Jump to content

French-cars & Hraweb F1 liga BATRAcer

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
česitke kolegi na drugoj za redu dvostrukoj pobijedi iako za ono na startu sam ti morao vratiti :D

ima si bolji setup nego ja... šupak :thumbsup:

• 2 weeks later...
Posted

ne kuzin... zadnje 2 utrke su mi roknile gume!! istrosile se... a nisam ih ni taka za vrime qualifikacija i warm upa... wtf?

Posted
ne kuzin... zadnje 2 utrke su mi roknile gume!! istrosile se... a nisam ih ni taka za vrime qualifikacija i warm upa... wtf?

u opcijama driving style smanji potrošnju guma

Posted
u opcijama driving style smanji potrošnju guma

mozda ti je u race strategy krivo kliknuto ko meni naprimjer :) uvijek sam mijenjao na gumu koju sam koristio u kvalifikacijama :drink:

• 3 weeks later...
Posted
ma necu više nikad voziti ovo smetje od mclarena već sam 3-4 put odustao dok sam vodio trku :(

sad lipo oznaci onu opciju da se ne natjeces sa teamateom da mi se opet ne zapucas u guz i sjebes mi sezonu :naughty:

Posted
sad lipo oznaci onu opciju da se ne natjeces sa teamateom da mi se opet ne zapucas u guz i sjebes mi sezonu :naughty:

kmetu meni je to označeno cijelu sezonu, za razliku od nekih :P:P

Posted

e majkemi ovaj reno ako ima garanciju vraćam ga nazad il ću ga polit benzinom i zapalit... pa crkava ko svijeća na groblju

Posted

pozdrav ljudi... i ja sam popušia sezonu :D

danas san bia na grobniku i totalno zaboravia na trening... nisam ga uopce odradia i postavke su mi ostale od prosle utrke :D

jebiga

Posted
pozdrav ljudi... i ja sam popušia sezonu :D

danas san bia na grobniku i totalno zaboravia na trening... nisam ga uopce odradia i postavke su mi ostale od prosle utrke :D

jebiga

bravo :cice:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...