mrlakis Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 jeli stvar u lošoj kvaliteti filtera i brtve ili može biti u nečem drugom problem(kompresija u karteru,skrivljena baza di naliježe brtva)? kad sam promijenija filter dotegao sam ga s dvi ruke koliko sam mogao,jutros sam probao još malo dotegnuti ali ne može se više.proša sam cca 5tkm od izmjene ulja i filtera. i na prošloj izmjeni mi je isti bio problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Moja priča: starome na micri kod stavljanja uljnog filtera shebali su navoj tako da on nije dobro primio i u vožnji (stari mi ima dosta godina pa vozi stvarno polako) probilo je ulje na filteru i iscurilo. Sam bog kaj je on odma skužil da ulje curi pa je ugasio motor. Inače bi bila generalka. Moj savjet. Skini filter, pogledaj u čemu je problem. To ti je manji trošak nego da ti nekaj rikne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 vjerovatno los filter, dosta puta sam to vidio kupi neki bolji filter i stavi ga i normalno provjeri ako je sve u redu kad ga budes skinuo :lol: a kad montiras novi obavezno namazi gumicu sa uljem i samo rukom jako dotegni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 zanimljivo je da je sve bilo uredu dok je bila normalna temperatura zraka,čim je pala ispod 10c pustilo je dvi, tri kapi.vjerovatno loša brtva Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 zanimljivo je da je sve bilo uredu dok je bila normalna temperatura zraka,čim je pala ispod 10c pustilo je dvi, tri kapi.vjerovatno loša brtva Postoji i logika za to. Tlak ulja je puno visi dok je motor i ulje hladno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now