Raptor6767 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 (edited) Na atmosfercu ćeš i 1KS osjetiti... U kojim uvjetima je drugi mjeren, u kojim tvoj. Kolika je bila temperatura vani, koliko si zagrijao getribu, koje gume si gore imao, jesi stavljao veće diskove? Sve su to pitanja koja će utjecati na snagu na kotačima...Evo samo recimo jedna banalna stvar. Diskovi većeg promjera i teži će ti pojesti konje na cesti.... Temperatura je bila različita, istina, ali zato i postoje, VALJDA, softverske korekcije? Sve ostalo je isto: gume, tlak u njima, kočnice, kotači,... STOCK MODIFIED MODIFIED - HIC valjci Edited October 20, 2009 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 nabolje da ti napravis auto od stiropora, pa da vidis snage na kotacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Temperatura je bila različita, istina, ali zato i postoje, VALJDA, softverske korekcije?Sve ostalo je isto: gume, tlak u njima, kočnice, kotači,... STOCK MODIFIED MODIFIED - HIC valjci Maha ti je točno izmjerila ono što ti osjetiš i što ti je miltek dao... 7Nm momenta u špici na 6000rpm. Ali isto tako je miltek ubio moment iznad 7000rpm gdje se i krije snaga.... Ali to je ono što ljudi ne shvaćaju što znači k&n i miltek na atmosfercu.. Možeš dobiti, možeš zajebati... Ali definitivno si dobio vortuelne konje i konje u mozgu koje imaš na "osjećaj" zbog boljeg zvuka a i taj moment koji će se i pokazati na race... Jer koliko ljudima treba objašnjavati, mjereni moment i mjerena snaga... To je maksimalni moment u određenoj točci i maksimalna snaga u određenoj točci.. Ti na turbo motoru možeš imati manje maksimalnog momenta i maksimalne snage, ali da se taj maksimalni moment duže zadržava i isti te popiša na ulici... Sad bi dominik rekao nije sve u snazi i momentu... Sve je u krivulji momenta motora... nabolje da ti napravis auto od stiropora, pa da vidis snage na kotacima. Nemoj opet početi sa odgovorima lupetaš, auto od stiropora itd... Ako imaš činjenice, napiši, pa da vidim što ja to po tvome mišljenju lupetam.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Ti na turbo motoru možeš imati manje maksimalnog momenta i maksimalne snage, ali da se taj maksimalni moment duže zadržava i isti te popiša na ulici... Slažem se. U ostalo ne želim ulazit i spamat temu bezveze jer je interesantna (ne bi bilo loše da ekipa stavlja svoja dyno mjerenja), a i ne razumijem se u te tehničke stvari. To prepuštam vama koji se kužite. U praksi je sljedeća situacija bila: Stock - OK ide auto, mogao bi i bolje Miltek & K&N - OK ide auto, ne kužim razliku u everydayu, MEĐUTIM, u "stajanjima" sporiji za 2 dužine u usporedbi s autima s kojima sam se stajao Miltek, K&N i remap - OK ide auto, ne kužim neku veću razliku u everydayu, MEĐUTIM, auto povratio izgubljene 2 dužine i sada je za još 2-3 brži Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 odgovor na 1. pitanje = nikakve.to je bilo napomenuto kao "toliko o tome koliko se zna handlat postavkama na MAHA-i". a sto je onda "wassergekughlt"? znaci samo radi 3 modela automobila su stavili to kao 3. opciju a druge su izostavili..?? LOL kad mogu doc izmjerit na tvojim valjcima snagu? Ne razumijem ovo " samo radi 3 modela su ovo stavili kao 3. opciju" Koja 3 modela? Postoji jos jedna mogucnost, a to definitivno nije hladjenje turbine, nego hladjenje motora, jer za pretpostaviti je da zrakom hladjeni motori gube vise snage na pogon ventilatora (Porsche 911 npr.) nego vodeni na pogon vodene pumpe, pa je stoga opcija "Luftgekühlte". Ukoliko je to zbog toga, tebi su definitivno stavili krivu postavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 ^ Upravo o tome ja pričam na prošloj stranici... po tome je krivo izračunata snaga motora zbog krivih postavki valjaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Ma onu izračunatu uopće ne gledaš. Gledaš snagu na kotačima (Prad) i ta je točna... Ona sa dodanim gubitcima getribe na radilici je donekle točna, a one proračunate zanemari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Ne razumijem ovo " samo radi 3 modela su ovo stavili kao 3. opciju"Koja 3 modela? Postoji jos jedna mogucnost, a to definitivno nije hladjenje turbine, nego hladjenje motora, jer za pretpostaviti je da zrakom hladjeni motori gube vise snage na pogon ventilatora (Porsche 911 npr.) nego vodeni na pogon vodene pumpe, pa je stoga opcija "Luftgekühlte". Ukoliko je to zbog toga, tebi su definitivno stavili krivu postavku. nemam pojma.. samo neka se izjasne oni koji su upuceni pa ajmo mi izmjerit snagu kako spada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 ^ A kaj, novo mjerenje nije pokazalo baš reprezentativne rezultate ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 ^A kaj, novo mjerenje nije pokazalo baš reprezentativne rezultate ili? da.. istina, ne znam na koliko mi puse t28 (jos nikad nisam dosao do fuel cut-a koji se aktivira putem MAF-a na cca 1.05bar, mislim 5V), mjerio sam na ina98 umjesto na omv100 i ta je razlika u rotacionoj masi a upitan je i onaj postotak kocnice na valjcima.. na autu nije napravljeno ista da bi dosta vise konja ali je barem Nm trebao biti veci.. nekidan mi izmjereno da imam seijala = 270Nm ne bi bas rekao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Neznaš koliko puše turbine i čudiš se što ima serijala moment? :lol: Neznaš na koliko se otvara WG, jel silvija ima elektronsko doziranje tlaka, neznaš koliko stvarno puše (isto kao na serijali ili možda čak i manje) i čudiš se rezultatu.. :lol: Da ti je tlak konstantan 1bar imao bi cca 250KS... Očito je tlak 0.5-0.6bar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Neznaš koliko puše turbine i čudiš se što ima serijala moment? :lol: Neznaš na koliko se otvara WG, jel silvija ima elektronsko doziranje tlaka, neznaš koliko stvarno puše (isto kao na serijali ili možda čak i manje) i čudiš se rezultatu.. :lol: Da ti je tlak konstantan 1bar imao bi cca 250KS... Očito je tlak 0.5-0.6bar... pa nemam tarbo bust čuku ee a wga serijala radi na 10psi odn. 0,7bar nema ebc, samo wga na vakuum/tlak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 (edited) Edited October 20, 2009 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Ovo je realno. 170 na kotačima gubitci 59KS! Za 0.7bar vrlo realno 230KS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Ovo je realno. 170 na kotačima gubitci 59KS! Za 0.7bar vrlo realno 230KS... - free-flow auspuh 3" - Lasta sponzor (de-cat) - free-flow air-filter - FMIC kit - SR20DET rebuild - EXEDY kvacilo - olaksan zamasnjak - NGK BKR7EIX - CUSCO engine mounts - NISMO gearbox mount - pigeon mod - welded diff - 3,3mm angle spacers - Walbro GS-341 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Daj stavi prvo boost ćuku neku makar provizorno da vidiš kakva je situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Di je tu ikakav upgrade po pitanju snage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 2 branx - naravno 2 iggy - samo micanje katalizatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 - free-flow auspuh 3" - Lasta sponzor (de-cat)- free-flow air-filter - FMIC kit - SR20DET rebuild - EXEDY kvacilo - olaksan zamasnjak - NGK BKR7EIX - CUSCO engine mounts - NISMO gearbox mount - pigeon mod - welded diff - 3,3mm angle spacers - Walbro GS-341 Di je tu ikakav upgrade po pitanju snage? Evo Igi ti je napisao da ne moram ja... :doh::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 2 iggy - samo micanje katalizatora. Pa vidim, zato mi i nije jasno što se čudiš serijskim rezultatima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Pa vidim, zato mi i nije jasno što se čudiš serijskim rezultatima... cudim se okretnom momentu. zar i on ne bi trebao biti malo veci? to sto auto ima malo vise ks je normalno za de-cat auspuh + fmic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Ne znam koliko je subjektivan dojam, ali ja sam prvo imao složen komplet ispuh bez katalizatora, i nakon stavljanja katalizatora mi se činilo da bolje vuče :huh: EDIT: Od početka imam FMIC tako da se to nije mijenjalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 (edited) Ne znam koliko je subjektivan dojam, ali ja sam prvo imao složen komplet ispuh bez katalizatora, i nakon stavljanja katalizatora mi se činilo da bolje vuče :huh: EDIT: Od početka imam FMIC tako da se to nije mijenjalo nemam pojma.. trebam prvo vidjet na koliko mi puse turbina. prema mojim specifikacijama vecina ima od 240-250ks, blize ovim 250. ali oni imaju puhalicu na 14-15psi sto je oko 1bar. frend koji slaze aute inace mi je rekao da je gledao moj wga i da je navodno neispravan.. nisam imao vremena to pogledati no provjeriti cu prvo tlak. Edited October 20, 2009 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Da, onda za početak definitivno kreni od tlaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 (edited) evo i rezultata od nekih mom autu pribliznih po modifikacijama.. Power-related modsA'PEXi induction kit A'PEXi racing plugs Apex uprated WMIC Apex full 3" exhaust + decat Walbro fuel pump Profec-B boost controller Boost 12.5psi RR Results 256bhp (flywheel figure) xxxft.lbs --- --- --- Power-related mods A'PEXi Induction Kit NGK Grade 7 plugs A'PEXi SAFC 2 (Mapped by APT) Apex Uprated WMIC Apex Full 3" Exhaust + Decat Mongoose Front Pipe Dano Elbow Walbro fuel Pump Bren Device Boost 15psi Results 267bhp@5437 (flywheel figure) 284ft.lbs@4250 Recorded at Austec Racing --- --- --- Power-related mods A'PEXi induction kit A'PEXi AVC-R Bren Decat Dano Downpipe Denso IK24 Hybrid FMIC SRBPower Exhaust Walbro fuel pump Boost 1 Bar/15psi RR Results 270bhp (hub figure) 246ft.lbs Recorded at Thor --- --- --- Power-related mods A'PEXi induction kit Denso IK24 plugs Apex Bren Device boost controller Powerflow Ø2.25" Full decat system Boost 14psi RR Results 270.9bhp (flywheel figure) 233.2bhp (Wheel figure) 252lbs torque Graph : SX@SCA-Y0! Recorded at SCA --- --- --- Power-related mods A'PEXi induction kit Apex front pipe Scorpion Decat silencer A'PEXi N1 duel catback exhaust A'PEXi AVCR set to 1kgcm2 Greddy FMIC Boost ~14psi RR Results 286.8bhp (flywheel figure) 241bhp (Wheel figure) 296.9lbsft torque graph Recorded at Prosport --- --- --- Power-related mods 3" Front Pipe and Decats Denso IK24 Spark Plugs S15 WMIC Boost 14psi RR Results 239bhp @ 5112 (flywheel figure) -->:huh: 210bhp @ 5112 (Wheel figure) -->:unsure: 269ft/lbs @ 3801 Recorded at Westward Engineering daj pogledaj ovo di sam stavio smajlije.. eto, toliko o tim mjerenjima i tocnosti!! LOL Edited October 20, 2009 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now