Josey Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 (edited) Decki, jel ko od hrvata proizvodi kosuljice motora? De nemogu nac nigdi, nasa san na netu super firmu koja ima miljun dimenzija al ne prima paypal nego moran ic u banku direktnom uplatom na racun, a onda teta za salterom sere da je to inozemna uplata i da je to pranje novca da treba invoice itd itd, da to onda treba prijavljivat.ma mislim se jebi si mater uplatija san 10 000usd dosad paypalom pa nikad problema. dakle da izbjegnem ovu glupost jel ima koja firma kod nas koja proizvodi ili drzi aftermarket kosuljice (piksne) btw, trebale bi mi od mercedesa OM611 ili 612, 613 piksne Edited September 30, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 a u cemu je problem zatrazit invoice od te firme? btw.. ja uplacivao direktno na racun isto pozamasne svote pa me nitko nish nije pitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 da, uzmi invoice, a možda ti u nekim bankama prođe bez problema :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 a rekao sam mu vec 4 puta da mi posalje i nikako da mi posalje .... pa popizdicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 aftermarket kosuljice cilindara? orginalne ti ne odgovaraju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Pa ja bez problema putem internet bankinga placam u inozemstvo i nikad nema problema niti ista ikad traze samo u nalogu naznacim da se radnji o kupnji proizvoda na invoice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 aftermarket kosuljice cilindara? orginalne ti ne odgovaraju ? napisa san koje originalne pasu al ih nema ima om615 meni trebaju om611, 612 ili 613 (tj ja nemogu nac u lokalnim ducanima, pasu mi i od nisan sr20det, samo sta su jeftine za popizdit ) e, poslao mi je invoice, napokon, al nema na njemu broja racuna ni broja banke, velim zasto? a da on to nezna da su oni velika tvornica i da to znaju samo njihovi u financijama, a poslao mi je punomoc na moju visu, kojom mu dajem pravo da mi naplate proizvode... điz, nisu jednostavno mogli napravit paypal acc... i onda kaze hrvati kompliciraju :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Strojna obrada Pogačić u Velikoj Gorici (gradići) ti imaju pikse i piksiraju blokove.Treba pitat... Sin vlasika ti je na vwcc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 (edited) neki kontakt? ove lokalne strojne obrade sto sam zvao uglavnom rade sa serijskim kosuljicama i narucuju od lokalnih trgovaca auto djelovima, tako da ovi nula bodova. Edited September 30, 2009 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 za mercedes probaj nazvat ljubic commerce tu u zg 01/2408044 , pozovi se na mene pa bus vidio ak mogu nabavit , po kojoj cijeni i kolko se ceka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 http://www.gregurek.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 u jc-u mozes naruciti iste od firme acl http://www.aclperformance.com.au/FordEngineIndex.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Napravi doznaku u inozemstvo iplati preko ibana i svrhu stavi ososbna pripomoc....nema ti sta ona srat na salteru Otidi u drugu poslovnicu onda ili trazi sefa.... Inace nadi ljevani blok......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now