CroDriver Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Dakle htio bi auto prije ljeta srediti kako spada. Prošle godine sam M6 dao u Black pearl i bio sam totalno ne zadovoljan. Dali znate za netkog tko to VRHUNSKI radi? Tražim ovako nešto: http://www.cslregister.com/forum/showthread.php?t=1371 Te detaljno pranje unutrašnjosti i malo osvježivanje kože (kompletna unutrašnjost je u koži, baš sve). Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 a svi govore da je autopraonica bobo najbolja,samo je caka što se moraš naručiti par tjedana prije, imas posebnu temu o njemu ovde pa nadji evo http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=519&highlight=bobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 leo frketić će ti sredit lim da se zasereš...radi u fušu i ostat ćeš paf, potraži malo po forumu, ima negdje broj... (ja sam ga zagubio) znam da je pisao na starom forumu o održavanju lima u tipa 8 slojeva, ma bolesnik totalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 leo je tu na forumu. Pošalji mu pm ili ako hoćeš dam ti broj Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 leo je tu na forumu. Pošalji mu pm ili ako hoćeš dam ti brojPosted via Mobile Device ako se ne varam nije često on line Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 leo je tu na forumu. Pošalji mu pm ili ako hoćeš dam ti brojPosted via Mobile Device Aj šibni broj na p.m. da sad ne tražim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 je, nonstop je na icq ali nije tu na forumu. No ako mu se pošalje pm onda će dobiti obavijest na mail pa nebude problem Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Kad smo već kod toga gdje otfurati auto na poliranje felgi? Jel iz nekog razloga felge su mi pune sitnih crtica Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 jel netko bio: http://www.svig.biz/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Bio je t.m. i još par seataša kod Svig-a i sviga preporučuju... Ja sam vidio par auta koje je Bobo radio i također je i više nego za preporuku. Tako da probaj možda vidit ko ti je pristupačniji ili ti može prije riješit ili dat nešto bolju ponudu...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Bio je t.m. i još par seataša kod Svig-a i sviga preporučuju... Ja sam vidio par auta koje je Bobo radio i također je i više nego za preporuku. Tako da probaj možda vidit ko ti je pristupačniji ili ti može prije riješit ili dat nešto bolju ponudu...:thumbsup: Radio sam ja tretman kod Bobe, prezadovoljan sam..samo me zanima dal taj Svig i pere aute ili samo poliranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 ...Svig radi sve, znači dopeljaš mu full zmazan auto i on ga radi cijeli dan, ovisno šta želiš...meni je radio poliranje i voskanje i prezadovoljan, Dino Blackpearl je također majstor poliranja, ali i skup, samo poliranje s normalnim unutarnjim je 580 kn,a Bobo je navodno dobar, ima tu par ljudi koji nisu baš presretni bili, a čini mi se da to ovisi kako si da truda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Dakle htio bi auto prije ljeta srediti kako spada. Prošle godine sam M6 dao u Black pearl i bio sam totalno ne zadovoljan. Dali znate za netkog tko to VRHUNSKI radi? Tražim ovako nešto: http://www.cslregister.com/forum/showthread.php?t=1371 Te detaljno pranje unutrašnjosti i malo osvježivanje kože (kompletna unutrašnjost je u koži, baš sve). Hvala 3 dana posla, 30km cemo napraviti sa tvojim autom i cijena je 3.000kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 ...korektno Raymond, ali za tu lovu mora biti-skidanje felgi, pranje klješta, blatobrana, glina, dubinsko i fino poliranje, 2-3 sloja sintetičkog voska nakon 24 sata prvi sloj carnube i nakon 24 još drugi sloj....iznutra očistiti degriserom za kožu sve i impregnirati kožu, to je u grubo....ta priča ima puno detalja....ali i 3000 za pranje auta je puno, ali ja mislim da je to realna cijena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 ...korektno Raymond, ali za tu lovu mora biti-skidanje felgi, pranje klješta, blatobrana, glina, dubinsko i fino poliranje, 2-3 sloja sintetičkog voska nakon 24 sata prvi sloj carnube i nakon 24 još drugi sloj....iznutra očistiti degriserom za kožu sve i impregnirati kožu, to je u grubo....ta priča ima puno detalja....ali i 3000 za pranje auta je puno, ali ja mislim da je to realna cijena... Kao na linku od CSL-a...a ne kao prevare ovih vasih poliranja. Link autopraonice koji ste stavili prikazuje poliranje crvenog auta...netko od vas davno je stavio poliranje zute fabie...sve prevara do prevare. Zasto? Stavi malo svoje sline na prstic i protrljaj crvenu ili zutu boju...rezultat je sjaj pasjih muda!!! Ispolirajte crnu boju koja recimo ide pod reflektore u auto salon, prodaje se pod novo vozilo jer ima 27km, ali ju je netko prilikom dekonzervacije isarao...i tada se hvalite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 koliko leo uzima u fušu za poliranje... dao bi od staroga auto polirati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 koliko se sjecam cca 400kn, mislim da malo zavisi i o velicini auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Pa ima praonica koje za 300kn poliraju, dobiješ račun i još kompletno operu auto... :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Pa imas i novi auto za 50k kn i za 500k kn, dobit ces i racun i pranje i kod ovog za 50k kn postoji razlika vrlo vjerojatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Pa ima praonica koje za 300kn poliraju, dobiješ račun i još kompletno operu auto... :huh: crniću ovo je tretman koji se radi cijeli dan i radi ga čovjek s 10ak kemikalija tako da to definitivno nije jednako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 2Reimond: Jel toćno ako se crni auto polira strojno da ostaju hologrami i dali je moguće ispolirat isti da buded bez risova i sl??? P.S. Zato 30km??? Hvala i xxxxz :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 naravno da ne ostaju hologrami i ostala cuda zato nakon grube i fine paste ja prođem sa http://www.elitecarcare.co.uk/3m-perfect-it-iii-ultrafina-se-polish-50383.php?osCsid=bh4gdh9bnic853780mljrn0bm3 i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 2Reimond:Jel toćno ako se crni auto polira strojno da ostaju hologrami i dali je moguće ispolirat isti da buded bez risova i sl??? P.S. Zato 30km??? Hvala i xxxxz :thumbsup: u tome i je fora...nema holograma:thumbsup: 30km zato jer je mjesto na kojem bi se auto polirao udaljeno 15km od moje autopraonice. U bit imože i 15km, on ga odmah ostavi na tom mjestu, a mi ga samo kasnije dovezemo do autopraonice di se ga dubinski očisti i njemu isporuči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Pa ima praonica koje za 300kn poliraju, dobiješ račun i još kompletno operu auto... :huh: Pa nemres se tak ciganit bas ..:doh: Imam vise povjerenja u Lea nego u nekog BOBU Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Imam vise povjerenja u Lea nego u nekog BOBU iako sam vidio sto bobo radi autima, konkretno za poliranje, mislim da je Leo bolji izbor... ako iz nikojeg drugog razloga, onda zato jer radi iz GUSTA :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now