esseker Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 (edited) ovako, izgleda da sam napravio kardinalni zajeb kupio sam gewinde preko ebay.de, i to jako davno. gewinde su no-name. moje (ne)znanje njemackog, brzina posto sam u roku 5 minuta morao odabrati i jos hrpa drugih stvari je utjecala na to da sam izgleda kupio one gewinde koje spustaju auto do nekih 65-70mm. problem je to sto to meni nije dosta, ja bi u pod odn. ja bi taman tako da mi ostane prst izmedju ruba blatobrana i gume... a sada trenutno izgleda uzasno napominjem da me samo prednji kraj zeza, zadnji se sredi posto je torzija. i sta sad? kako se to da rijesiti? drugacijim oprugama - Birt? nema vise navoja, zasarafljene su do kraja. imam dvije opruge na gewindama. da maknem jednu oprugu? ionako mi ne treba :rofl: evo slike kako sada izgleda na probnim 195/50/15.. glupi francuz :doh: pomoooooooć! Edited October 7, 2009 by esseker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Ide to niže, obično je tih 65 mm sa TUV-om, a zapravo ima još navoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Ti si to već dobio i montirao pa ne ide niže? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Ona kraća opruga je vjerovatno opruga za udobnost. Ako nju makneš... Odoše bubrezi.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 (edited) ja nisam bio na montazi posto radim popodne, ali pajdo kaze da nema vise navoja, da su zasarafljene do kraja. jebes bubrege, zato ih imam dva, jos cu maknuti i bumpstop-icu razmisljam da odem kod Birta da mi napravi nove opruge ili da mi ove skrati i podesi, ako ce mi krace opruge pomoci da padne jos nize. Edited October 7, 2009 by esseker Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Da napraviš kraće one tvrđe opruge? Ima li prostora u čašicama gore na spoju sa muldama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 bi se dalo narezati jos navoja za spustanje? ali onda bi vjerovatno trebalo kratiti amortizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 neznam čije su..ali pitanje...ako imas dvije opruge dakel laički rečeno onu glavnu "debelu" i onu malu koja je stlačena. Ako maknes manju uprugu u principu trebao bih dobit dodatna 2 cm nize...ali neznam kako će ti se automobil ponašati preko graba, jer dosad nikad nisam imao iskustva s time da je netko maknuo. Naime ona manja opruga služi da ona glavna ne pobjegen s mjesta kada je amortizer skroz ispruzen... znači kad ne bi bilo ove male a amortizer nema opterečenja glavan opruga bi šetala gore dolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 možda si dobio ovjes za takav auto sa jačim tj težim motorm pa su jače opruge i nedaju da auto potone kolko bi trebo tj ti htio Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 (edited) za navoj se sjecam da je blizu nosaca - mislim da bi se mozda moglo dobiti jos koji krug, ali ne nesto znacajno. e sad za ovo sto Mr.G pita, prostora u čašicama gore na spoju sa muldama, to ne znam jer sam sljakao i nisam mogao biti na montazi. gewinde su toliko no-name da nema vise ni tog proizvodjaca na ebayu :lol: sad pokusavam naci ime i ne nadjem, nadjem samo sve slicne ali ne i tog. Scorpion - to sam vidjao da ekipa makne ali na stranim forumima, i na boljim cestama, ali onda sto kaze Mr.G, zbogom bubrezi Seb - nisam. to su neke univerzalne i pasu na vise Peugeota i Citroena, od 1.0 - 1.8. moram napomenuti i prije da mi je auto oduvijek bio abnormalno visok, gore od SUVa, a amortizeri su original, nikad nisu bili mijenjani. Edited October 7, 2009 by esseker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Probaj prodat te gewinde. Raspitaj se na koje sve modele pasu pa ces prije prodat. I onda slozi kako spada ovjes. Ovo sad kemijat mislim da ti se ne isplati... Na kraju ces to razjebat pa ionako radit sve novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 sto se toga tice, to mi nije neka opcija. prvo jer mi se ne isplati ove prodavati, drugo, jer nemam para za neki normalan set weiteca, KWa ili nekih drugih, jer onda ne bi kupovao ovo smece.. a i ne trebaju mi ove bolje marke, samo zelim auto upodirati, nista drugo. trece, jer mi treba srediti samo prednji kraj, straznji se moze tocno u mm podesiti koliku visinu zelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Sjest će još malo niže kroz neko vrijeme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Ovu veću oprugu skrati. Naprave ti oni u omega oprugama istu takvu samo kraću 3cm... To ti je najbezbolnije rješenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 A sta ako se manja opruga izbaci a navoj se zavida tolko da dodje do vece opruge da nema lufta? mozda bi bilo ok a opet lako moguce da ce biti sranje, jer visina ce bit tu negdje a moglo bi "plesat" sve skupa... i mene to malo muci, navoj je skroz na kraju i htjeo bi to jos koji cm nize, isto prednji kraj naravno, jer je torzija iza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 ovak nekaj te muci? navoja ima ali se neda vise bez prerade tj da malo taj rub pobrusis i onda ide jos nize Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Ovako je kod njega: Zajebano, prvo moraš provjerit koliko goli amortizer bez opruge ima hoda, sve izmjeri da znaš kolko ti kotač može još prema blatobranu. Nemoj bumpstopove skidat nikako! Eventualno ih malo skrati ak će smetat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 a u mojm slucaju , je li pametno pobrusit ovaj dio malo da mogu jos spustit auto ??samo je jedna kvrgica bitna koja se tu nevidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 ja odlucio i bice maknuta manja opruga zasad a dalje cemo vidjeti. u slucaju da ni dalje ne budem zadovoljan preradit ce se opruge. ako i dalje ne budem zadovoljan, bacam opruge i ZOD ce me uputiti kako da si i ja napravim zracni ovjes :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 (edited) Radije odi u omegu nek ti naprave ove velike opruge kraće za 3cm... To ti je najsigurnije... Ove tanke oprugice nisu tu samo kao bumpstop nego radi mekanog kratkog hoda kako bi auto bio donekle udoban... Jedino ako ove bumpstop opruge zaista budu skroz stisnute kad staviš auto gore... Onda ih izbaci... Edited October 8, 2009 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 sta nece biti predugi amortizeri ako stavi krace opruge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 izbaci onu manju oprugu skroz....neces pozalit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Probaj prodat te gewinde. Raspitaj se na koje sve modele pasu pa ces prije prodat. I onda slozi kako spada ovjes. Ovo sad kemijat mislim da ti se ne isplati... Na kraju ces to razjebat pa ionako radit sve novo. isto ko i ti svoj motor :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 (edited) Nes si pobrko Kad sam to nes "kemijao"? Vec sam dva puta radio komplet generalku koja me svaki put dosla oko 1000E...:doh: No dosta OTa... Edited October 8, 2009 by Outlaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 prva stvar....gewinde jesu no-name ali nisu smeće....ja sam ih imao na golfu i sad imam na astri....super su,za te pare više nego odlične... ja sam naručivao i ove tvoje,pa se sad osećam malo prozvanim kako smo ti naručili smeće koje ne spušta auto više od 65mm... pa ako hoćeš auto u podu,ali bukvalno,onda air ride i gaaas....znajući tebe,tek onda ćeš biti zadovoljan....sve ovo ostalo će ti biti još 2-3 cm,što te opet neće zadovoljiti....ili nabavi malo veće felge,kao ja na astri,pa će to izgledati ubijeno u pod (iako i nije baš)ali tako izgleda.... tamo je pisalo koliko spušta,tako da neznam koji je problem sad....i još malo pročitaj,jer ima do koliko se spuštaju za svaki dan,a do koliko samo za show...u ovoj drugoj opciji treba izbegavati vožnju....a koliko vidim vi ste ga već zašarafili do kraja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now