Jump to content

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ovak to izgleda kad sa 220 pogodis nesto... dobro je prosao kak je moglo bit :huh: (fotke netko postao na newsima)

massao.jpg

massamtvfin.jpg

Posted

sad zamisli da je udar bio 5 cm prema dolje...

uletio bi mu dio kroz vizir i napravio frape u kacigi.

Vidi se na snimci da je dosao malo k sebi jer je kocio al to je ocigledno bilo vise instiktivno jer nije ni pokušao skrenut.

Posted

Ne vjerujem

Prvo je onaj decko u Formuli 2 na slican nacin poginuo,a sad i Massa naje.. na slican nacin

Nadam se da ce sa njim biti sve u redu

Bas me interesira tko ce voziti drugi Ferrari sutra u utrci

Posted

mislim da je proslo izmedju kacige i vizira :(

kaciga je testirana na pun kurac tlaka i temperature, i mislim da je metak iz pistolja nemoze probit... (mislim: jer je bila emisija prije prosle sezone f1 u kojoj je 30 min bilo posveceno bas kacigama, ono to je vrhunac tehnologije na zemlji - mislim njihove kacige jelte)

al jebeno sta se ovo pocelo desavat :(

Posted
ne kuzim sta ga je pogodilo... nitko nije bio ispred njega... otkud ?

treba naći bolju snimku na kojoj se vidi, na izlazu iz zavoja točno ga je nešto s boka u kacigu pogodilo i izgubio je svijest u tom trenutku

Posted

još jedan detalj mi je zanimljiv a to je da su mu ruke ostale na volanu kad ga je ovo udarilo. Ne kuzim u kakvom je to knock down-u bio, meni bi bilo logicno da su mu ruke pale s volana a jasno se vidjelo da su mu ruke bile do trenutka udara u gume na volanu.

I kad su dofurali bolid u box vidlo se kak je malo deformiran, ono, zamisli da se bilo koja druga formula a pogotovo ove americke, zapucala tom brzinom. Mislim da ne bi prezivio.

Posted

pogodio ga je dio sa Brawna od Barrichella, njemu su i javili preko veze da mu je nesto otpalo i par sekundi iza toga je naletio Massa.

Na YT-u je tip uz snimku napisao da je otpao retrovizor al to nije istina.

Posted
mislim da je proslo izmedju kacige i vizira :(

kaciga je testirana na pun kurac tlaka i temperature, i mislim da je metak iz pistolja nemoze probit... (mislim: jer je bila emisija prije prosle sezone f1 u kojoj je 30 min bilo posveceno bas kacigama, ono to je vrhunac tehnologije na zemlji - mislim njihove kacige jelte)

al jebeno sta se ovo pocelo desavat :(

tak je 8860 je jeb.. standard, problem im je napraviti veliku kacigu cca.62 da zadovolji norme

ovo je uzas kak je izgledalo, valjda ce sve biti OK :thumbsup:

Posted

i pri svemu tome kaciga je fuuuuuuuuuuul lagana!

dominik? 300tinjak grama? al ono stvarno nesto brutalno lagana u odnosu na ove motor kacige koje se mogu kupit u ducanima.

bit ce masa ok, i opet ce jurit! :palac

Posted

bilo je na telki prije sat dva, pusten je iz bolnice, odsetao dapace.

Vjerojatno ga boli glava a bumo vidjeli dal ce vozit sutra.

Posted
bilo je na telki prije sat dva, pusten je iz bolnice, odsetao dapace.

Vjerojatno ga boli glava a bumo vidjeli dal ce vozit sutra.

e jebiga sad na novoj bilo da je ostao na operaciji i da je na intezivnoj

vjerojatno nešto oko oka vidi na slici kako mu je zatvoreno

Posted

a hebo ih :no2:

sad na nova tv veli tip potres mozga, napuknuce lubanje, podvrgnut operaciji :unsure:

a gledao sam (mislim na rtl-u) u pola 7 da je tip sjeo u auto i otisao :drink:

Posted
i pri svemu tome kaciga je fuuuuuuuuuuul lagana!

dominik? 300tinjak grama? al ono stvarno nesto brutalno lagana u odnosu na ove motor kacige koje se mogu kupit u ducanima.

bit ce masa ok, i opet ce jurit! :palac

dat cu ti ja 300g pa nije salama :)

sve ospod 1,5kg je vrhunski konstruirano

1,2-1,3kg su

Posted

meni nije jasno zasto ti bolidi nemaju kupolu iznad lgave vozaca... kao recimo kod vojnih aviona... ili onih lemans vozila... bilo bi daleko sigurnije, i kod ovakvih anleta na dijelove/ gume i kod prevrtanja...

Posted
dat cu ti ja 300g pa nije salama :)

sve ospod 1,5kg je vrhunski konstruirano

1,2-1,3kg su

ma vidis da je 300 :)

samo tisucu 300 :)

Posted
meni nije jasno zasto ti bolidi nemaju kupolu iznad lgave vozaca... kao recimo kod vojnih aviona... ili onih lemans vozila... bilo bi daleko sigurnije, i kod ovakvih anleta na dijelove/ gume i kod prevrtanja...

zato sto je formula tako kategorizirana,

open wheels, open helmets

da ima kupolu bila bi nekakv prototip

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...