Jump to content

Puko zupcasti - fiat jtd 105ks

Recommended Posts

ma i taj auto mi se vise na k. popeo, do 180k km osim redovnog servisa niti jedan saraf nije trebalo mjenjat, a u zadnjih 30k km cca 12k kn ulupano u njega

180 000 km nisi ni kune utukao? I zalis se? :huh:

Kladim se da si do tada svima pricao da je auto do jaja i sve 5 :) a sad kad treba koju kunu dat da opet vozi 180 000 sad kukas i places :rofl::rofl::rofl:

Pa nije to 18 000 km :cheer:

Ventili su ti cca 60 kuna komad, set brtvi glave je cca 1200 kn, remen 130, + natezaci i popratno tipa ulje i filteri i obrada glave.

Ako zelis mogu ti to odraditi ali tek nakon 9.8. jer sam zatrpan

ne zalim se, nego nikad nije srao, i sad sranje za sranjem, a posto je kombi mislim da je svima jasno kak je to kad ti treba za posao a nemozes ga koristit jer je stalno na servisima. da je od pocetka neredovito odrzavan nebi nis reko...

i ne kuzim kaj bi "kuko i plakao" :lol: nije niti moj auto, nego mi ga je pun k. navazat po servisima...

a i ak je normalno da auto star 5g. trune di god pogledas, onda mrak :lol:

auto ide kod majstora di je mjenjan zupcasti jer je reko da ima "garanciju"

Pa da, meni na golfu tek na 90t km misle mjenjat remen, auto je pod garancijom zubaka i tamo se servisira tak da me bas briga... Al kakav je to remen koji pukne nakon 40k km???

Možda nije do remena? Španer, rolica,...možda neko mehaničko oštećenje. Znalo se dešavati ljudima da im tako puknu remeni...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...