Jump to content

Sredstvo za kožu

Recommended Posts

I mene zanima posto imam par koznih volana koji mi stoje doma pa da ih ujedno i konzerviram jer sam skuzio da su poceli pucati zbog suhoce...

Brljajuci sam nasao da je dobro ocistiti kožu sa nekuhanim trajnim mlijekom, dobro obrisati i onda namazati medicinskim vazelinom. Sto mislite o tome?

sta znaci ''sjedalo je pohabano al ne i poderano''

kozna sjedala kad se pohabaju onda viri platno - nema vise koze na tom dijelu

poderano je kad dole pipas spuzvu između niti platna.

ak nemas koze na djelu nego je platno tu nema pomoci. malo ranije kad je to sve pocelo si mogao ofarbat kozu al to je samo za trenutno rjesenje za auto za prodaju.

inace pomoci nema

tam gdje je platno nema ti spasa jer fizicki koza se vise ne nalazi na platnenim vlaknima.

To se moglo rjesit prije da si na vrijeme primjetio lizanje pa s necim farbat privremeno. Odi kod Bobe on ti zna te neke koji to lakiraju, prico mi je o tome.

danas sam kozu ocistio jos i namazao sa nigrinovim sredstvom leder pflege (po vuku koza njega haha) i malo je meksa na dodir. sjedalo u biti nigdje nije pohabano do platna niti poderano, nego je koza jako izlizana, na nekim mjestima nema boje vise ko original. ne ruli se nigdje.

dakle pofarbat te dijelove, kako :) molim kontakt ili preparat i neko uputstvo pliz pliz :)

Nivea krema za ruke, nanese se rukama i dobro utrlja u kožu, ostaviti 15min da koža povuče i nakon toga obrisati krpom sa mikro vlaknima :)

tak smo u vojsci čizme omekšavali :cool:

znam da ljudi mažu siceve s Niveom al meni se to ne čini baš pametno i ne bi to radio. Ne da je loše za kožu nego je masno i lako moguce da se pod nekim uvjetima ta mast prenese na hlače.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...