Jump to content

Recommended Posts

Posted
ima i za kojenace(pazi za to nema bas svugdje)jer trebam stangice kupit pa da ne idem bezveze

zato nazovi i provjeri i cijene i popuste...:yes:

Posted
ima i za kojenace(pazi za to nema bas svugdje)jer trebam stangice kupit pa da ne idem bezveze

tako je..nazovi ducan i pitaj, al u principu sve se ima i sve se moze nabaviti u vrlo kratkom roku

Posted
tako je..nazovi ducan i pitaj, al u principu sve se ima i sve se moze nabaviti u vrlo kratkom roku

Tako je !! Ja sam nabavljao za Ford,Opel ,Renault,Bmw i Audi za sada i sve je bilo do jaja !!

Danijel rulla!!

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
Posted

Opet moram pohvaliti TAS. Dečki su mi dva dana tražili glupi homokinetički po cijeloj hrvatskoj i makar su svi govorili da takav ne postoji s osiguračem nisu odustajali. Dečki, pravi ste i ostanite takvi. Ovakvu uslugu nitko ne može pružiti na svijetu. Hvala vam punooooooooo

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

dosadila mi stara nalja već je godinu dana na autu :lol: pa daj majketi ako imate koju novu šalji šalji da bacimo reklamicu koju po splitu :)

4570_1153057420149_1039072528_454449_1617083_n.jpg

• 2 months later...
Posted

tomislav (SMA) vrhunski i pedantno odradi svoj posao! također i od mene svaka preporuka... odlični su!

i danijel uvijek uleti s nekim popustom... hvala im jos jednom! ;)

Posted

Da se pridružim preporukama jer su to dečki stvarno zaslužili :notworthy:

Onom brzinom nabaviti kiler vode, neprocjenjivo :D Još uzimao dosta toga i cijenom uvijek najpovoljniji, ma za 10, samo tako dalje :thumbsup:

Posted
Da se pridružim preporukama jer su to dečki stvarno zaslužili :notworthy:

Onom brzinom nabaviti kiler vode, neprocjenjivo :D Još uzimao dosta toga i cijenom uvijek najpovoljniji, ma za 10, samo tako dalje :thumbsup:

istina :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...