Fran_Zgb Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 trebam amortizere za astru h 1.6 16V 12/2005 Koje uzet i gdje najpovoljnije? bilstein, koni, kayaba, monroe? nekak bi najrade po ovom poredku i isao ali mislim da i cijene idu tako od vise prema nizem Isto tako koliko vrijedi taj posao kod mehanicara za izmjenu amortizera? thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 kaj su i tebi propisali amortizeri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 a tak ispada iako mi je nevjerojatno jel imaju cca 60k km..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Odgovorio sam ti na tvoj PM tu i na faceu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Jep vidio sam, thx jos moram vidjeti kako se krecu ostale cijene pa se bacam u kupnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 a tak ispada iako mi je nevjerojatno jel imaju cca 60k km..... Ok,koji amortizer ti je otisao? Nisi napisao? Prednji-zadnji? Na kolko km si stavio opruge i kolko se vozis dugo na njima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 lol i drahic je nedavno mjenjao zadnje armotizere, jer su mu propisali... ocito astra ne prihvacaju dobro spustanje i 18' felge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 normalno je da na autu na kojem imas eibach ili bilo koje druge opruge na SRIJSKE amortizere da oni odjebu na toj nekakvoj kilometrazi koja moze malo varirat od tipa voznje al to je tu negdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 sva 4 bi trebal mjenjat, cca 50k km je da je auto spusten i od tog cca 25k km da je auto na 18" u odnosu na originalnih 16" vozim se ko baba, tu i tamo malo brze, znaci kao deda Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 lol i drahic je nedavno mjenjao zadnje armotizere, jer su mu propisali... ocito astra ne prihvacaju dobro spustanje i 18' felge... Moj je na seriji dosao sa 17˝. Ali je svojevremneo bio i na 19˝. Nisu oba nego samo zadnji lijevi,a mjenjali su se u paru. normalno je da na autu na kojem imas eibach ili bilo koje druge opruge na SRIJSKE amortizere da oni odjebu na toj nekakvoj kilometrazi koja moze malo varirat od tipa voznje al to je tu negdje. Istina,ali nije ni toliko do STILA voznje nego do nasih dragih graba,rupa,lezecih itd. sva 4 bi trebal mjenjat, cca 50k km je da je auto spusten i od tog cca 25k km da je auto na 18" u odnosu na originalnih 16"vozim se ko baba, tu i tamo malo brze, znaci kao deda Zasto onda ne uzmes radije gewinde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 gewinde su skupe, meni to netreba.. zasad mi rene ima prihvatljivu cijenu, moram vidjet ostale i onda neke kupim i to je to.... sljedecih 5-10k km bez kvara valjda :wall Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Pa ako uzmes nove amort. i stavis opruge opet,opet ce se ista stvar desit. Zato ti kazem,ja bi radije gewinde ako mjenjas sve komplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 pa opruge ostaju iste, konieve kaj su sad gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Ne kuzis,jelda? Pa ako opet stavis opruge ove koje su sada, na nove amortizere,desit ce se ista stvar-propisat ce. Znaci,radije stavi gewinde i nece se desit ta stvar. Ovak ti nakon 5k km moze propisat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Ja sam isto malo proučavao za svog...ispada bilstein najkvalitetniji, a kayaba najjeftinija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Ne kuzis,jelda? Pa ako opet stavis opruge ove koje su sada, na nove amortizere,desit ce se ista stvar-propisat ce. Znaci,radije stavi gewinde i nece se desit ta stvar. Ovak ti nakon 5k km moze propisat. pa uzet cu neke sporcke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now