo više vremena za obilazak okolo, cugu i tak... Mrđi i Ozy caru isto čestitke... utovaaaaaaaar..
Toninho Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Da ja napišem par riječi jer su mi izgorili i prsti od ova 2 dana. Prvo o eventu. Ako se po jutru dan poznaje, mislim da smo na dobrom putu. Uz angažman svih nas, uz nesebičnu i potpunu podršku slovenskih kolega napravili smo i otvorili novo poglavlje. Još jednom svim SLO kolegama VELIKO HVALA, bez vas ovoga ne bi bilo niti na ovakav način. Za pokoji propust, nadam se da ne zamjerate, jer ovo ipak prvi put radimo. Pametniji smo puno za drugi put, kojega će svakako biti nakon kratke ljetne stanke. Što se moje vožnje tiče, nemam, niti želim imati opravdanje. Tolika količina nekonzistencije i oscilacije je jednostavno previše. Koliko god sam se uvjeravao da sam cool i smiren, bio sam sve samo ne to. U kombinaciji s forsanjem, ispalo je kako je ispalo. Ja sam sretan čovjek u svakom slučaju. Sretan kao malo dijete!
djzuka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ima di kakvih rezulata? Imam pitanje sto se mjerenja tice, mjeri se u onoj brzini koja ima izlaz 1:1 s motorom?
SlaX Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 došli taman na finala i zakljućili kum 444in i ja da je car u bijeloj ae86 (mario?) vozio po dominikovim putanjama i respect na vožnji samo mu fali malo sape, don žuan rastura sa kockom.:thumbsup: ozyu isto respect, dobro se je držao al brijem da je vozio po ljubičićevim putanjama pa je ispalo kak je ispalo :cice:
Debeli Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ja sam sretan čovjek u svakom slučaju. Sretan kao malo dijete! I ova moja je bila sretna kada si ju propeljao, tebi i mrgudu hvala za to... čestitke marinu na super eventu, drift.hr na ekipi, čestitke mrgugu na ulasku u 8 najboljih, čestitke đuri na 2 mjestu... i čestitke svima koji su bili tamo i vozili...ekipa ssssssssakon ste
Markus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 došli taman na finala i zakljućili kum 444in i ja da je car u bijeloj ae86 (mario?) Nije Mario nego Marko ili ti Gjuro tu s foruma ..
Joe Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hebene slike i video naravno.... Hoce biti neki HQ video.... znam da je Tonci vozio, pa nista iz njegovih ruku....mozda netko drugi?!?!?
irm Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 odlične slike i sve ostalo.... a ovaj žajko samo pice stavlja..... ccc
Toninho Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nego, evo jedan video klip. Na žalost nema direktan link. http://tv.jutarnji.hr U kategoriji SPORT: "Održan prvi Croatian drift challenge" Uživajte!
Markus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nego, idem otvorit novi thread sa slikama jer imam milijardu pa da ne mora svatko tko gledat tko bude htio komentirat tu nešt ...
drahic Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nego, evo jedan video klip.Na žalost nema direktan link. http://tv.jutarnji.hr U kategoriji SPORT: "Održan prvi Croatian drift challenge" Uživajte! Odlican filmic!!! :thumbsup:
dcrnic Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 gogach a tete? Jao lep nezan neizbezan. LEP MALI:sweatdrop::slavewalk::blowjob::bj1::fuck: :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Markus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Žvan prvim Gjuro drugi, Sedlar treći i Uroš neki četvrti eto
J.J Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Žvan prvim Gjuro drugi, Sedlar treći i Uroš neki četvrti eto Budalo jedan .....:rofl::rofl::rofl::rofl: Di su ofišl neki rezultati jer je ovo kao bilo natjecanje neko ....
Ozy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Budalo jedan .....:rofl::rofl::rofl::rofl: Di su ofišl neki rezultati jer je ovo kao bilo natjecanje neko .... pa na ofišl stranici natjecanja :doh: http://www.drift.hr
mrgud Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Budalo jedan .....:rofl::rofl::rofl::rofl: Di su ofišl neki rezultati jer je ovo kao bilo natjecanje neko .... imaš i tu http://www.powertuning.com.hr/
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now