Zac Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 362 ks na 5800rpm i 1.8 bara boosta...proklizili su kotači čak i s trojcom u gepeku...nikak ga nije mogao točno izmjerit hehe ovo je bilo do jaja ... kolko je dario imao 360 za 2 ks je popljugo
Jelen Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Kakvu Roman ima elektroniku na Fordu? Krivulje su
SvenDaMan Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 svaka čast RomanVe , bilo bi lepo napraviti đir u toj sierri ima kakav video s mjerenja snage?
mrgud Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Romane jel to s onom Kineskom turbinom još uvijek? Rispekta!!!
zivac Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 2 jelen: epron made by tibor 2 mrgud: naravno da je kinez jos uvijek gore
RomanV Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Kakvu Roman ima elektroniku na Fordu? Krivulje su seriska elektronika s Tiborovom mapom...malo dorađenom :punk: svaka čast RomanVe , bilo bi lepo napraviti đir u toj sierri ima kakav video s mjerenja snage? bumo se provozali nije problem frend je snimio al nikak da stavi na YouTube:doh: [/b] Romane jel to s onom Kineskom turbinom još uvijek? Rispekta!!! kak je Živac napisao...naravno da je Kinez još gore :naughty:
rio_cyber Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 realno da hje htio mogo je antegnut ta 2 , kak lik mjeri LOOL 60 konja vamo tamo nije problem
niknejm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 sierra je bila zakon na enigminom dragu.. gas, auto ode po boku. saltanje, gas, opet po boku.. do jajca
RomanV Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 realno da hje htio mogo je antegnut ta 2 , kak lik mjeri LOOL 60 konja vamo tamo nije problem pa nije to 402 da moš puštat i dodavat gas :lol: ja sam mjerio poslje darija tak da lik nije znao da če mu falit ta dva konja BTW na prošlom CDCu i ja sam izgubio za 2ks
rio_cyber Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ma mjerili smo mi auto sat i po vremena, taman je onda dario dosao poslije ans,, lik se zbunil totalno jedva smo uspjeli nastelati valjke da zjere dsg mjenjac nakon 5 pokusaja i stelanja svega i svacega .. lol 2 mjerenja , sa promjenom jedne postavke . breg konja i gubatak razlike ali nije bitno
marek1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bio je to nekad moj auto, a sada sam ga posudio od trenutnog vlasnika za vikend. Je, al ono na treningu je vozio dosta ravno, poslije bas nije odvozio nekak a u onim duelima jako slabo.... znam da je prije vozio odlicno...pa zato pitam..
Miro G.P. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Je, al ono na treningu je vozio dosta ravno, poslije bas nije odvozio nekak a u onim duelima jako slabo....znam da je prije vozio odlicno...pa zato pitam.. Na kojim si ti gljivama? :huh: .........daj i nama reci molim te.
ZaX Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Na kojim si ti gljivama? :huh: .........daj i nama reci molim te. U duelima je oba puta mjenjač iskočio iz druge brzine na prvom zavoju kad sam radio shift-lock iz 3. brzine, pa je dalje bila borba. :drink:
SvenDaMan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 U duelima je oba puta mjenjač iskočio iz druge brzine na prvom zavoju kad sam radio shift-lock iz 3. brzine, pa je dalje bila borba. :drink: bude bolje kad se složi pravi hachi fora su mi mini-me BMWovi, al zakaj nema niti jednog hachia?
Raycer Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ima ih.. al nisu fora jer ih skoro svako vec ima dok su ova dva bimmera jedina u hr
Toninho Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Vidiš, na RC sceni potpuno drugačija situacija nego na actual sceni. Raycer, zakon su kola!
Raycer Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ma to zato jer kad jedan kupi i svidi se nekom onda svi kupe dok je kocku teze nabavit pa su samo zato dva hvala
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now