Svig Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Dali se moze naruciti poslije 4... jer radim do 4 i nikako da ostavim auto , pa ja odem negdje na cugu ili nesto , htio bi unutarnje kemijsko i vanjsko poliranje? moze i na pm... tnx! Za to mi treba cijeli dan,za klasično pranje nema problema kad uloviš vremena slobodno dođi. Ako hoćeš nešto detaljnije za to mi trebaš ostavit auto ujutro i pred večer dođeš po njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 saša ono mlijeko kaj si meni i rafaju stavio ODLIČNO ,od sad samo to ništa drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Za to mi treba cijeli dan,za klasično pranje nema problema kad uloviš vremena slobodno dođi. Ako hoćeš nešto detaljnije za to mi trebaš ostavit auto ujutro i pred večer dođeš po njega. hm... ajd javim ti se 7. 8 sam na GO pa dodem jedan dan jer imam svadbu 14.8 kum sam pa da to izgleda tip top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 hm... ajd javim ti se 7. 8 sam na GO pa dodem jedan dan jer imam svadbu 14.8 kum sam pa da to izgleda tip top dogovoreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Saša, moram i ja do tebe naletiti sl. tjedan pred kraj jer idem iza na GO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Bio s frendom jutros, svaka čast na obavljenom poslu! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 bio jučer kod sviga na pranju..... super zadovoljan...sad se čak i vidi da je perla boja auto nego ona glina čuda radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 danas bio do Sviga, napravili vanjsko pranje, snow foam, felgice, unutrašnjost djelomično kemijski uredili, prezadovoljan, sve je super, sad uživam kad sjednem u auto :thumbsup: sutra nabacim koju slikicu ovdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 danas bio do Sviga, napravili vanjsko pranje, snow foam, felgice, unutrašnjost djelomično kemijski uredili, prezadovoljan, sve je super, sad uživam kad sjednem u auto :thumbsup: sutra nabacim koju slikicu ovdje ma tvoj je bio beba kakvi meni dolaze :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Ford Mustang-1967g.-5.7-430hp Auto je došao iz Kalifornije prije 2g u prilično dobrom stanju. Sve ja na autu ispravno i radi kako spada. Auto je inače bio garažiran ali je bio kod meganičara par mj. koj ga je držao vani i to se nažalost vidi. Danas sam započeo s vračanjem sjaja da to bude kako i zaslužuje takav stroj. Pošto je auto kod mene došao več prilično kasno nisam stigao ništa ozbiljnije raditi na njemu,samo jedno kvalitetno vanjsko pranje i čišćenje laka s glinom. Več nakon toga je auto izgledao puuuuno bolje. Par slikica u kakvom je auto bio stanju kada je došao. Nastavak sutra!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvarak Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Bio kod Sviga s frendom neki dan....prezadovoljan sam.....auto mi danima izgleda kao da je prije 15min izašao iz praone....ne znam kaj mu radiš dok pijem kavu, ali sviđa mi se )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 ja bio danas Saša svaka cast :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 bio i ja neki dan...glina+ vosak.. rezultat je vrhunski... svaka čast..daj još koju fotku stavi na forum da si skinem ili mi baci na mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 bio i ja neki dan...glina+ vosak..rezultat je vrhunski... svaka čast..daj još koju fotku stavi na forum da si skinem ili mi baci na mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Sale jesi živ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Bas se vracam od Sase. Odlican posao. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 I sutra kiša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Reneova sudbina Najavim se i ja uskoro na nekakvo voskanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 brisi...dupli post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 I sutra kia. Znam. Garaza majka. Combo i cipelzug ce biti u pogonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Bas se vracam od Sase. Odlican posao. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Danas smo se ponovo malo pozabavili s Mustangom,bili smo prilično ograničeni s vremenom tako da smo napravili samo najnužnije. Slikano s mobom tak da slike nisu baš nešto. Motor i prostor oko njega smo ostavili za neki drugi put kada če biti više vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Bas se vracam od Sase. Odlican posao. :thumbsup: bas ljepo od tebe sto si se javio Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Kad ja mogu doci na pranje i glina +vosak ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ovaj mustang je :jawdrop::jawdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now