eNcode Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 a kakvu narudzbenicu pisu pa svi su povezani samo prebaci akataloski broj iz etke u program di narucuje i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura_vw Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 totalna glupost i ne profesionalnost djelatnika i šefa ako zagovara takav pristup.... kad god sam trebao neki dio koštao on par kuna ili par stotina, uvijek sam to dobio ili je naručeno bez ikakvog problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 definitivno zakuhaj malo priču, kupac je kupac, 1 kn ili 1000, nevažno. A da ih bas totalno naguzis, ja bi ti savjetovao da svaki put takve male narudžbe platiš karticom, znaci ceh 3.5 kn a ti vadiš svoje Mastercard i na faci ti se vidi "neprocjenjivo" :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 možda ih udarilo zagrebačko užareno sunce u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 A čemu uopće toliko truda i zajebancije oko šačice debila? Pa nisu jedina trgovina. Boli te qrac odi drugima i tamo kupuj Meni kad se netko zamjeri više ne idem njima, a ne da mi se zajebavat sa šefovima, udrugama potrošačima, ovima, onima :lol: Takvom politikom će propasti i bez nečijeg truda a gle ak je u pravu i ima volje nek tera po svome dalje... ja nasreću neam s tim problema jer mi susjed iz servisa donese sve kaj trebam Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 o koji kreteni... vidi se da im ni najmanje nije stalo do posla koji rade i dobrobiti firme u kojoj rade... di piše da ti sutra neces doc s popisom djelova za 5000kn ako sad budeš dobro uslužen... ovako dugorocno gube gube mušterije... Ja osobno kad god sam nezadovoljan uslugom, a niko se zbog tog iskreno ne isprica idem kod drugog trgovca koji me doceka raširenih ruku... jebo mail-ove, samo gubiš svoje vrijeme zbog budala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Ja sam u Tomiću imao narudžbe DOSLOVNO od 3KN pa sve do 35000kn..... Uvijek ista usluga i tako im je svejedno koliko toga ti naručiš jel se sve piše na jednu narudžbenicu.... Ja u Zubaku isto tako..kupovao kopce za lajsne koje kostaju sitchu neku i najnormalnije mi dali i sve .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 Ja u Zubaku isto tako..kupovao kopce za lajsne koje kostaju sitchu neku i najnormalnije mi dali i sve .... Pazi...ja dolazim u Dojkić ( isto VW servis i ducan , samo sto je od mene udaljen 15 kilometara ) narucim za 250€ dijelova i ne ostavim ni polog jer me vec tamo znaju i znaju da cu doc po to i da necu pobjec i nikad nemam nikakvih problema. Ostavio sam im 10 000kn za servis smrdljivog golfa 3 tamo i znaju da ih necu zajebat i stvarno imam odlican odnos s njima. U autorad dođem iskljucivo zato sta su mi 300 metara od kuce i ono idem probat ako prođe da nemoram bas ic 15km dalje ako neide...al oito da neide! Ma neznam sta bi reko stvarno..to su kreteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Nemam nekih iskustava sa njima jer sam samo jednom trebao nekaj od njih i tam sam to kupio je mi se nije dalo ici u Zubak i imali ali deda kaj tam radi je isto neki predpotopni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) I takve scene nisam nigdje drugdje vidio nego samo tamo...nevjerojatno HA HA HA... onda ti nikad nisi nekog Opela servisirao u Auto Willu... koji su tamo degenerici to svijet nije vidio... ja nikad nikad nikad vise pa ni tada.. vec osam godina samo Opel Pavicic... U autorad dođem iskljucivo zato sta su mi 300 metara od kuce i ono idem probat ako prođe da nemoram bas ic 15km dalje ako neide...al oito da neide! isto kao ja u Willa nekad davno, 300 metara, pjeske odem doma... ali sad radije odem 15 km do Pavicica u Brezovicu... . Edited July 21, 2009 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 Nemam nekih iskustava sa njima jer sam samo jednom trebao nekaj od njih i tam sam to kupio je mi se nije dalo ici u Zubak i imali ali deda kaj tam radi je isto neki predpotopni Da, dođes mu trazit zarulju za auto on te zica broj šasije. Ma nabim ga na onu stvar! @fox - a bar si nasao neko rjesenje...ja sam jos u potrazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 HA HA HA... onda ti nikad nisi nekog Opela servisirao u Auto Willu... koji su tamo degenerici to svijet nije vidio... ja nikad nikad nikad vise pa ni tada.. isto kao ja u Willa nekad davno, 300 metara, pjeske odem doma... ali sad radije odem 15 km do Pavicica u Brezovicu... . potpis .. bio sam u will-u i NIKAD vise! neljubazni idioti..katastrofa! Osjecam se kao da ja molim da mi oni nešto poklone, a ne da ja indirektno dajem njima njihovu PLAĆU :doh: To se događa iskljucivo zbog uprave i politike tvrtke..nadam se brzoj propasti firmi koje imaju takav nacin poslovanja.. :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ma nemoj ovo pustit... naguzi ga junacki.. potrosacki kod.. pliiiz! a i moze se organizirat myhraweb masovno odlazenje narucivanja neke pizdarije od 2kn za koju znas da nema na stanju... svaki dan po pe-sest zgubidana... pa onda jos platit karticom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popsi Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ja sma cesto narucivao i narucujem stvari u autoradu i nikad nisam ni s amirom ni sa milom imao problema...nazovu me kad dodje i ja dodjem po to!!! ja nemam prituzbe ama bas ni jedne na njihov rad.. i nemas se ti tu sta zaliti..oni su tu iznad tebe i to moras shvatiti... toliko od mene!!! pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ja sma cesto narucivao i narucujem stvari u autoradu i nikad nisam ni s amirom ni sa milom imao problema...nazovu me kad dodje i ja dodjem po to!!!ja nemam prituzbe ama bas ni jedne na njihov rad.. i nemas se ti tu sta zaliti..oni su tu iznad tebe i to moras shvatiti... toliko od mene!!! pozdrav Cestitam! Pobjednik si najgluplje izjave dana. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 i nemas se ti tu sta zaliti..oni su tu iznad tebe i to moras shvatiti... haha ja se nadam da ti ne radis negdje i primas placu jer to bi bilo samo uzimanje kruha drugim vrjednijim ljudima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 i nemas se ti tu sta zaliti..oni su tu iznad tebe i to moras shvatiti... WTF?? nisi bas bistar..:doh: on je na tom radnom mjestu ZBOG TEBE, da TEBI pomogne, a dok radi sve od sebe da TI budes zadovoljan MORA se ponasati pristojno i kulturno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ja sma cesto narucivao i narucujem stvari u autoradu i nikad nisam ni s amirom ni sa milom imao problema...nazovu me kad dodje i ja dodjem po to!!!ja nemam prituzbe ama bas ni jedne na njihov rad.. i nemas se ti tu sta zaliti..oni su tu iznad tebe i to moras shvatiti... toliko od mene!!! pozdrav koji ispran mozak :lol::lol::lol::lol::lol: kralj :notworthy: :lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 vidim tu neke prijetnje sa slanjem van, pa na vw office u hr i slicno đtp nrebih sdavjetovao koliko god on bio bezobrazan radi se o covjeku koji radi za placu. Mozda ima los dan, mozda su mu smanjili placu, mozda ga zena vara sa šefom, mozda mu je netko bolestan kako god, probleme nemojte olako eskalirati više od dvije razine. Znači prvi nadrešeni i njegov nadređeni. Tako cete postici njabolji efekt jer ce covjek sigurno em dobiti po prstima, em ce ga ubuduce duplo nadzirati... a kada se ide visoko ljudi mogu za sitnicu dobiti otkaz, a mozda doma hrane djecu, školuju itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 gle tmi traktor to nije los dan jer kada god dođem tamo imam problem. to je zato sto ja dođem ovako: dobar tan. trebao bi za golfa 3 onu kopču plasticnu sta se nalazi na vratima ispod tapecirunga a drzi sajlu od kvake ili dobar dan, trebao bih plasticne matice koje drze policu gepeka. Meni se nekaj na autu rasklapalo ili sjebalo i ja si to zelim popravit i ugradit novi dio. U tom nevidim nista lose. Ali problem je taj sto on to sto ja kupujem nije kupio nitko u njegovoj povijesti rada u ducanu i onda otvori sliku i po onim brojevima trazi kaj je a ta kopca je tolko mala da ju nemre ni mišem naciljat. I onda kad vidi da to kosta 7 kn onda mu je to kap koja prelije čašu. Da oprosti sto dođem i narucim dio za 7 kn jer mi se dotični na autu potrgao. Najbolje da ne mijenjam na autu nista sto je vrijednosti ispod 100kn jer je to tako i tako nebitno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 (edited) pa golf buraz :D:D:D kakvi debili....ja sam za supru staru 30g narucio preko toyote kopcu koja drzi neki mali feder u ladici koja je drzac casa (nimalo komplicirano). federic je velicine 6-7mm. 6kn...doslo za 2 tjedna ALI za svoju toyotu dodjem u Auto Zoran (kao najbolji servis i sl. sranja), a frajer mi za prekidac od grijanja hoce 600kn!!! PAZI, ŠESTO KUNA?!?!?! Pogadjate....32kn i 4 dana čekanja u toyotinom servisu. Toliko o tome. A da ne spomenem Volvo Baotić u Dubravi. Dodjem sa svojim autom tamo, nakon sto smo ga kupili, jer je dogovoreno da u garantnom roku (auto star 9mj) bude zamjenjena turbina i granan (9xxxkn). Ulazim na vrata, predstavim se, i zelim reci kako turbina NIJE promjenjena, niti grana, i da je netko nesto zajebao, ALI FRAJER MI KAZE UMJESTO DOBAR DAN: TURBINA I GRANA SU NOVE?!?!?!?!?!?!?!?! Pa kako je znao da nisam dosao po npr. NOVI AKUMULATOR????? Ili neki drugi kurac?! KAKAV LOPOV prestrasno... I jos mi kaze da je on OSOBNO to mjenjao. Jebote...a sve original. Barem ja znam prepoznati.... I tako...sve ostalo na TUZI pa cemo vidjeti. Only time can tell sto ce se njemu dogoditi...a do tada....drzite se svojih provjerenih majstora. Edited July 22, 2009 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Definitivno, rokaj po kretenima. Takav kretenski mentalitet treba srezati u korjenu. Bez obzirao bio to prodabvač djelova ili konobar negdje u Dalmaciji koji ti hebe sve po spisku jer si došao čašu vode platiti 10 kuna baš u birc u kojem on radi, a taman je zadrijemao na šanku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 (edited) reklamacije.net za početak ako već nisi, a onda polagano dalje... Nisam mogao vjerovati kako se odmah javljaju dotični zaposleni i oni iz uprave kada ih pogodiš u bolnu točku, a do tada nisu baš nešto bili zainteresirani za normalno poslovanje Edited July 22, 2009 by Mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Jaoj, onaj video za uštedu 50% struje je strašan... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now