Hic Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 btw... ovo sa iskra spalila klip mi je jebena teorija!!! Moram to negdje zapisati, najbolje da Tomi stavi sticky! Hvala sto ste mi osvjezili dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 btw... ovo sa iskra spalila klip mi je jebena teorija!!! Moram to negdje zapisati, najbolje da Tomi stavi sticky! Hvala sto ste mi osvjezili dan A mani su zakon ovi kvazi-tuneri kojima se sve istopi prije nego svijecica i baci prvu iskru Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 A šta se nije moglo dogoditi da se motor malo previše vrtio u okretaje i prilikom istezanja klipnjače sastavilo čelo klipa sa svječicom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 BTW, ja sam već vidio rupicu na klipu od motorne pile ali je bila 1mm debljine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 A šta se nije moglo dogoditi da se motor malo previše vrtio u okretaje i prilikom istezanja klipnjače sastavilo čelo klipa sa svječicom? Da istegnula se 1cm klipnjaca :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 ĐI, cak da se klipnjaca i istegla 1cm sta je nemoguce3, zar nebi prvo udarilo celo klipa u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Kolika je debljina klipa na tom mjestu? Morao bi biti bar 4,5 do 5mm Mozda je doslo do kakve greske u odljevku tog klipa, pa je ispao puno tanji, pa ga je i puno lakse zagrijati. Ili je u odljevku ostao prazan prostor - rupa, koja se ne vidi niti odozdo, niti odozgo. Nisam ovo nikad vidio, a nije mi ni jasno cemu dvostruka upustenja za ventile na celu klipa na jednoj strani (veca i manja upustenja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Upuštenja su za ventile gdje su usisni ventili uvijek većeg promjera. Klip je ravan jer se radi o 1.4 atmo motoru. Možda je bila kriva svječica koja previše gura elektrodu u cilindar?Ali vrlo lako da se radi o lošem odljevu klipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Upuštenja su za ventile gdje su usisni ventili uvijek većeg promjera. Klip je ravan jer se radi o 1.4 atmo motoru. Možda je bila kriva svječica koja previše gura elektrodu u cilindar?Ali vrlo lako da se radi o lošem odljevu klipa. nije na to mislio, pogledaj da na jednoj strani imas 4 utora, a na drugoj 2 vjerojatno se isti klip koristi za vise motora pa onda im lakse slozit univerzalni klip :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 nije na to mislio, pogledaj da na jednoj strani imas 4 utora, a na drugoj 2 vjerojatno se isti klip koristi za vise motora pa onda im lakse slozit univerzalni klip :doh: O majke ti. Nisam to ni skužio. Kakva sranja još neće ugrađivati?! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Upuštenja su za ventile gdje su usisni ventili uvijek većeg promjera. Klip je ravan jer se radi o 1.4 atmo motoru. Možda je bila kriva svječica koja previše gura elektrodu u cilindar?Ali vrlo lako da se radi o lošem odljevu klipa. Jesi ti uopce procito moj post? Pa daj zbroji upustenja na klipu na prvoj slici! Sta, taj motor ima 6 ventila po cilindru? Jel ti vidis da na jednoj strani ima dva veca i dva manja + na drugoj strani dva manja sto je ukupno 6? Ili ja ne vidim dobro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Jesi ti uopce procito moj post?Pa daj zbroji upustenja na klipu na prvoj slici! Sta, taj motor ima 6 ventila po cilindru? Jel ti vidis da na jednoj strani ima dva veca i dva manja + na drugoj strani dva manja sto je ukupno 6? Ili ja ne vidim dobro? Ajde nemoj tako bahato odgovarat, covjek te nije shvatio od prve a ti agresivnim tonom odgovaras mr.G-jev advokat Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Vidio sam nešto slučno kod frenda na alfi 145qv, veli kad se duže vozim po autoputu odjedamput mi rokne bijeli dim na auspuh i upali se lampica od ulja. Šprung na klipu nije bio vidljiv dok klip nismo izvadili iz bloka. Inače ovo gore ti se desi kad koristiš krive svjećice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogoslav Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 To je inače moj motor koji je bio u Roveru od prvog dana, km je originalna jer sam prvi vlasnik, uglavnom to je 1.4 16V s 2 bregaste (K serija) i nedavno je krepal, moj mehaničar je isto rekel da to nije nikad vidio, jer dok nije bio raskopan, pretpostavljali smo da je brtva na glavi otišla, jer je to "kao" relativno čest problem kod njih. Kiler se razletio, njega smo zamjenili i raskopali ga, a unutra ovo, zašto i kako, zasad mi nitko nije zn al točno reći, u međuvremenu sam zbavil drugi motor jer mi je trebal hitno auto, a ovaj je sad za dijelove Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 26, 2009 Author Share Posted October 26, 2009 Vidio sam nešto slučno kod frenda na alfi 145qv,veli kad se duže vozim po autoputu odjedamput mi rokne bijeli dim na auspuh i upali se lampica od ulja. Šprung na klipu nije bio vidljiv dok klip nismo izvadili iz bloka. Inače ovo gore ti se desi kad koristiš krive svjećice... 2 gogoslav:kaj se nije i tebi ovo desilo ajde ljudi ne prepucavajte se nago da nademo potencijalni uzrok ovom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 dajte dizne na ispitivanje, ali oznacite si di je koja dizna bila, da vidite jel ta na kojoj je nastradao klip iednakog protoka kao i ostale ili bubi donesi meni budem ja odnio na ispitivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 možda ovo pomogne al neće otvorit nego treba saveas 9mb http://www.mahle.com/C12570B3006C0D49/vwContentByUNID/1C3E152A5EC2FC31C125765500254B4E/$FILE/Schadensbrosch%C3%BCre_englisch_final.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 erorr mi kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joc16v Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Ide normalno sa save target as... Odličan PDF Tihomire:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 hvala po ovom izgleda da je rupa zbog neodgovarajućih svjećica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Gotovo sam siguran da je od injekotra....Imao sličan slučaj nedavno s MPI Fiatovim Fire-om samo nije otišlo skroz prijeko nego je milimetar ostao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Taj motor ima pikse koje moraju biti u 1/100 mm po visini, ako ti je jedna piksa propala (sjebalo brtvu) onda je voda usla u cilindar i desio se hidro udar. Klip je vjerojatno puko di je najtanji i kod voznje se rupa povecala (sto je logicno) Vjerojatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now