Jump to content

Novi auto - radio

Tuco

Recommended Posts

Jel itko ima ikakvu ideju prije nego krenem rastavljat auto...možda postoji neko lako objašnjivo rješenje...

Radi se o Grande Puntu..ima zvučnike, stavim radio u njege, euro konektori, radio radi, nalazi stanice, vrti cd ali zvuka nema....

Nekako ne želim vjerovat da nisu spojili zvučnike, auto je došao bez radia ali su zvučnici u vratima....

Kaj se dan danas prodaju novi auti bez radia?!

Probaj pogledat u onom bužiru između vrata i štoka dal ima zica za zvucnike, valjda se moze ta guma izvadit na jednom kraju da se vide zice... Il na euro konektoru probaj povuc zicu od zvucnika, skuzit ces ak nije nigdje spojena.

Kaj se dan danas prodaju novi auti bez radia?!

Kaj te to čudi. Meni prije 2 godine htjeli prodati ford focus s radio kazetofonom...

I još mi ponosno prodavač priča kako je vrhunski opremljen auto, ima električne podizače sprijeda, ručne odozada, 4 ratkape, i kazetofon... Ja mislio frajer se zajebava dok nisam sjeo u auto... :D

Kaj te to čudi. Meni prije 2 godine htjeli prodati ford focus s radio kazetofonom...

I još mi ponosno prodavač priča kako je vrhunski opremljen auto, ima električne podizače sprijeda, ručne odozada, 4 ratkape, i kazetofon... Ja mislio frajer se zajebava dok nisam sjeo u auto... :D

Yep istina....presmješno:rofl:

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...