Kroky Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 danas starome puko zupcasti na doblou jtd 105ks, pa me sad zanima (dok ne otvore motor) kolko moze kostat generalka za taj motor? cca barem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 vjerojatno če trebat samo ventile mjenjat a ne generalku cca 4000 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Javi se sutra u firmu, kada ti kažu cijene, javi mi se pa da ti sredim popust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 ma imam kakti garanciju 60k km na zupcasti, a napravljeno je manje od 40k km. pa me zanima kolko cca kosta ak nece htjet priznat garanciju (e onda ce neko dobit po pixi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Vjerojatno ce ti priznat garanciju i onda ces dobit novi zupcasti.. Nego, koji proizvodjac remena je u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 naravno, a oni blok, ventile i ostalu hrpu smeca u izlog neznam, nisam gledao, saznam pa javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Hehe, tam ce i ostat, u izlogu. To im je i praksa.. Ja sam stavio continentalov na jtd-a. Sam ga mjenjao prije 50kkm i sad si mi dao mislit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 ma i taj auto mi se vise na k. popeo, do 180k km osim redovnog servisa niti jedan saraf nije trebalo mjenjat, a u zadnjih 30k km cca 12k kn ulupano u njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 fiat :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 welcome to the jungle Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Alfa ce rec cijenu u lipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 ma i taj auto mi se vise na k. popeo, do 180k km osim redovnog servisa niti jedan saraf nije trebalo mjenjat, a u zadnjih 30k km cca 12k kn ulupano u njega 180 000 km nisi ni kune utukao? I zalis se? :huh: Kladim se da si do tada svima pricao da je auto do jaja i sve 5 a sad kad treba koju kunu dat da opet vozi 180 000 sad kukas i places :rofl::rofl::rofl: Pa nije to 18 000 km :cheer: Ventili su ti cca 60 kuna komad, set brtvi glave je cca 1200 kn, remen 130, + natezaci i popratno tipa ulje i filteri i obrada glave. Ako zelis mogu ti to odraditi ali tek nakon 9.8. jer sam zatrpan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 ne zalim se, nego nikad nije srao, i sad sranje za sranjem, a posto je kombi mislim da je svima jasno kak je to kad ti treba za posao a nemozes ga koristit jer je stalno na servisima. da je od pocetka neredovito odrzavan nebi nis reko... i ne kuzim kaj bi "kuko i plakao" :lol: nije niti moj auto, nego mi ga je pun k. navazat po servisima... a i ak je normalno da auto star 5g. trune di god pogledas, onda mrak :lol: auto ide kod majstora di je mjenjan zupcasti jer je reko da ima "garanciju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 ima frend cijeli takav motor u garaži pa ako ti treba kaj dijelova javi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 ja sam na mareiji prvi put mjenjo zupčasti na 190 tisuća i to sam zato što se raspala ona dolje glavna remenica, dakle bolje ostavit serijalu neg stavljat neko smeće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Hehe, tam ce i ostat, u izlogu. To im je i praksa.. Ja sam stavio continentalov na jtd-a. Sam ga mjenjao prije 50kkm i sad si mi dao mislit... Sa Contitechom nemaš brige. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Pa da, meni na golfu tek na 90t km misle mjenjat remen, auto je pod garancijom zubaka i tamo se servisira tak da me bas briga... Al kakav je to remen koji pukne nakon 40k km??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Pa da, meni na golfu tek na 90t km misle mjenjat remen, auto je pod garancijom zubaka i tamo se servisira tak da me bas briga... Al kakav je to remen koji pukne nakon 40k km??? Možda nije do remena? Španer, rolica,...možda neko mehaničko oštećenje. Znalo se dešavati ljudima da im tako puknu remeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Pa to si i mislim, nije moguce da je remen takav shit, ja sam za fiat kupovao remene za 40ak kn pa niti jedan nije puknuo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 reko mi je ciji je remen al sam zaboravil, pocinje sa slovom G ima proizvodaca... auto je odslepan pa kad otvore motor ce mi javit kaj je Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Puka je zupcasti meni na puntu na 5k km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 reko mi je ciji je remen al sam zaboravil, pocinje sa slovom G ima proizvodaca... auto je odslepan pa kad otvore motor ce mi javit kaj je Gates...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 gates vjerojatno nikad mi nijedan nije pukao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 je taj je... veli i on da nije imao problema sa njima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 mozemo nagađati ali nikakvog smisla nema, vozi njemu neka slaze i ja njega nebi krivio za raspad, jer nije on napravio remen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now