obie Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ajde ajde ima još bodova u igri. Ja sam dvije utrke propustio zbog odlaženja iz Zagreba koliko uopce ima utrka do kraja?
obie Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ovo je bia najveci lol od utrke!! bez odrađenog treninga ima san najbolji setup!!!!!!!!!!!! hahahahahhahah slaga san ga napamet. jedino su me sjebali mutavi ulasci u box, koji su mi ostali jos od prosle utrke koja je imala 46 krugova a ova 70 i kusur.... mega lol, sta drugo recc.... jes, ostajem u utrci za naslov :D who's your daddy now!? :lol:
File Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ovo je bia najveci lol od utrke!! bez odrađenog treninga ima san najbolji setup!!!!!!!!!!!! hahahahahhahah slaga san ga napamet. jedino su me sjebali mutavi ulasci u box, koji su mi ostali jos od prosle utrke koja je imala 46 krugova a ova 70 i kusur.... mega lol, sta drugo recc.... jes, ostajem u utrci za naslov :D who's your daddy now!? :lol: :doh::doh::doh: neznam tko je posloa podatke i spasio ti 2 boda u zadnjem krugu utrke i to mi je hvala
obie Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hahaha i nakraju san ima bolji setup al ujebala me tezina bolida zbog goriva... neka neka hvala mom timskom kolegi sad me moras uzdrzavat do kraja prvenstva
obie Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 jesu li se barem mogli vidit nasi rezultati danasnji?
rimA Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ne, ovo je palo prije rezultata pa neznam kaj će biti. malo me strah jer... All Ferrari content will be removed from the game, and all user-carset projects involving Ferrari content will also be removed. ...pa me strah da ne krene sve iz početka.
Dottore Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 BATracer Unavailable Until Further Notice BATracer is presently unavailable due to legal issues following receipt of a letter this morning (2nd November 2009) concerning user-submitted Ferrari content within BATracer. Efforts are being made to resolve this issue and to restore the site at the earliest opportunity following changes. The ability to further upload user-submitted content for inclusion in the game has been disabled until further notice. BATracer.com Statement Concerning Infringement of Trademarks and Designs of Ferrari S.p.A. "Ferrari" of Maranello The inclusion of Ferrari material into BATracer was not authorised by Ferrari, and the activity of BATracer and user contributions was not in any way related to Ferrari. All Ferrari content will be removed from the game, and all user-carset projects involving Ferrari content will also be removed. Current Time: 22:53:53
rimA Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Update (4th November 2009): The website is expected to return within approx. the next 24 hours.
obie Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 jel to znaci da san osvoija prvenstvo!? ahhahaha all hail to the king baby! :haha:
Guba Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kako su ovo sjebali glupo, a taman sam se nabrijo Cudno mi je to, ja se jos nadam da ce se pojavit
File Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kako su ovo sjebali glupo, a taman sam se nabrijo Cudno mi je to, ja se jos nadam da ce se pojavit mislim da neće ukinute su sve serije di se pojavljivao ferrari znaći i sve F1
rimA Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Jako mi je žao kaj je prekinuto prvenstvo. Bilo je i više nego uzbudljivo i svaka čast svima!!
rimA Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Dečki idemo ponovo? Formula je vraćena al pod onim kvazi imenima al je formula i to je bitno http://batracer.com/-cj?&D&60340 Game name : Sezona1 Pass: pass Vozi se sezona 2011
Willy Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pozdravi mi kolegu Sanjina Willya Taj sam :lol: Malo kasnim doduse btw. zakrzljao sam, od kada su ukinuli F1 nisam igrao
drago_st Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ajde ljudi skupite se da pocne sezona..eto mene u mercedesu :cheer:
rimA Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Zasad smo dvojica, Drago u McLarenu, ja u Crvenom Biku
drago_st Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Zasad smo dvojica, Drago u McLarenu, ja u Crvenom Biku Mislis McLewis i Red bell :lol:..presmisno mi vidit ta imena..
rimA Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Mislis McLewis i Red bell :lol:..presmisno mi vidit ta imena.. A da :lol: Ma bolje i to nego da mi prekinu sezonu ko prošli put :doh:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now