File Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 evo da ne svalimo sve na msporisa pokrenuo sam privatnu igru na batracer.com igra se F1 1986 znači turbo era je u punom zamahu i brijem da će biti kaosa s obzirom da bolidi nisu bili pouzdani kao danas uglavnom ajmo ekipa da nas se skupi što više, prijave na linku : http://batracer.com/-cj?&D&45532 Id igre je 45332 pasword: myhraweb e da i ja sam zauzeo williams i čekam da mi se obie pridruži :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 pridružen... a sad odoh spavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 jel to jedna od onih retardiranih igrica gdje zapravo ne vozis nego je ko strategija i te brije ? pitam da znam dal da se prijavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 da, je ali ti uzme 2-3 minute svaki dan, probaj veća je zajebancija među ekipom nego kaj je sama igrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Ja sam uzeo McLaren ekipu, jedno mjesto kod mene je slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 brbuztton hocemo se igrati ? , ja opet na poslu tako da imam vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Game has already begun before you could complete sign up - somebody took the last place before you did - no more players may join this game. Please select another game. sta ste poceli vec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Zakaj se ne mogu ukljuciti kaze da nema vise mjesta :-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 moras na link gore kliknut, brba cuvam ti mjesto u lotusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 neda mi se, al moram Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 da javlja se neka greška ne kužim baš, ali igra sigurno još nije započela i svi koji se žele priključiti su dobrodošli, uglavnom ak se ide preko linka onda se može ajmo sporis u ferrari znam da želiš i uzmi si babu :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 i meni je javljalo neku gresku ali sam malo procacka i trazilo me da upisem onaj gore navedeni kod pa sam upa.... cackajte malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 evo i ja upa sa turbo bmw benettonom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Evo ja u Ferrariu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Evo ja u Ferrariu Picka brza od mene sa hardovima, a ja na softu grrrrrrrrr :guzagi6: :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Picka brza od mene sa hardovima, a ja na softu grrrrrrrrr :guzagi6: :cheer: Sve je to do setupa :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 polako nd4spd prvo si nabavi nekog dobrog timskog kolegu pa će biti bolje, ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 bit ce napeta borba za 2 mjesto i ovu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 (edited) e da ja nemam pojma kak je završila prošla sezona, ova je ok poćela kaj se tiće treninga eidt: ajmo ekipa fali nam još barem 7 vozaća, uglavnom ako do nedelje ne nađemo dovoljno igraća stavim na batrecerov forum pa da pokupimo neke strance Edited August 26, 2009 by File Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 ja se nažalost ne mogu pridružiti jer su mi svi slotovi na batraceru zauzeti, budem preuzeo nečije mjesto ako odustane u midseasonu btw odabrali ste vjerojatno najtežu f1 sezonu za igrat, želim vam čelične živce Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 izgleda da se više nitko ne želi pridružiti,a nama fali barem 6 vozača za voziti uglavnom pozovite ekipu ak ima netko frenda/frendicu koji bi htjeli voziti mogu slobodno, a ja ću staviti igru i na batracer forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Dajte ljudi netko sa myhraweba neka dodje u McLaren, ne da mi se igrati sa nekim ludim Australcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 daj pozovi nekog od ovih svojih brankica, duca kaj ja nam uglavnom nemogu niti poceti zvati ekipu izvana dok nas nema barem 10, zasad nas je samo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 uglavnom ovakva je situacija, za sad nas je 8 znači da nas treba još 6 da zapoćnemo igru, pa stoga pozovite koga god hočete da igra, frenda,mamu, mlađeg brata/sestru..... ja sam stavio oglase u još dvije igre koje igram i nitko se nije javio a na službeni batracer forum ne mogu staviti jer trebam barem 10 igraća uostalom bilo je ekipe koja je prije igrala pa bi se možda htjela pridružiti baba, msporis (objasnio si situaciju ali ipak možda da popuniš grid), neznak ko još @Damir- ima mjesta treba možda pokušati 2-3 puta login pa dođi igrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 izgleda da ništa od ovoga isteklo vrijeme za prijavu a nas nije bilo dosta:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now