TomiTraktor Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Nasao sam na netu da moj radio ima ipod ulaz, ali ne znam kakav, tj kako izgleda taj ipod kabel za Pioneer DEH 4800 jer nalazim na netu vise tipova kabela. Anybody zna tocno koji ipod kabel ide? btw to je ovaj kazic: dosta mi je guranja CD-a, kupit cu si ili iphone ili ipod i amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 pa imas mp3, natrpas 150-200 pjesama na cd i sta ce ti vise?! a oni tvoji narodnjaci su tak i tak svi isti tak da ti je dosta i 10 pjesama Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 pa imas mp3, natrpas 150-200 pjesama na cd i sta ce ti vise?!a oni tvoji narodnjaci su tak i tak svi isti tak da ti je dosta i 10 pjesama LOL ...kakav car .....za cajke je dovoljan i Roadstar kazic i jedna kazeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 pa imas mp3, natrpas 150-200 pjesama na cd i sta ce ti vise?!a oni tvoji narodnjaci su tak i tak svi isti tak da ti je dosta i 10 pjesama da, ali danas mi se slusaju jedne pjesme, sutra druge, pa uvijek fali jedna, pa nadjem jedan album 20-ak pjesama koje su mi bas gust pa samo njih zakuram i onda završiš sa 30 cd-a i nijedan ti nije bas kako treba i snimas nove i nove i nikad kraja ovako ipod zakon tako da cu si njega uzeti + svi novi auti vise manje dolaze sa ipod interfaceom i moci cu ga koristiti i na svojem slijedeme autu + mogu ga koristiti i na biciklu i u gymu itd cach my drift? Zna li netko tko ima ipod nanoa na lageru, svijet medija ima samo u uzasnim bojama....ja bi crni, srebrni ili bijeli ili plavi ili neki normalniji od žutog zelenog ili narandjastog ili rozog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 ma to je donekle ok ali opet moras nasnimavat pjesme na ipod i tak ja imam kompilaciju za cd i onda dodam tih pjesmu dvije koje dodajem, a dvije izbacim i to je to....i stari cd u smece..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 mislim da nemas dedicated ulaz za ipod, vec ulaz za cd-changer. treba ti ovakav kabel: http://cgi.ebay.com/PIONEER-CD-i200-VIDEO-HIGH-SPEED-2-iPOD-CABLE-CDi200_W0QQitemZ290342925752QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4399c975b8&_trksid=p3286.c0.m14 ili http://cgi.ebay.com/PIONEER-CD-IB100-CD-iB100II-FOR-iPOD-INTERFACE-ADAPTER_W0QQitemZ320383104040QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item4a98523428&_trksid=p3286.c0.m14 i to koristis kao interfejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Imam dedicated ulaz za ipod i to ovakav: http://cgi.ebay.com/PIONEER-CD-IB100-CD-iB100II-iPOD-INTERFACE-ADAPTER_W0QQitemZ290347744721QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item439a12fdd1&_trksid=p3286.c0.m14 iskopao sam. sad samo moram naci negde ipod nano u nekoj normlanoj boji za kupiti edit: sad vidim da si ti stavio isti kabel...da to je taj. Hvala!!! u pioneer datasheetu za ovaj drugi kabel koji si poslao moj model na listi kompatibilnih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 pa kupi si u boji radia, rozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 pa kupi si u boji radia, rozi super mi je što osim membera poput mirtla ima i super korisnika na ovom forumu koji često znaju zaista pomoci covjeku i onda cijela ova zajednica dobije smisao, a tim ljudima mozes reci hvala i gledas ih sa postovanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 super mi je što osim membera poput mirtla ima i super korisnika na ovom forumu koji često znaju zaista pomoci covjeku i onda cijela ova zajednica dobije smisao, a tim ljudima mozes reci hvala i gledas ih sa postovanjem dobro si rekao :thumbsup: NHF ikome taj kabel bi ti trebao bit dobar ako je za taj kazić tvoj, meni treba nekakav debilni kenwoodov koji dolazi sa nekom kutijom od kenwooda da se mogu koristit sve funkcije ajpoda na radio kaziću, uglavnom iPod mi je doma a kabel čekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 super mi je što osim membera poput mirtla ima i super korisnika na ovom forumu koji često znaju zaista pomoci covjeku i onda cijela ova zajednica dobije smisao, a tim ljudima mozes reci hvala i gledas ih sa postovanjem ja sam milijun puta pomogel ovdje ljudima i kaj se tice kompova, mjuze, navigacije i svega ostalog tako da fofni :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 dobro si rekao :thumbsup: NHF ikome taj kabel bi ti trebao bit dobar ako je za taj kazić tvoj, meni treba nekakav debilni kenwoodov koji dolazi sa nekom kutijom od kenwooda da se mogu koristit sve funkcije ajpoda na radio kaziću, uglavnom iPod mi je doma a kabel čekam Meni je Purger s foruma poklonio ovaj ipod kabel ali ja sam odustao od iphoneu pa sam ga ja poklonio gogachu jer se on drugi javio purgeru. I sad gogachu vise ne treba i opet ce doci do mene, a ja taman dosao na ovu ideju sa ipodom. Sto god rekli, ova internet zajednica ima mnogo mnogo dobrih strana i to je razlog zasto svi koji i kvocaju kao pms bitches navracaju svaki dan. A da ne govorim koliko poznanstava i prijateljstva je pomogao ovaj forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 http://www.algoritam.hr/?m=5&p=vijesti&opcija=prikaz&id=1860 iPod Nano 8 GB (crni, srebrni, rozi, plavi, zeleni, žuti) tak pise, sad jebiga, dal ima... ja natrpo u ajfon 6gb spojio na HU i udri misko. samo ga djubre nece punit, ipod puni normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 http://www.algoritam.hr/?m=5&p=vijesti&opcija=prikaz&id=1860 iPod Nano 8 GB (crni, srebrni, rozi, plavi, zeleni, žuti) tak pise, sad jebiga, dal ima... ja natrpo u ajfon 6gb spojio na HU i udri misko. samo ga djubre nece punit, ipod puni normalno samo plavi i zeleni imaju na stanju mozda srebrni, ali hvala puno, bum se sutra zeltio u av. mall pogledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Gledao sam nedavno i ja istu stvar ali sam odustao. Mislim da u Ronisa imaš dosta jeftino taj kabel kupiti, mislim oko 100-150 kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Valjda ovo trazite http://www.svijet-medija.hr/Article.aspx?id=15834&sid=154 (to je decko sa cica imao spojeno na svoj pajo p4900). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 Kita yamata...ne pase mi ovo kaj imam, dakle vjerojatno se mora spojiti na ovakav plavi kockasti http://cgi.ebay.com/PIONEER-IP-BUS-2-iPOD-CABLE-CD-iB100-GB-INPUT-DEH-APPLE_W0QQitemZ370214513011QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item5632812973&_trksid=p3286.c0.m14 problem je sto to ne radi sa iphoneom. Jel ima netko da je to probao kako radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 jesi siguran da ne radi? meni na alpine 9887 jedino ne puni iphone i na telefonu napise da nije podrzano ili tak nes, al svira najnormalnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 jesi siguran da ne radi? meni na alpine 9887 jedino ne puni iphone i na telefonu napise da nije podrzano ili tak nes, al svira najnormalnije a tak pise na linku meni ustvari ne treba za iphone, samo za ipod, ali prije nego dam 100kn bezveze za neki kabel htio bi bar probati jel radi ipod i jer bar itko probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 u principu moralo bi radit, isto sam negdje procito tvornicku specifikaciju da alpine ne radi sa ajfonom, pa eto kak sam napisao, napise da nece radit i nudi da upali flight mod, to nemoras ni potvrdit, samo na HU prebacis na ipod i radi normalno. imam playliste, albume, izvodace itd.... i nekak mi se cini da npr ipot touch (ovaj kaj izgleda isto ko iphone) ima 90% SW-a od iphona, minus gsm, 3g itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 u principu moralo bi radit, isto sam negdje procito tvornicku specifikaciju da alpine ne radi sa ajfonom, pa eto kak sam napisao, napise da nece radit i nudi da upali flight mod, to nemoras ni potvrdit, samo na HU prebacis na ipod i radi normalno. imam playliste, albume, izvodace itd.... i nekak mi se cini da npr ipot touch (ovaj kaj izgleda isto ko iphone) ima 90% SW-a od iphona, minus gsm, 3g itd a nista, idem ja naruciti kabel pa cu probati jeftinije kupiti samo kabel nego kabel i ipod pa da ne radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 jbg-a kad neznam nikog da ima ipod kabel za paju. da si kupio pravi HU (sad ce drvlje i kamenje ) dam ti ja svoj pa probaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 jbg-a kad neznam nikog da ima ipod kabel za paju. da si kupio pravi HU (sad ce drvlje i kamenje ) dam ti ja svoj pa probaj Ma nisam ja sektas, kupio sam HU koji mi se cinio OK i naletio je u trenu kada mi se kupovao radio. BTW ja sam upravo kupio ovo s linka, pa cekam sa šipaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Tomi hoćemo ja i ti osnovati sektu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 Tomi hoćemo ja i ti osnovati sektu? U 7 godina obitavanja na hrvatskim online auto prostorima naucio sam da tu definitivno ne nedostaje sitnih kriminalaca i sekti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now