Tuco Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Jel itko ima ikakvu ideju prije nego krenem rastavljat auto...možda postoji neko lako objašnjivo rješenje... Radi se o Grande Puntu..ima zvučnike, stavim radio u njege, euro konektori, radio radi, nalazi stanice, vrti cd ali zvuka nema.... Nekako ne želim vjerovat da nisu spojili zvučnike, auto je došao bez radia ali su zvučnici u vratima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 svasta je moguce... pa to ti bar nije problem provjeriti ako su zvucnici spojeni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Vjerovatno nemas ni provucene kablove do zvucnika. Sve je moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 skinuo sam mrežicu kod zvučnika ali moram skidat panel na vratima da bi mogao skinut zvučnik da vidim jel to sve spojeno a iskreno nemam volje to baš radit na autu koji je star par dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 pa pitaj u servisu di si ga kupio, oni ce vjerovatno znati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Jesi probao pojačati zvuk na radiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Kaj se dan danas prodaju novi auti bez radia?! Probaj pogledat u onom bužiru između vrata i štoka dal ima zica za zvucnike, valjda se moze ta guma izvadit na jednom kraju da se vide zice... Il na euro konektoru probaj povuc zicu od zvucnika, skuzit ces ak nije nigdje spojena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 nabij spajalicu ili nekaj u iso konektor, spoji zicicama na 1,5V bateriju i ak drnda nekaj u njemu znaci da je spojeno... jesi siguran da radio nije sjeban, ili ugaseno interno pojacalo? koji je HU uopce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 a mute zica, da gane drzi pod muteom nekako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Netrebas raskapat, napravi ovo sta je reko Kroky, ili ohm metar u ruke, cisto sumljam da ce biti maximalni otpor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 možda su se zvučnici pokvarili .. ipak je to fiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 Kiki odfakaj...dođi radije platit kavu u Pit Stop HU je pioneer neki osnovni model, mislim da je deh 1100 ... budem danas pogledao po danu zakaj ne svira tnx na savjetima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Kaj se dan danas prodaju novi auti bez radia?! Kaj te to čudi. Meni prije 2 godine htjeli prodati ford focus s radio kazetofonom... I još mi ponosno prodavač priča kako je vrhunski opremljen auto, ima električne podizače sprijeda, ručne odozada, 4 ratkape, i kazetofon... Ja mislio frajer se zajebava dok nisam sjeo u auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 Auto je uzet za minimalnom opremom..ima prozore na struju i klimu..milim da je to to...to je auto koji će se u firmi koristit za po gradu i okolici...ide sad u naljepnice i gasss...ne treba tu neka oprema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Kaj te to čudi. Meni prije 2 godine htjeli prodati ford focus s radio kazetofonom...I još mi ponosno prodavač priča kako je vrhunski opremljen auto, ima električne podizače sprijeda, ručne odozada, 4 ratkape, i kazetofon... Ja mislio frajer se zajebava dok nisam sjeo u auto... Yep istina....presmješno:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Ja sam isto svoj punto mk2b uzeo bez radia, jer je njihov bio šrot i koštao je ko pošten hu drugih prozvođača.Al mi je sve radilo kad sam ubacio drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now