Jump to content

gewinde spustaju do 65 - ja bi nize -kako?

Recommended Posts

alex - uopce te nisam prozvao.

ti si samo sredio prijevoz. sta bi se ti osjecao prozvanim kada ti nisi utjecao na izbor, ja sam ih izabrao i ja nisam gledao koliko spustaju, sve vezano za izbor je iskljucivo moja pogreska i tako pise u mom postu.

za ono sto meni treba ce biti dobre, ok, visina je problem ali ce to biti rijeseno sa preinakama.

sto se ovoga sa smecem tice slazem se, nisam to tako trebao napisati, ne mogu suditi o njima posto jos nisu bile na autu i nisam ih isprobao, tako da molim cijenjeno citateljstvo foruma da taj dio posta zanemari :thumbsup:

A jel ikome od vas palo na pamet da ekstremno spustanje totalno poremeti geometriju, a I vjerujem da na vecini auta ovjes nije predviden da na njega idu ekstremno kraci amortizeri. Pitanje je kako ce ti kotaci stajati nakon tolikog spustanja,I da li ces morat mjenjat I ostale djelove ovjesa da bi to sve mogo vratit u tvornicke vrijednosti. Znam da se za moj auto proizvode kompletno nove vilice stangice I sve te gluposti da bi se auto mogo spustiti "u pod".

Neznam kako se na tim gevindama stela visina, ali na D2 se pomice donji prihvat amortizera,tako da amortizer uvijek radi jednako na bilo kojoj visini. A ako ti se visina stela na opruzi,onda je to isto kao da si stavio kratku oprugu I amortizer ti potone I vise nije u svom podrucju rada. Po meni ako zelis nize, kupi nesto drugo. Ili bolje gevinde, ili krace amortizere I opruge.

Nes si pobrko :)

Kad sam to nes "kemijao"? Vec sam dva puta radio komplet generalku koja me svaki put dosla oko 1000E...:doh: No dosta OTa...

kemijanje sa kvazi majstorima koji su radili "kao" generalku :P

ili jednostavno nemas sreće s tim motorom :cice:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...