Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Musil said:
Dali se moze naruciti poslije 4... jer radim do 4 i nikako da ostavim auto , pa ja odem negdje na cugu ili nesto , htio bi unutarnje kemijsko i vanjsko poliranje? moze i na pm... tnx!

Za to mi treba cijeli dan,za klasično pranje nema problema kad uloviš vremena slobodno dođi.

Ako hoćeš nešto detaljnije za to mi trebaš ostavit auto ujutro i pred večer dođeš po njega.

• Replies 794
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
  Svig said:
Za to mi treba cijeli dan,za klasično pranje nema problema kad uloviš vremena slobodno dođi.

Ako hoćeš nešto detaljnije za to mi trebaš ostavit auto ujutro i pred večer dođeš po njega.

hm... ajd javim ti se 7. 8 sam na GO pa dodem jedan dan jer imam svadbu 14.8 kum sam pa da to izgleda tip top :)

Posted
  Musil said:
hm... ajd javim ti se 7. 8 sam na GO pa dodem jedan dan jer imam svadbu 14.8 kum sam pa da to izgleda tip top :)

dogovoreno

• 1 month later...
Posted

danas bio do Sviga,

napravili vanjsko pranje, snow foam, felgice, unutrašnjost djelomično kemijski uredili,

prezadovoljan,

sve je super, sad uživam kad sjednem u auto :thumbsup:

sutra nabacim koju slikicu ovdje

Posted
  Gabre said:
danas bio do Sviga,

napravili vanjsko pranje, snow foam, felgice, unutrašnjost djelomično kemijski uredili,

prezadovoljan,

sve je super, sad uživam kad sjednem u auto :thumbsup:

sutra nabacim koju slikicu ovdje

ma tvoj je bio beba kakvi meni dolaze

:thumbsup:

Posted

Ford Mustang-1967g.-5.7-430hp

Auto je došao iz Kalifornije prije 2g u prilično dobrom stanju.

Sve ja na autu ispravno i radi kako spada.

Auto je inače bio garažiran ali je bio kod meganičara par mj. koj ga je držao vani i to se nažalost vidi.

Danas sam započeo s vračanjem sjaja da to bude kako i zaslužuje takav stroj.

Pošto je auto kod mene došao več prilično kasno nisam stigao ništa ozbiljnije raditi na njemu,samo jedno kvalitetno vanjsko pranje i čišćenje laka s glinom.

Več nakon toga je auto izgledao puuuuno bolje.

Par slikica u kakvom je auto bio stanju kada je došao.

p9230004.jpg

p9230007.jpg

p9230003.jpg

p9230006.jpg

p9230002.jpg

p9230014.jpg

Nastavak sutra!!!

Posted

Bio kod Sviga s frendom neki dan....prezadovoljan sam.....auto mi danima izgleda kao da je prije 15min izašao iz praone....ne znam kaj mu radiš dok pijem kavu, ali sviđa mi se :)))))

Posted

bio i ja neki dan...glina+ vosak..

rezultat je vrhunski...

svaka čast..daj još koju fotku stavi na forum da si skinem ili mi baci na mail :)

Posted
  -164- said:
bio i ja neki dan...glina+ vosak..

rezultat je vrhunski...

svaka čast..daj još koju fotku stavi na forum da si skinem ili mi baci na mail :)

p9210036.jpg

p9210040.jpg

p9210035.jpg

Posted

Danas smo se ponovo malo pozabavili s Mustangom,bili smo prilično ograničeni s vremenom tako da smo napravili samo najnužnije.

Slikano s mobom tak da slike nisu baš nešto.

fotografija0018i.jpg

fotografija0020.jpg

fotografija0023e.jpg

fotografija0017.jpg

Motor i prostor oko njega smo ostavili za neki drugi put kada če biti više vremena.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...