duka187 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 imam par malih udubina po haubi i zanima me tko ih moze izvuc i koja je cijena toga, ful su male udubine , ali nerviraju i htio bi ih riješit prije poliranja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 http://www.tuca.hr/ vakuumom ti izvuku udubljenja.... brzo i efikasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 ne radi se vakumom nego se izbija polugicama od ispod, ili sa pistoljem na ljepilo i onda se cupa van al 90 posto ide polugama Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 javit cu ti broj od jednog frajera koji radi isti posao ko i tuca.hr.....nalazi se u šestinama kod crkve,i inace radi za jaguar takve popravke na limariji....a puuuuuno jeftiniji od tuca.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 ajde javi tu pliz broj ako je moguce ili bar kolko cepa po jednoj rupi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 samo...nakon ravnanja je velika vjerojatnost da ostane trag oštećenog tj. napuklog laka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 pa kak onda auto izgleda kad ga tuca uneredi, pa posle tog tretmana ?Sav pun pikica puknutog laka, spreman za lakiranje ? kak se to onda isplati uopce ? jel netko ima kakve slike prije/posle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 javit cu ti broj od jednog frajera koji radi isti posao ko i tuca.hr.....nalazi se u šestinama kod crkve,i inace radi za jaguar takve popravke na limariji....a puuuuuno jeftiniji od tuca.hr jel njegov stari to prije radio? stari je 98g. odfuro e39 5icu jer ju je cijelu tuca stukla, al onda je taj majstor koji je radio bio jako bolestan i par mjeseci kasnije prestao radit... uglavnom svi su govorili kak ce se to nakon par godina opet vidjet na limu itd, i 5g. kasnije je sve bilo super. od valjda 200-250 udubina jedino dvije nije uspio izvuc. i kolko znam taj je bio prvi u hr koji izvlaci udubine "na vakum" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 tako je...meni swift ide kroz koji dan tamo...a bio je tucson nakon one tuce proslog ljeta....cijeli auto izlupan(krov,hauba,gepek,cak i rupice po stokovima vrata)i savrseno je napravljeno...nema boga da golim okom vidis ista...ko da je iz ducana izaso auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 ma ovo su fakat jaako mala udubljenja ali me nerviraju 2-3 na haubi.... koja je cijena otprilike po udubini? tnx svima:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 problem je kod izvlačenja sitnih oštrih udubljenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 javit cu ti broj od jednog frajera koji radi isti posao ko i tuca.hr.....nalazi se u šestinama kod crkve,i inace radi za jaguar takve popravke na limariji....a puuuuuno jeftiniji od tuca.hr E jebiga di si prije bio. Ja baš naručen u tuči Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 E jebiga di si prije bio. Ja baš naručen u tuči odjavi se :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 covjek se zove tihomir br:0981828715 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Jedan mali info o "Tuči" i profesionalnosti koja je rijetkost evo da se nadovežem...danas bio u "tuča" d.. dao sam im popraviti vrata koja je stari opizdil...ostavim ja auto, odem na kavicu i za cca uru, uru i pol ja nazad i fino izvučen gornji dio, no donji dio koji je bio izbijen prema van je trebalo vratiti i lijepo mi kaže čovjek probat ćemo al nemogu obećat i čovjek probo i još se jako malo vidi kad se gleda sastrane al sve u svemu dali su si truda i ja zadovoljan. no međutim, počne mi se čovjek ispričavati i veli da su imali malu nezgodicu?!? meni upitnici iznad glave i pokaže mi on...nekaj im je zveknulo na suvozačku bočnu šajbu i zgulilo je. počne mi se čovjek ispričavati i veli da su već naručili novu u GA da će me nazvat i to zamijeniti, da će mi dati zamjenski auto itd itd itd...ja razuman čovjek kakav jesam, a reko jebiga, događa se...sranje i kaj sad, nazad nemremo...uglavnom nisu mi naplatili popravak, šajbu su naručili, još je ženskica kopirala broj šasije i vidlo se da joj je neugodno, s obzirom da mi je ona preuzela auto...uglavnom, zadovoljan sam njihovim radom, jebiga sranje se dogodilo, radi šajbe neću na nikog pucat i prijetiti se, pokazali su da su poslovni ljudi i profesionalci...sve u svemu...sve 5. c/p FFC Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Evo ja bio danas u "Tuči" i mogu reći da sam prezadovoljan. Udubinu na vratima su izvlačili izvana i tako dobro napravili da više ne znam ni gdje je bila udubina Uglavnom moja preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 koliko penez? samo jedna udubina ili..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Samo jedna udubina na vratima cijena 370 kn. Za jednu udubinu nije tako strašno, ali da treba 10-ak udubina to bi već bilo puno love Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 to rade sa onim ljepilom iz vruceg pistolja i onda se na to nakelje nastavci i izvlaci se van, imam i ja to njesra al mi se neda zahebavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Nekakvo ljepilo je u igri. Ali sve su tako dobro napravili da se ništa ne vidi. Šta to ljepilo iz pištolja dovoljno čvrsto za tako nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 da, oni koriste ono crno boschovo , ja imam te crne i plave, to se cudo zakelji za lak ko blesavo nekad me strah vuc da ne otkine lak Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Pa šta se ne počneš s tim bavit onda? To ti je isplativije od poliranja Ovi naplaćuju 370 kn po rupi i cca 30 min posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Inače moj auto je trenutno na tretmanu izvlačenja rupa od leda prošla godina ga poharala, udaraca itd, sutra je gotov pa ču stavit slike s dojmovima, cijena je puuuuuuuuuno povoljnija za jednu rupu nego ovih 370 kn u tuči, tj. na odnosu tuče koliko su mi procijenili rad više od duplo jeftinije, ako kome treba usluga slobodno nazovite 095/9099-249 i 098/728-102 Marin pozovite se na mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Pa šta se ne počneš s tim bavit onda? To ti je isplativije od poliranja Ovi naplaćuju 370 kn po rupi i cca 30 min posla Preeeeeskupo.. kad se sjetim kak mi je auto izgledao pa x370kn -- mogao bi komotno kupit jos jedan polovan auto. Frajer u Šestinama mi je riješio i krov i haubu za 1200kn :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now