marek1 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ako tko zna gdje se nudi usluga ispiranja unutrasnjosti motora putem kemikalija od wynns i motorvac a mozda i neki drugi? Po kojoj cijeni? Za Zagreb i sira okolica a mogu se nadopisati i drugi gradovi. Inace bas napravio to ciscenje i opet je sve 5...inace super stavr za one koji voze na plin pa se dizne cesce stopaju. Za one koji neznaju, radi se o ovome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 imam ja... cijena 4 cil 400 kn + pdv 5 cil 500 kn + pdv 6 cil 600 kn + pdv isto je za benzinske i dizel motore trenutno je još akcija u tijeku pa je po 100 kn manje za svaki model Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 To ti ima i Dantol alarmi Duba je sa tim radio pa ga mozes na PM pitat, radiona je tamo di je nekada bio DSM tuning preko puta PIKI birtije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 jel to pametno raditi? Jer skineš garež sa dijelova gdje služi kao brtva. Mnogima su poslije čišćenja motora, motori počeli dimiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 to i mene zanima .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 jel to pametno raditi? Jer skineš garež sa dijelova gdje služi kao brtva. Mnogima su poslije čišćenja motora, motori počeli dimiti. Meni nije niti jednom a bio jedno 3 puta...voznjom na plin se zastopaju dizne a kod brava 1.6 je problem izvaditi dizne van pa se moze i na ovaj nacin koji je manje efikasan ali ako dizne nisu dosle do onog stadija kad se uopce ne moze voziti, ova metoda moze posluziti. Recimo meni je na hladno radio na 3 cilindra ali kad bi se zagrijao, radio bi normalnije ali se opet zaletavao zbog ocito tog jedno cilindra i kad bi mu dodao naglo gas, auto bi se zagusio. Isto tako kad bi mu na hladno dodao gas u voznji na malo okretaja, auto bi se zagusio. Obavio ciscenje i auto pali, ide, prima gas. i obicno dosta mirnije radi zbog ciscenja ventila, dosjeda, lambde, katalizatora. Uglavnom nije patka jer kad sam jednom nakon ciscenja skidao ispusnu granu nisam mogao vjerovati da nema garezi uopce a auto cca 130k km i uzeo na otpadu s auta s60k km kad ono crna grana iznutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Gdje se i kako to sredstvo aplicira? Evo recimo water injection (sa dodatkom metanola) će napraviti istu stvar. Potpuno oprati čela klipova i ispušne ventile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 jel to pametno raditi? Jer skineš garež sa dijelova gdje služi kao brtva. Mnogima su poslije čišćenja motora, motori počeli dimiti. meni ni jedan... ali su zato x injekotra počeli curit nakon ultrazvučnog čišćenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Znači to je preporučljivo onda napraviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 nije loše...ne škodi a neki auti znaju puno bolje ić nakon toga,zna popravit eco test,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 meni ni jedan...ali su zato x injekotra počeli curit nakon ultrazvučnog čišćenja meni svi koje sam ikada dao bilo kome kod nas.....pas mater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 meni je propišalo cca 30% injektora koje sam cistio na UZV DELPHI su mi propisali SVE I JEDAN koji sam dao cistiti (daewoo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Nisam baš stručnjak u tome... Ali ako dam kod seba očistiti tako motor, oguće da će propišati injektori, ili sam krivo povezao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Nisam baš stručnjak u tome... Ali ako dam kod seba očistiti tako motor, oguće da će propišati injektori, ili sam krivo povezao? krivo si povezo na ultrazvučnom hoče propišat a na kemiskom ne...bar meni nije ni na jednom do sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Onda ćemo se čuti svakako, da malo očistim motor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now