Mattas Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Ako blok(ovo ostalo nije bitno) kupis od fizicke osobe, onda treba to knjizica vozila,potvrda da je auto odjavljen(ovo nisam 100% siguran).Ali ako kupis od auto opada, dosta ti je racun. Bio sam na atestu novog motora prije cca 4mj i samo racun od auto otpada mi je trebao. To me zanimalo. Nadam se da će taj zakon još malo potrajati jer ne stignem financijski ove godine to raditi, ali čisto informativno o kojem se točno iznosu radi i da li je istina da se može obaviti u bilokojem STPu pa da oni šalju slike i podatke i ostalo u Goricu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 :busted_cop: 095 905 8033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 CENTAR ZA VOZILA HRVATSKEINSTITUT ZA VOZILA Sisačka 39c 10410 Velika Gorica tel: +385 (0) 1 6379 200, 207 fax: +385 (0) 1 6379 233 Velika Gorica Što je potrebno od dokumentacije za ATEST naknadno ugrađenog motora drugačijih karakteristika? - prometna dozvola i knjižica vozila vozila u koje je ugrađen motor drugih karakteristika, - kupoprodajni ugovor ovjeren kod javnog bilježnika za motor ukoliko je motor kupljen od fizičke osobe, - - preslika knjižice vozila iz kojeg je naknadno ugađeni motor izvađen - samo uz kupoprodajni ugovor - komercijalni račun firme u RH ukoliko je motor kupljen od pravne osobe - preslika nije potrebna jer firma odgovara za porijeklo motora, - komercijalni račun ili kupoprodajni ugovor ovjeren od strane notara-javnog bilježnika ako je motor kupljen van granica RH, carinska deklaracija i trazi gosp. Stjepka Vujčića Ja sam ih zvao i ženka je rekla da se auto iz kojeg je motor "izvađen" više ne može registrirati sa istim, što je sasvim logično, jer motora "nema"... Kad sam joj rekao da je to sranje staro 20 godina i da ga ima na svakom otpadu za staro željezo, onda je rekla da tražim račun na otpadu... Sad, čuo sam da olimpija uzima 100EU da ti napiše račun za tvoj motor... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardak Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Reci da si ga našao kraj caste:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Ako blok(ovo ostalo nije bitno) kupis od fizicke osobe, onda treba to knjizica vozila,potvrda da je auto odjavljen(ovo nisam 100% siguran).Ali ako kupis od auto opada, dosta ti je racun. Bio sam na atestu novog motora prije cca 4mj i samo racun od auto otpada mi je trebao. i garanciju si dobio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 i garanciju si dobio! sada cu pomaknuti paljenje za 10stupnjeva, pa dodem po novi motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 i garanciju si dobio! ..e i ti si hrabar čiparošu dat garanciju :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 joj da on zna da sam namjerno izazivao knock da ga pokusam izmjeriti s knock senzorom i ion senzorom i takve stvari . Ali nist to motoru nije. btw semper sta je s pilom, mogli bi na pivu da vidim stanje auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 doleti danas popodne, baš je na dizalici.. dario: nazovi me pa ćemo se dogovrit za račun.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 doleti danas popodne, baš je na dizalici.. dario: nazovi me pa ćemo se dogovrit za račun.. ...i budem ako cu trebat. :thumbsup: Hvala :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now